Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4651) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni nyomtató vásárlás ügyében. (remélem nem írok rossz topikba) Jelenleg egy Samsung CPL-315 típusú nyomtatóm van, de mindenképpen le szeretném cserélni, mivel igen sokba kerülnek hozzá a tonerek. Mikor megvettem, reménykedtem, hogy lesz utángyártott toner is hozzá, de úgy tűnik nem.
Nem ragaszkodok a színes lézerhez, de a régebbi tintasugaras elég sokszor beszáradt, mivel nem egyszer csak néhány havonta nyomtatók színes tartalmat. Otthon használom, 2-3 naponta nyomtatnék vele néhány oldalt, havonta egy-kétszer pedig nagyobb adagot (50-200) oldal.
Lényeg, hogy megbízható nyomtató legyen, ne legyen típushibája, lehessen még kapni újonnan is. Nem baj, ha kicsit régebbi, lassabb. Minőség terén meg vagyok elégedve a jelenlegivel is (Samsung CLP-315), nagyjából ennél nem szeretnék lejjebb adni.
És a lényeg; gazdaságos legyen, lehessen kapni hozzá olcsóbb utángyártott tonert/patront. Árban kb 30-40 ezer Huf ami belefér.
Előre is köszönöm a válaszokat!

(#4652) MrTwister


MrTwister
őstag

Van egy Linksys WPSM54G nyomtató szerverem. Rajta lóg egy HP 5150C nyomtató. WiFin használom. XP alól gyönyörűen nyomtat minden ok, viszont Windows 7 alatt 2 gépről(asztali PC 32 bites W7 HUN+laptop 64 bites W7 HUN) is néha csak kb. 95-98%-ig nyomtatja ki a lapokat, aztán gondolkodik vagy 5-10 percet aztán kilöki az oldalt befejezetten. Na ez vajon mitől lehet?Xp alól mindig befejezi a nyomtatást! Merre kutakodjak minek a hibája lehet? Driver minden gépen a gyári!

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#4653) oliver7777


oliver7777
tag

Sziasztok!

Canon IP4700 nyomtatómmal kapcsolatban lenne problémám. Mit jelent, ha a fúvókaellenerző lapon a kék ill piros sávok közül a harmadik teljesen hiányzik?
ezPrint patront használok, feketével már volt gond (PGI-520), nem nyomtatott vele, de kiáztattam a fejet és megoldódott, aztán egy-két patron után ugyanúgy nem nyomtatott, de ezután nem volt egy ideig használva, és ugyanazzal a patronnal megint nyomtatott. Gyanítom a patron a rossz minőség, de színesekkel eddig nem volt gond, ráadásul egy másik Canon IP3300 nyomtató esetében semmi gond sincs az ezPrint patronokkal, semelyik színnel sem.

Szerintetek?
Köszi!

(#4654) fabko


fabko
tag

Sziasztok!

HP Color LaserJet 2840/WinXP. Mi lehet a géppel, ha minden nyomtatásnál a "túl bonyolult oldal" hibaüzenetet küldi? Az enterrel figyelmen kívül hagyom, de akkor meg megszakítja a nyomtatást, és kiadja a papírt. A felhasználói ennyit ír: "A készülék nem tudja feldolgozni az oldalt. A Folytatás gombot megnyomva folytathatja
a nyomtatást, de lehet, hogy a kimenet
minősége romlik." Nem a minőség romlik, hanem megszakítja a nyomtatást. A legegyszerűbb dokumentummal is ezt csinálja. Mi lehet a baj?

Kiderítettem, hogy kevés neki a gyári 96MB RAM, igényli a +128MB bővítést. Azért az vicc, hogy pl. az XP nyomtató tesztoldalára is azt írja, hogy túl bonyolult neki...

Közben megnéztem, SD RAM kell bele, de nem szabványos méretű, a sima SD RAM-nál rövidebb, a notebook SD RAM-nál viszont hosszabb. És sehol nem találok... :((

Aki tud segítsen kérem!

Köszönöm!

(#4655) Hysterycs


Hysterycs
tag

Üdv!

Elsősorban zka67-től kérdezném, hogy a HP nyomtatókon (konkrétan PS B109a) kell valamit csinálni a tintaszintkijelzéssel, ha utángyártott patront használok átragasztott chippel? Vagy HP-nál nem kell kikapcsolni a tintaszintkijelzést, csak figyelmeztet a nyomtató, hogy kifogyott, de enged nyomtatni? Mert ha ez nem gond, akkor utángyártott patront veszek és átrakom a chipet. :))

Köszi a választ.

(#4656) zka67 válasza Hysterycs (#4655) üzenetére


zka67
őstag

A HP nem tiltja az u.gy. patronok használatát, csak nem javasolja (színek, stb. miatt). Beteszed és teliről fog indulni a tintaszinted, mivel elég régóta a HP is chipes patronokat használ, és az u.gyártók is lemásolják. A HP inkább félévente kihozza ugyanazt a nyomtatót új típusú patronokkal, kis dizájnmódosítással.

A B109-es nyomtató egy külön állatfaj a HP nyomtatók közt, ez az egyike a keveseknek, amiben a fej nincs együtt a tintatartállyal. Ennél a nyomtatónál én nem ajánlom az u.gy. tinták használatát, mert szerintem inkább előbb mint utóbb, de tönkre fogják vágni a fejet.

Ezért nincs is tapasztalatom ezzel a nyomtatóval, én nem vennék magamnak ilyet.

(#4657) Tboy959


Tboy959
csendes tag

Üdv.
Otthoni hálózatban szeretnék nyomtatni (laptop + asztali gép) egy HP 1020 lézer nyomtatóval,de nem sikerül.Win.7 Ultimate op.rendszerek telepítve,nyomtató illesztőprogram telepítve,laptopról elküldve asztali gépen keresztül a nyomtatóra a dokumentum,meg is jelenik a nyomtató memóriájában,de sajnos mindig a várakozólistán.Innen kitörölni,megszakítani nem lehet.Csak a hibaelhárító program végigfuttatása után sikerül automatikusan kinyomtatni.Ekkor kiírja,hogy egy várakozó dokumentum miatt nem lehetett nyomtatni!Hibaelhárítás után automatikusan nyomtat! Ezt csinálja minden próbálkozás alkalmával ! :W Ha valaki tudja hol a hiba kérem írja le!
Köszönöm!

(#4658) gladius75


gladius75
csendes tag

Üdv!

Segítséget kérnék!

Canon IP 5200 nyomtatóm van immár 4 éve. Kb: 2 éve utángyártott patronokat használok.

Most viszont nem tudom használni, mivel nyomtatáskor kiírja, hogy a nem lehet felismerni a magenta színűt. Kicseréltem azt. de semmi változás. Egy helyi szervizt felhívtam, azt mondták, hogy be se vigyem mert, nyomtatófejet kell cserélni,és ugyanannyiba kerülne mintha vennék másikat. Állítólag az utángyártott patronok teszik ezt.

Tényleg így van? :( :( :(
Van más megoldás?

Előre is köszönöm!

(#4659) Hofeher


Hofeher
aktív tag

Helló mindenkinek

Canon MP 550 tapasztalatokra lennél kíváncsi
Ki milyen patronnal vagy egyéb megoldással üzemelteti és menyire megbízható vele

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4660) Hofeher válasza gladius75 (#4658) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Lehet hogy nem egyforma a chip verzió száma és azért nem ismeri fel 1 próbát megér epsonnál fordul elő élég sürün hogy váltogatják a chippet.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4661) somacsek01


somacsek01
csendes tag

Sziasztok. Segítene valaki? Kaptam egy használt hp deskjet 3820-as nyomtatót, nincs hozzá telepítőlemezem a gépem nem ismeri fel így. Honnan tudnék hozzá letölteni programot és milyet, vagy melyikkel kompatibilis? Segítséget előre is köszi :(((

(#4663) wmarci


wmarci
senior tag

Sziasztok!
Most vettem új gépet, amelyen windows 7 van. Az a problémám, hogy vettem még régebben egy Konica Miniolta Pagepro 1350w nyomtatót és nem működik azzal a driverrel ami a nyomtató cd-jén van. Mit lehet tenni? Honnan lehet win7-es drivert letölteni?

Kösz a segítséget.

(#4664) zka67 válasza wmarci (#4663) üzenetére


zka67
őstag

KONICA MINOLTA PagePro 1350W printer driver

Kiválasztod a Windows 7-et operating systemnek.

Title KONICA MINOLTA PagePro 1350W printer driver.
Type of Driver Printer Driver
Applicable for PagePro 1350W
Operating Systems Windows 7, Windows Vista
Emulation GDI
Languages English
Version 1.6.1112.0
Release Date 2007-03-30
Information KONICA MINOLTA PagePro 1350W driver
including Windows Vista installation notes.
ID DLEU0710812EN00

[ Szerkesztve ]

(#4665) zka67 válasza wmarci (#4663) üzenetére


zka67
őstag

PP13x0W_Vista_install.pdf

Komolyan ki van már a f...om ezzel az 5 perces limittel. Igazán megemelhetnék legalább 15 percre, mi bajuk lehetne tőle?

(#4666) hruodnand


hruodnand
senior tag

Sziasztok!

Nagyon fontos kérdésem/kérésem van felétek PH-sok.
Van egy Epson SX415-ös nyomtatóm, ami megadta magát (egyszer begyűrte a papírt és valami mechanikai gondja lett). Lényeg a lényegben, hogy kicserélte az Epson nekem egy másik SX415-re. Szóval eddig a gond meg lett oldva.
Na most az új nyomtatóban nincs semmilyen patron ugye. Nekem az előző nyomtatómból maradt még 4db utángyártott patron (amit szépen vákuumcsomagolásban őriztem, míg az új nyomtató meg nem jött).

A következő a problémám:
az új nyomtató nem ismeri fel a 4 szín közül a Cyan-t. Valószínű azért, mert elsőnek gyárit kell belerakni "hard reset" miatt (mivel a nyomtató új). Mivel jönnék ki jobban? Ha vennék egy eredeti gyári Cyan-t? Tuti működni fog, ha belerakom a másik 3 utángyártott mellé? Esetleg adjam el a nyomtatót és vegyek másikat a későbbi patron mizéria megelőzése-képpen?

Eddig se volt sok gondom vele, de összességében a fúvókák miatt sok patron fogy el, ha ki-be kapcsolom, vagy ha hagyom egy darabig a nyomtatót állni (beszáradási mizéria), ugye mindig előtte "fejtisztítás". Nem is lenne ezzel gond, ha olyan működő patron lenne hozzá, amit esetleg utánalehet tölteni (ami tutira működik is), resetelővel stb.

Egyelőre ennyi a kérdésem,
Köszönöm előre is a válaszokat!
:)

(#4667) lamiki válasza hruodnand (#4666) üzenetére


lamiki
senior tag

Próbáld meg kihúzott USB kábellel:Stop gombot megnyomod, Cyant kiveszed, kikapcsolod nyomtatót, majd ismét bekapcsolod, Stop gomb, míg a a patron csere pozícióba áll a fej, Cyant beteszed, majd ismét Stop gomb. Ha szerencséd van felismeri. Vagy ha így nem fogadja el, van, hogy bejön ha kivétel után kinullázod a chipet patronon, és úgy teszed vissza.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

(#4668) Flashrider86


Flashrider86
tag

Sziasztok !

Nekem egy Ml1640-es Samsunggal lenne bajom :( A 2009 augusztusi azaz,még lelehetett buzerálni. Fel is tettem rá a hack Firmwaret,így már megette a chip-es tonert. De most meg olyat csinál 20 lap kinyomtatása után,hogy behúzza a lapot,és megáll :( Sárgára vált a ledje,és csak a kikapcs segít rajta :( Valaki járt már így ? Állítólag nem érzékeli a festékport azért nem húzza be...De könyörgőm ez egy zsír új toner,és már agyonráztam. Link a hibáról:

videó

(#4669) hruodnand válasza lamiki (#4667) üzenetére


hruodnand
senior tag

Szia!

"Invalid operation" van.

Bekapcsolni nem tudom úgy, hogy mindkét gombot lenyomom.
Ha bekapcsolom, akkor először a nyelvet kell kiválasztanom, ezért "Stop" gomb nem jöhet szóba addig, ha utána lenyomom a gombot míg be nem áll a helyére, akkor se történik semmi. Ezek után:
- Cyan-t kiveszem. Kikapcsolom a nyomtatót.
- Bekapcsolom a nyomtatót (Stop gombot megint nem tudok nyomni, mert "Invalid Operation" mert ugye nyelvet kell választanom "hard reset" miatt)
- Cyan-t berakom, amikor beáll patroncserére, majd "Stop" gomb hatására "Invalid operation", ami egyértelmű.

Idézlek:
"Vagy ha így nem fogadja el, van, hogy bejön ha kivétel után kinullázod a chipet patronon, és úgy teszed vissza."
Ez egy olyan patron, ami elvileg nem utántöltős. Reset-et hol találom rajta?
Ilyen patronról lenne szó.

Köszi előre is a segítséget.
Többiektől is várok, ha esetleg tud valaki valamit ez-ügyben hozzászólni. :)

(#4670) wfalcon


wfalcon
tag

Sziasztok!

Bízom Bennetek, hátha tudtok segíteni.
Vettem egy TP-Link parallel portos nyomtatószervert, hogy akkor is tudjak nyomtatni, ha az asztali gép nincs bekapcsolva. A gond ott kezdődött, hogy a printszerver párhuzamos portja - elképzeléseimmel ellentétben - nem 25 pólusú anya (mint a PC-ken), hanem Centronics apa. Ez még nem is lett volna akkora probléma, ha a nyomtatóm nem HP LJ 1100, amin - azt hiszem, így hívják - mini Centronics aljzat van (a kábel, amivel most a PC-hez csatlakozik miniC36apa->DB25apa). Gondoltam, veszek egy C36anya->DB25anya átalakítót, és mehet is a nyomtatás. De ilyen adapter nem kapható Mo-n (talán nem is ismerik), külföldön pedig "out of stock". Sebaj, barkácsolós vénám van, kerítettem Centronics és DB25 aljzatot, és az alábbi módon összedrótoztam:

DB25 C36
1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
10 10
11 11
12 12
13 13
14 14
15 32
16 31
17 36
18 19
19 20, 21
20 22, 23
21 24, 25
22 26, 27
23 29
24 28
25 30

Sajnos a nyomtatás így sem megy. :(
Azt ugyan nem írtam, de a szerver rendesen fel van konfigolva, és ha a szervert az általam kreált adapterrel összekötöm a nyomtatóval, az admin-felületen látszik a nyomtató (lehúzva offline a státusz!). A laptopon a megfelelő nyomtató-driver feltelepítve, az op.rendszer XPSP3 - ha ez számít.
Miért nem tudok nyomtatni?

Előre is köszi a válaszokat.

(#4671) hruodnand válasza hruodnand (#4669) üzenetére


hruodnand
senior tag

Up :F

(#4672) hruodnand válasza hruodnand (#4669) üzenetére


hruodnand
senior tag

Ha veszek bele egy Cyan gyárit a többi utángyártott közé? Esetleg vegyek egy garnitúra gyárit 10.000-ért? :U
Mi a legjobb megoldás?

(#4673) Hofeher


Hofeher
aktív tag

Lenne 1 kérdésem Canonnál resettert érdemes venni vagy inkább auto chipes patront (520 521 es típusúakhoz lenne)

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4674) _ATi_1


_ATi_1
senior tag

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy miért nyomtat így a Canon iP4600-as típusú nyomtatóm ? [link] :F
Csak a Cyan színnél van gond.

[ Szerkesztve ]

(#4675) gardener válasza _ATi_1 (#4674) üzenetére


gardener
senior tag

Nem a tintáddal van probléma? Valami gagyi?

(#4676) _ATi_1 válasza gardener (#4675) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Köszi a választ. :)
Most vettem kimérve 100ml-t mindegyik színből. Előfordulhat, hogy az miatt van ?
Tehet kárt a patronba, vagy a nyomtatóba?

(#4677) gardener válasza _ATi_1 (#4676) üzenetére


gardener
senior tag

Nyomtatófej a kritikus pont.

Nekem úgy tűnik mintha túl gyorsan vagy túl lassan száradna a festék.
Nyomtatás után nem kenődik sokáig a nyomat?

(#4678) _ATi_1 válasza gardener (#4677) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Tettem egy próbát sima A4-es lapra, ahogy kijött a nyomat, próbáltam rögtön elkenni, de nem kenődött... Az is gond lehet, ha túl gyorsan szárad ?

(#4679) _ATi_1 válasza gardener (#4677) üzenetére


_ATi_1
senior tag

dupla post :((

[ Szerkesztve ]

(#4680) Hofeher válasza _ATi_1 (#4678) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Próbálj meg a meg a nyomtató tulajdonságok / Karbantartás lap / Egyéni beállítások -nél a tintaszáradást beállítani a régi iP3000 semnél itt kellet állítani ha jó fotót akartam nyomtatni utángyártot patronokkal.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4681) _ATi_1 válasza Hofeher (#4680) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Nekem angol. Itt egy Ink Drying Wait Time felirat mögött egy csúszkát lehet állítani Short és Long között... Erre gondolsz? :U
Ha igen, melyik irányba húzzam?

[ Szerkesztve ]

(#4682) Hofeher válasza _ATi_1 (#4681) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Nekem a réginél teljesen ki volt húzva akkor volt jó a lassú száradás felé de csak fotó nyomtatásnál kellet. Különben csíkos volt a nyomtatás így meg tökéletesen jó lett.

[ Szerkesztve ]

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4683) _ATi_1 válasza Hofeher (#4682) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Mindkét irányba kitolva ugyanaz az eredmény :(

[ Szerkesztve ]

(#4684) Hofeher válasza _ATi_1 (#4683) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Én erre tippeltem hátha segít de ezek szerint nem.
Ha van a közeledben szerviz a kinyomtatott papírral menj be kérdezd meg mi lehet a baj ha normálisak akkor adnak tippet mit tudsz vele csinálni persze mond azt hogy eredeti patront használsz.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4685) Hofeher válasza _ATi_1 (#4683) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Dupla lett bocsi.

[ Szerkesztve ]

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4686) _ATi_1 válasza Hofeher (#4684) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Azért köszi a tippet. :R

Ennyire nem szeretik, ha utángyártott patront használok ? Nem is segítenek ? :U

(#4689) Hofeher válasza _ATi_1 (#4686) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Nem mert akkor 1ből ráfogják hogy az utángyártot patron miatt van.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4690) _ATi_1 válasza Hofeher (#4689) üzenetére


_ATi_1
senior tag

És közben tényleg attól van :)
Szerintem attól még segíthetnének.

Vettem ma egy olyan utángyártott patront, ami eddig bevált, gond nélkül használtam régebben, de az eredmény nem változott. Ha jól sejtem, akkor a nyomtatófejjel lesz gond. Mit lehet tenni? Javítható, vagy kuka ? :F

(#4691) applause


applause
aktív tag

Van egy Epson Stylis DX8450s nyomtatóm. Ezt szeretnén print szerveren keresztül üzemeltetni. Tudna-e valaki segíteni, hogy melyik printszerverrel kompatibilis. Az is segítség lenne, ha megmondaná valaki mi a különbség a CX8300 és DX8400 nyomtatók között, mert a CX-hez találtam szervert. Sok helyen mint testvérnyomtatók úgy kezelik őket. Például így jelölik CX8300/DX8400 és driver is ugyanazt kínálják.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#4692) Embereke2


Embereke2
csendes tag

Üdv!
Lenne egy óriási problémám! Nemrég feltettem a gépemre a Windows 7-et. Ez nem is lenne olyan angy probléma, de van egy Minolta Pagepro 6-os típusú nyomtatóm amit az istennek nem akar nyomtatóként felismerni. Már addig eljutottam hogy felismerje mint hardvert, de nyomtatóként nem akarja.nagyon örülnék neki, ha tudnátok segíteni.
Előre is köszönöm.

(#4693) Embereke2


Embereke2
csendes tag

Üdv!
Elfelejtettem azt leírni, hogy a nyomtató LPT-porton üzemel. Azt nemtudom, hogy ez bármit is befolyásol-e.Ha igen, akkor meglehet e oldani ezt a problémát egy LPT to USB converter el

(#4694) Hofeher válasza _ATi_1 (#4690) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Elméletileg ki lehet áztatni de ebben nincs tapasztalatom ezt kérdezd meg mástól alkoholt és vizet is olvastam már de vigyázni kell hogy az csatlakozó része ne kapjon belőle csak a fejrész.
De persze ez elég lutri hogy segít -e vagy nem.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#4695) _ATi_1 válasza Hofeher (#4694) üzenetére


_ATi_1
senior tag

Nem házilag gondoltam a javítást :)
Nincs kifejezetten erre specializálódott szerviz ?

(#4696) salieri.


salieri.
őstag

Sziasztok! van egy xerox 3117 lezenyomtatom amibol kezd kifogyni a por. En ezt eddig nem tudtam ,hogy nem lehet osszeraztam a tonert, nyomtattam 4-5 lapot ,a 6. lapra mar rakott egy feher vekony csikot . mi lehet a baj? :F

(#4697) Julcsika1 válasza salieri. (#4696) üzenetére


Julcsika1
tag

lehet tölteni a patront, vagy létezik hozzá utángyártott toner is,
próbálkozz vele :):)
üres patronnal nem lehet sokáig nyomtatni :)

(#4698) germinator66


germinator66
aktív tag

Hol lehet venni HP CHP310-es LaserJet papírt?

(#4699) zka67 válasza germinator66 (#4698) üzenetére


zka67
őstag

(#4700) germinator66 válasza zka67 (#4699) üzenetére


germinator66
aktív tag

Köszi, de én "rendes" üzletre gondoltam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.