Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
nem tudja valaki, hol lehet Henessy konyakot kapni? pesten.
-
DaSilva
senior tag
olcsó játékot játszottam a tegnap
gépemben behalni látszott a vga, bekapcs után postig se jut, csak sípol, akármit csinálok. Vga csere, másikkal pöpecül megy a gép. Leszedtem róla a hűtést, hogy alánézzek, hátha az volt rosszul rajta és elégett. De nem. Azért biztos ami biztos beraktam így, hűtés nélkül egy másik gépbe azzal, hogy á úgyse indul el, ha meg igen, post alatt csak nem kap akkora terhelést, hogy kinyíródjon. Persze, hogy elindult, és persze, hogy kb két másodperc alatt olyan buzi meleg lett, hogy odaégett az ujjam. Most még abban bízok, hogy a füst az ujjamról rákenődött cuccból származott. -
DaSilva
senior tag
látott már valaki olyat, hogy softmoddtól egyszercsak hardveresen behal a vga?
bekapcsoltam a +4 pipe-ot egy 9800se-n, és kb másfél év elteltével nyekk, és most be se kapcsol a gép. ja és aiw, úgyhogy nem vagyok ideges ám.
Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest