- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat
szerk.: majd megtanulok írni...oldy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...