Hirdetés

Aktív témák

• Old Death
    senior tag

Off-off..
    Muszáj leírnom. Tisztára meg vagyok bolondulva. Éreztetek már olyat, hogy egyszerűen nem tudtok kiverni a fejetekből egy gépbővítést? Ma délelőtt láttam egy jó ajánlatot, és azóta egész nap ez jár a fejemben. Van pénzem rá, de valahogy mégsem akarok gépre költeni, és folyamatosan ezen rágódom, és próbálom a fejemből kiverni. Alaplapot, procit cserélnék, a mostani ecs s462-es nf2 lapról + duron 1600-ról egy nf3 250-es asus sk8n-re + s754-es sempron 2600+-ra. A helyzetet tovább tetézi, hogy a régi lap sulinetes, ha veszek másikat helyette, a régit ugye nem adhatom el (vagy mégis ;] ). Igazából nem is játszom rajta, amivel igen, arra elég a mostani 9200-es, meg megteszi ez a jó kis gép úgy általában, csendes is, (most vettem bele halk hűtőt), bár videokódolásra már jobb hasznát venném az utódnak.
    Nem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Ilyenekkel próbálom magam lenyugtatni, hogy mi van, ha nem fog menni az új sempron übertuningja, nem éri meg a +20K-t,meg újra kellesz telepíteni a rendszert, hosszútávon zsákutca az s754 platform, hangosabb lesz a hűtője, tobbet fog fogyasztani valamivel (+áramszámla), ha eladom az alaplapot, akkor lebukok vele... stb. stb.
    Aztán eszembe jut, hogy jól kihúzom a lelkét is, és az milyen jó lesz nekem.
    Mire ezt leírtam, kicsit lenyugodtam, megérte. :)
    Nem vagyok ám ilyen mindig, egy-két évente jön rám hasonló roham, és akkor általában gépátépítés van. :U
    Köszi hogy meghallgattatok. :)

igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
    az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...:U mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
    tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat :)
    szerk.: majd megtanulok írni...

oldy

[Szerkesztve]

Aktív témák