Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoscoD55
tag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Igen, valahogy így próbálok gondolkodni én is. Hajnal óta már kiolvastam az internetet erről az obiról, és mindenhol ódákat zengenek róla. Főleg az AF-et dícsérik. Egyedül a felépítésében találtak kifogást sokan, de azok könnyen orvosolható problémák.
Ha ezt veszem, akkor bőven fog maradni pénz egy TC14-re, plusz egy jobb állványra is.
@JohnyBlue
Igen-igen, így számoltam én is, hogy majd a TC14-gyel milyen szuper lesz. Afelett már mondjuk nem javasolják, se a TC17-et, se a TC20-at, de az 1.4x bőven elég lesz. És ahogy olvasom az obi tulajdonságait, ez ráadásul egy elég könnyű is, szóval könnyű lesz ide-oda cipelni. Igen, a jó állvány az kulcskérdés, de ahogy írtam fentebb, éppen azon vagyok, hogy ráerőltessem magam a tripod sokkal masszívabb használatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R7 fényképezőgép - 1000 expó - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Sony A7 IV váz + ajándék cage & akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest