Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ne vedd meg. Erre a gatyád meg a fél életed rámegy, ha rendbe akarod hozatni (még akkor is, ha van alkalmas felszerelésed, szaktudásod a házi bütyköléshez). Ha mindenáron kell valami guruló kacat, vegyél egy trabantot 20-25-ért fél év műszakival. Ha a trabi nem jó, gyűjts egy kicsit, 300 körül már egész elfogadható ''autókat'' lehet kapni.
-
Sick Boy
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
hónapok óta autót keresek, mondjuk nekem egy millám van rá, de nem érdekes, 180-ért jobb kocsit kapsz. Az a baj ezzel, hogy veszel egy 17 éves Seat Ibizát, de, mondjuk kilyukad a hűtő valahol, azt rögtön 40 000 forint. Én aszondom vegyél Ladát. Olyan zsírakat lehet kapni 200 000 forintért, mint atom. Nekem egy 1979-es 1200-es karikaladám van és király azzal nyomulok ehe ehe. Ja és bárhol fillérekért kapsz alkatrész és mindenki ért hozzá (gondolom ezért kellene a skoda is... nem?)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest