Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
na fasza... megkaptam a lebaszásom, mert linkeltem pár topicot... de mondjuk ha minden stratégiánál olvashatatlan az írás akkor talán nem egy játékot kéne kiragadni, mert így félreérthető... én meg bunkó, paraszt vagyok, h linkeltem... no meg ha minden játéknál fent áll a probléma akkor talán nem a játékban van a hiba, hanem vmi sz@r-szemét van fent a gépen ami ezt csinálja... végső esetben talán egy winreinstall...
nem is linkelek több topicot... ki vagyok én, h segítsek... nem most nem mártírkodom... csak ha vki értelmesen tudna vmit kérdezni akkor nem lennének ilyen problémák.. de mostmár lesz@rom... megyek is snookert nézni... meg kajálok is vmit...
de megdícsértek, mert tudok keresni
persze ez is ironikus volt.. de mondjuk nem linkeltem volna segítőkészen topicot, ha nem így kezdi: nem találtam topicot... én kérek elnézést...
f@sz@ nehogymán felhúzzam magam egy emberen... pfff de sikerült... no mindegy... most megyek és keresek még pár zárható topicot, mert bunkó, paraszt vagyok... csak poénból...
lehet, h blogot kéne nyitnom?
szerk.: fatya... még írni se tudok... de már az sem érdekel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze ez is ironikus volt.. de mondjuk nem linkeltem volna segítőkészen topicot, ha nem így kezdi: nem találtam topicot... én kérek elnézést...