Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

hirtelen lenyomtam 3 rész MPFC-t, közben pedig nem bírtam elérni a PH!-t... bocs:U
    A teára visszatérve: én is kb. tavaly karácsony óta kaptam nagyon rá. Akkor kaptam a cégtől ajándékba (Greetings TEVA) egy szép fadobozban 8-féle Wissotzky-teát... na az borított minden addigit. Azóta elkezdtem válogatni a teákat. Szerencsére találtam Debrecenben egy jófajta teázót, és sorban próbálgatom a cuccokat: zöld, fekete (ezek ízesített és natúr változatai), oolong, fehér, rooi, gyümölcs, gyógy, stb. Van mindenféle elszállt íz. Pl. az egyik reggeli kedvencem: Caffee Latte: fekete tea, egész kávészemek, tejszín, csokidarabok. Egy kis tejpor bele... felébredtem. :Y Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.
    A másik nagy ''sláger'' az ízesített rooi. Ebből különösen 2 áll közel hozzám: After Eight (csoki-menta), és narancs-eukaliptusz. Vannak ízorgiák...
    Amúgy én is söröskorsóból szeretem inni a teát, ma is leszaladt vagy 3 liter (4 féle).
    Filteresből is vanak jók: Milford, és Teekanne. Ezekből van egy kisebb tartalék. Ők is tudnak ''érdekes'' dolgokat összehozni.

No, megyek alszani, mert holnap regel korán (4:55) kell kelnem :O

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés