Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na qrva jó. Ma megkaptam első fizumat, kib@szott heppi vagyok minden. Megyek hazafele árkádban mondom megnézem mennyi pénzem is van. Bemegyek, kártyát bedugom atm-be, behúzza...pitypitypity. A gép nem üzemel, kérjük próbálkozzon késöbb. Jó mondom majd holnap. Várok picit kártyát adja vissza....várok...kezdek kicsit ideges lenni. És itt már qrva ideges vagyok mert kártya nem jön vissza. Próbálom piszkálni semmi. király. Felhívom a számot ami a atm-en van, elnavigálok ügyfélszolgálathoz, mondom mi a szitu. Ok, semmi gond, a kártyát most letiltjuk. adatok be stb ellenőriz, és mondja hogy tartsam egy kicsit....tartom....tartom...tartom...5 perce tartom, ok király le van tiltva, új kártya miatt úgy 8 nap múlva értesítenek, hogy mikor mehetek érte, persze nem nekem kell fizetni, mert gép volt szar valszeg(naná hogy nekem, ez lett volna az utolsó akcióm ezzel a bankkal ha még pénzt kérnek érte...). Az rulz már csak hogy soha nem tudok eljönni még zárás elött szal valszeg megint írhatok meghatalmazást és vkivel váltathatom ki a kártyát. qrva jó, egy faxán induló napot így elb@szni azért nem rossz.
utálom az atmeket.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest