- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
FIkázni csak a számomra nem tetsző dolgokat szoktam.Pl. a Magyar építészetet sosem fikáznám, ellenben azt, hogy egy nyamvadt 3 ezer forint/vödör festékre nem futja, de a francos rózsaszin ruzsra igen pl. a 8. kerben a tavaszmező út környékén, nos azt fogom fikázni a későbbiekben is.(Nem igaz, hogy nem bírják lefesteni, látszanak még az 56os repeszdarabok is:(:(:( )
Na mára azt hiszem kidühöngtem magam...
faster:ha hiszed ha nem, ott is vannak (emberi) rossz szokások.Pl. nem tudsz senkivel egy jót vitázni. Mert tök kedvesen fordul feléd.(Ottani magyar hölgy mondta).Szal nem fenékig tejfel ott sem az élet.(Néha hiányzott az itthoni mentalitás, persze nem a kreszben;])
Lehet túl idealista vagyok??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD FX
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest