Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat
szerk.: majd megtanulok írni...oldy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...