Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat
szerk.: majd megtanulok írni...oldy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...