Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
"1. Kellően megbízható-e a Tami vagy le kell kérni a polcról hármat-négyet kipróbálni. Olvastam eleget gyári hibákról, különösen az elődöknél. (Használt tami VC-t nem lelek sehol, friss termék, ez érthető.)"
Mindig ki kell próbálni mindent vásárlás előtt, ez alól a Tampon sem kivétel.
Mindenesetre a Nikon bajonettes változatra jellemző F2.8-F4 közötti blendenemállítást mindenképpen ellenőrizd!
A fókuszcsúszása meg olyan, amilyen: ha nagyon korrigálhatatlan a váz AF finomhangolásával, akkor még mindig eldöntheted, hogy nem veszed meg, vagy szervizbe küldöd. Én az enyémmel meg vagyok elégedve."2. Fontosnak kell-e tartani a stabit ilyen fényerőnél?"
Akinek nincs azt mondja nem is kell, aztán ha kipróbálja rögtön rájön, hogy mégis csak jó az.
Videózásnál meg egyenesen aranyat ér, ráadásul semmi hangja nincsen tehát a felvételbe sem nyekereg bele."3. Ha mégis győz a Nikon sovinizmus, tud-e annyival többet a 24-70, mint a 28-70, hogy a kb.100-120 kiló különbséget kiköhögjem? Persze ezekben elsősorban a használt cucc jön szóba."
Erre majd Eperkutyus válaszol, mert én Canon user vagyok.

"Az összerakás minőségében talán nincs különbség a három nevezett üvegben. Vagy tévedek?"
Nem tudom a másik kettő milyen, de a Tami időjárásállóan szigetelt. Meg jó szolgálatot tesz az a reteszelő kapcsoló, amivel a zoomot 24 mm-en tudod rögzíteni, hogy ne tekeredjen ki függőleges állásban hordozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre a Nikon bajonettes változatra jellemző F2.8-F4 közötti blendenemállítást mindenképpen ellenőrizd!
Videózásnál meg egyenesen aranyat ér, ráadásul semmi hangja nincsen tehát a felvételbe sem nyekereg bele.