Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
gyenge kivitelezésű, de olcsó nagy fényerejű obi. arra jó hogy ha kell a nagy fényerő vagy a kis mélységélesség, akkor ezzel azt megkapod "fillérekért". meg annak az érzetét is milyen egy fixet használni annak minden előnyével és hátrányával. vedd meg (sztem használtan), aztán ha nem kell, max eladod. nekem addig volt meg amíg meg nem vettem a 17-50/2.8-at. sokat nem használtam, de amikor kellett akkor nagyon jól jött. habár a személyes vélemény az, h egy corp-os vázon egy 28, 30 vagy 35mm-es fix sokkal jobban kihasználható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hangkártya probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Revolut
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.07
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest