Hirdetés
Aktív témák
-
Sam
csendes tag
Egyszer nékem is középállásban maradt a fejem, semerre nem volt hajlandó fordulni. Kellemetlen volt a nők után egész testtel fordulni, meg ilyenek, így aztán irány az orvos. Az közölte, hogy majd elmúlik. Egy, két nap, nem múlik. Kollégák hülye tanácsára irány a természetgyógyász. Az sumák módon különböző illóolajok kenceficélésével kezdte, majd mikor kellően nem figyeltem, kegyetlenül elfordította a fejem. Majd leestem a székről, bele is könnyeztem, épp véleményt akartam alkotni, mikor ugyanezt megcsinálta az ellenkező oldalra is. Nem sok híja volt hogy oda végezzem a kis illetve a nagy dolgomat, felállni nem volt erőm hogy megüssem, teljesen kész voltam. Mindezért fizettem is (jelképes összeget, talán 400 Ft-ot), és csodák csodája este már forgott a fejem, az általa adott mentholos löttyel még bekentem a nyakam, és másnap már gyönyörűen működött.
Tehát a sok dumának az a lényege, hogy Te döntöd el mit teszel...
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Garis! Hisense 55E7Q 139CM Qled Smart 4K TV
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- UNIQUE SHELL ergonomikus, szövet irodai szék
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest