Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
gyenge kivitelezésű, de olcsó nagy fényerejű obi. arra jó hogy ha kell a nagy fényerő vagy a kis mélységélesség, akkor ezzel azt megkapod "fillérekért". meg annak az érzetét is milyen egy fixet használni annak minden előnyével és hátrányával. vedd meg (sztem használtan), aztán ha nem kell, max eladod. nekem addig volt meg amíg meg nem vettem a 17-50/2.8-at. sokat nem használtam, de amikor kellett akkor nagyon jól jött. habár a személyes vélemény az, h egy corp-os vázon egy 28, 30 vagy 35mm-es fix sokkal jobban kihasználható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tarol az ARC Raiders: 12,4 millió példány, közel egymillió játékos egyszerre
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest