- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Szomszéd
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
-más a fájlrendszer?
Hát persze hogy más.
Alap az ext2, de jobb, ha reiserfs-t vagy ext3at használsz
-látja-e a windows fileokat és kölcsönös-e ez?
Hát persze.Fordítva ez már nem mondható el.(Winez pluginek kellenek, pl. total commanderben)
Fat32t biztonságosan ír/olvas a linux , de ntfst -emlékeim szerint- csak olvasni tudja, írni is lehet bár ez azt hiszem nem ajánlott
-mit hogy kell csinálni, mi hogy működik
Egy user-friendly linuxnál elvileg a telepítés úgy megy mint win esetében, pár katt és kész, rákérdez dolgokra, beállítja satöbbi.
Persze lehet szükség lesz egyes hardverek utólagos konfigolására.
A suse ha jól tudom sosem volt letölthető isoban.Meg lehet veni, ajándékba lehet kapni, isoban elvileg nincs.
Én sosem voltam elégedetta suseval.Sőt.
Ráadásul ha már magyar nyelvű linuxra fáj a fogam, már akkor is csak UHU, márcsak amiatt is, mert DEBIAN alapú.Az meg ugye...A legstabilabb.
Nekem rossz élményeim voltak suseval, de ez csak egy vélemény a sok közül. ÉN nem tenném fel, maradjunk ennyiben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest