- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hirtelen lenyomtam 3 rész MPFC-t, közben pedig nem bírtam elérni a PH!-t... bocs

A teára visszatérve: én is kb. tavaly karácsony óta kaptam nagyon rá. Akkor kaptam a cégtől ajándékba (Greetings TEVA) egy szép fadobozban 8-féle Wissotzky-teát... na az borított minden addigit. Azóta elkezdtem válogatni a teákat. Szerencsére találtam Debrecenben egy jófajta teázót, és sorban próbálgatom a cuccokat: zöld, fekete (ezek ízesített és natúr változatai), oolong, fehér, rooi, gyümölcs, gyógy, stb. Van mindenféle elszállt íz. Pl. az egyik reggeli kedvencem: Caffee Latte: fekete tea, egész kávészemek, tejszín, csokidarabok. Egy kis tejpor bele... felébredtem.
Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.
A másik nagy ''sláger'' az ízesített rooi. Ebből különösen 2 áll közel hozzám: After Eight (csoki-menta), és narancs-eukaliptusz. Vannak ízorgiák...
Amúgy én is söröskorsóból szeretem inni a teát, ma is leszaladt vagy 3 liter (4 féle).
Filteresből is vanak jók: Milford, és Teekanne. Ezekből van egy kisebb tartalék. Ők is tudnak ''érdekes'' dolgokat összehozni.
No, megyek alszani, mert holnap regel korán (4:55) kell kelnem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.