Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hirtelen lenyomtam 3 rész MPFC-t, közben pedig nem bírtam elérni a PH!-t... bocs

A teára visszatérve: én is kb. tavaly karácsony óta kaptam nagyon rá. Akkor kaptam a cégtől ajándékba (Greetings TEVA) egy szép fadobozban 8-féle Wissotzky-teát... na az borított minden addigit. Azóta elkezdtem válogatni a teákat. Szerencsére találtam Debrecenben egy jófajta teázót, és sorban próbálgatom a cuccokat: zöld, fekete (ezek ízesített és natúr változatai), oolong, fehér, rooi, gyümölcs, gyógy, stb. Van mindenféle elszállt íz. Pl. az egyik reggeli kedvencem: Caffee Latte: fekete tea, egész kávészemek, tejszín, csokidarabok. Egy kis tejpor bele... felébredtem.
Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.
A másik nagy ''sláger'' az ízesített rooi. Ebből különösen 2 áll közel hozzám: After Eight (csoki-menta), és narancs-eukaliptusz. Vannak ízorgiák...
Amúgy én is söröskorsóból szeretem inni a teát, ma is leszaladt vagy 3 liter (4 féle).
Filteresből is vanak jók: Milford, és Teekanne. Ezekből van egy kisebb tartalék. Ők is tudnak ''érdekes'' dolgokat összehozni.
No, megyek alszani, mert holnap regel korán (4:55) kell kelnem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.