Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
okés, még gondolkozom, hogy legyen
Ha szerencsém lesz találak 200 körül olyat ami Stabis
2.8 at csak azért emlegettem, mert persze, nyilván nyerek némi fényértéket, csak mint különbség a két objektív között nem tudom minőségben stb milyen
bérelni lehetne persze, vagy esetleg akitől megvenném előtte lezsírozni hogy egy próbát tennék azért, csak abban meg az a buktató, hogy "ha már ott vagyok jó lesz" azt meg nem feltétlenül akarom
nézegettem még a tamron 2.8-as teléjét, picivel drágábban, de már ráizgultam a gyári canon-ra
Third party obi-meg ugye előfordulhat hogy nem feltétlenül a legjobb választás...
Na majd még megálmodom ezt köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest