Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
role_of_72
üzenetére
Nem nagyon örülnék neki, ha a vázat kalibrálnák az objektív mellé (van egy jó pár lencsém és más vázon is használnám az objektívet). Ugyanakkor félek, hogy a harmadik példány is, amit kedden fogok megkapni fókuszhibás lesz. A bolt azt mondta, hogy kipróbáltatták és nincs baja. Majd kiderül...
A gond az, hogy szükségem lenne erre a típusra, emiatt adtam el az előző nagylátómat. Egy STM-es kitobim van csak ebben az átfogásban.m3ss: Nem vettem meg a dokkolót. Olvasgattam róla és rájöttem, hogy nincs kedvem órákat tölteni azzal, hogy tökéletesen működjön minden rekesznél, tárgytávolságnál és fókusztávolságnál. És még fizessek is érte (nem adják ingyen a dokkolót)?! A váznak a beállításai erősen limitáltak (tele és nagylátó állásban lehet állítgatni, míg a dokkolóval vagy 5-6 fókusztávolság mellett és kisebb lépésközökben), ezért félmegoldás lenne arra hagyatkozni.
Én lennék a legboldogabb, ha a harmadik már működőképes lenne! Megbocsájtanám a SIGMA-nak, hogy többször vissza kellett mennem emiatt a boltba, csak működjön!
Egyébként írtam nekik (sigmaphoto.com) egy mail-t. Kíváncsi vagyok, ohgy mennyire fogja érdekelni őket.
Szerk.: *Ropi*
Már beszéltem a Camera Kft-vel, kellene nekik a váz is és február 14. előtt hozzá se nyúlnak. Amennyiben ráveszem őket, hogy a vázam nem hagynám ott, akkor is egy hónap. Ennyit ér egy "felső" kategóriás vadiúj objektív, amit az egyik legjobb alapobjektívnek kiáltottak ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-es monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Jövedelem
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest