Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
cathode
üzenetére
Nem kell. Mindenesetre talán még megvan a remény , hogy mehetek a komáromi nokiába (talán...anno azt mondták, ha mégis meggondolom magam, keressem emg őket..Hát remélem ér az adott szó...)
De egyelőre olyan hely, ahol szakmailag fejlődni is tudnék, és kb. fizetne 130 nettót...Na és persze én megfelelnék és nekem is megfelelne..Egyelőre nem nagyon van
aesir:kicsit fentartásokkal kezelem ezeket a cégeket. Nem hiszem , hogy pont egy ilyen majdnem kezdőre lenne szükségük....
Sajnos a BME állásbörzére nem tudtam kimenni, mert pont 9-16 óra közt volt, amikro épp dolgoztam.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest