- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
1400
melyik oldalt nem nyitja meg?
http://www.partyhardcore.com/blowjobs/ovecs_deepthroat.htm <-- ezt? -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
nembittoos..ha kihuzzuk,junius kozepen masfelhavi fizut kapok,1be...akkormeg dell..
bar melohelyi gepet is elfogadnam,ofiszolni alamvagtak egy x2 4800+,1gb, dvdrw,19" es dell optiplex 740est,64mbos vagy128mbos ONBOARD nv Quadroval...aszittem leesek a szekreol,mikor meglattam az nvcontrol panelt.. -
BandiHUN
veterán
szerintem is jobb a 20as PaM-ban....főleg hogy véleményem szerint nem is vagyunk a másikon FFA-ban 12-nél többen,de nem is jó már 10fölött egyáltalán,mert oda spawnol az ember az ellenfelek közelében,amikor sokan voltunk,volt olyan,hogy 3szor egymás után lőttek le a spawn után 5 méterrel...és igy minden war elfér a másikon,nem kell hol ide,hol oda menni,vagy embereket kirakni épp,mert waroznánk...a másikon is nagyobb eséllyel alakul ki egy odajáró értelmes társaság,ha bármikor lehet menni...
-
BandiHUN
veterán
nálam attól függ inkább,mennyire vagyok hulla a napi biorobot után,van,amikor alig látom már a monitort...ilyen vaksi,zombi napokon inkább ak,hétvégén/könnyebb napokon,amikor még tudok koncentrálni,mp5.az m4-et is szerettem,de aztán valamiért nem vált örök kedvenccé,mintha gyengébb vagy pontatlanabb lenne,mint a fentiek,vagyis inkább mintha mp5 sebzés ak szórással kombinálva.tudom,hogy ezért megkapom,hogy nem igy van,mert pontos,de nekem igy látszott...szerintem az mp5 a legpontosabb géppityu távolra.furamód a tunkolós P90 az,amivel vért izzadtam a 150 fejessel,pedig arra mondják,hogy közelről a legtutibb,sokan.mégsem akart 5méterről se összejönni a fejes.az egylövetűektől meg fostam,hogy na azzal simán ledarálják az embert ffa-n,és tök könnyen mentek a fejesek.csipával viszont fingom sincs,hogy lehet az épp benyomott távcsóre már ki is küldeni a fejlövést,nagyon nem érzem,nozoommal hova tájoljam be.kemppartin ffa-n persze megy,ha van idő befogni az ellent,se sd-n halál.
-
-
BandiHUN
veterán
az enyém,az x-718BF volt 3200
nem volt nagy összeg,meg vettem egy 1990-es steelseries pro gamer egérpadot,ami jobbára szép,mint hasznos,nekem lassú,pedig már az egérből is kivettem a plusz 18g-os súlyt...a teflonlap bejönne,de abból meg nem tudtam simát szerezni,csak olyat,ami üvegszálon van,az pont jó sebesség,csak "ugrik"a négyzethálós üvegszálminta miatt
látom,jól leharcoltad már az egeret
-
BandiHUN
veterán
-
gyerpi
aktív tag
maradhatunk itt is nekem nem gond csak a Booz szerverét kéne 20-ra át rakni a másikat megszüntetni sztem felesleges 2 szervert fizetni és úgy is azt látja a X FIRE
mert nincs garancia hogy az obineteset látni fogja
vagy ha 2-őt akarunk akkor a másikat lehet bérelni az obinet-től és meglátjuk melyik a jobb
nekem épp mind1 hány szerónk van vagyis ne legyen 10, de kettő nem gond pénzileg sem
mind1 200 Sk-t vagy 300 -at vagy 400-at fizetek 3 havonta -
gyerpi
aktív tag
mondjuk sztem a szolgáltató is xar ami a net-et adja csak hát olyan kis falu a miénk, hogy örülünk hogy ez is van
ha bár a szerver sem mind1 milyen mert az FGC-nél nektek a pigjeitek 40 körül mozog nekem 70 körül
habár mondjuk az obinetes szervereken nincs ilyen nagy különbség úgy 50-esek a pgjeim -
-
-
gyerpi
aktív tag
nem csak lehetett látni és amúgy is átlátható a taktikánk 1 idő után
a csipásuk feszt a A plant kukájától csipázott a B felé meg mondtam én annyira lagoltam 100 fps-nél hogy csak na 100 alatt a pingem nem volt a 2 map vacant-on amit nálunk játszottunk 60-as pingam volt a max -
gyerpi
aktív tag
jól felkészültek cross-ra belőlünk mi pedig csak néztünk mint a moziban talán backlot-ot kellett volna választani abban sem vagyunk rosszak
és amúgy én nagyon laggoltam úgy hogy náluk többet nem játszom már mint a szerverükön
amúgy érdekes a miénken tegnap nem volt lag
ja és amúgy azokat a beállításokat a PB-jük miért nem engedi mikor a játékon belül állítottam
semmilyen cfg hack nerm volt -
SipiBcs
őstag
Miután 1 hete váltottam ASE-ról X-Fire -re így senki nincs fennt még a címlistámon!
De ami késik nem múlik!
Megtisztelsz vele, ha megadod - megadjátok!
1 dolog nagyon tetszik az X-Fire-ben, hogy akár ASE-val, akár a CoD-on belül lépek fel szerverre, akkor megjelenik a látogatottak között, így az általam favorizált szerverek 1 kupacba kerültek!
-
BandiHUN
veterán
egyébként nem értem,miért nem maradtál a ts-en megbeszélni,ha bajod van,miért kellett iderohanni rögtön csinálni a feszkót,meg is lehet mindent beszélni,mint ahogy a stratégiát is.ne haragudj,ha megbántottalak,azt hiszem nem csak én voltam ideges,elnézést a többiektől is,sajnálom.de azt nem vállalom be,hogy nem vagyok csapatjátékos.azt,hogy hamar bemérgelem magam,azt igen.mégegyszer sorry,emberek.
-
BandiHUN
veterán
akkor sértődj be...nem tudom,miért nem lehet várni egy kicsit,minek kell a rohadt rush,a seggem meg nem fedezi senki,és persze hogy lelőnek pl.plant közben,arra nem gondolsz,hogy ez is fontos a csapatnak?marhajól fest a statom,amikor füst ide vagy oda 5ödszörre lőnek ki a planton,mert mindenki megy mindenfelé.ha védünk,meg azt veszem észre,hogy még plant sehol,és mégis 5emberre maradok egyedül...és jogosan mondanád,ha én lennék az utolsó a statban,de ez soha nem igy van,akkor mit kritizálsz?tököm a rohadt nyomulásba,az rontja el az egészet,mivel teszi jobban a dolgát,akit kilőnek,mert nem tud nyugton várni 1-2mp-et?a mai warban sem az volt,hogy leplanteltek,mert lassúak voltunk,hanem leplanteltek,mert 2ember maradt,akik nem rohantak ezerrel be,ez a bajod?kiváncsi vagyok,hányat plantoltál,mert nekem azért volt jópár.ha már bevállalom ezt,akkor azt hiszem jogos igény,hogy közben valaki fedezzen...mit mondjak bémeg,sajnálom?örülsz,mert jó játékosként mindenképp neked lesz igazad?
-
BandiHUN
veterán
én meg meg nem válnék tőle...a 4megabitből csinál 4,5öt,a 256upomból lesz lazán 300 körül folyamatosban,tehát elég jó,és jól lehet priorizálni a progikat,akkor is simán netezek,ha épp fullon jön valami,vagy simán tölthetek le/fel gémelés közben,nem zavarja...persze más kérdés,hogy néha eleve szar a Fibernet,olyankor ez sem tud mit csinálni...akkor vagyok 200as pinggel,és lövöldözök mindenki mögé
de ez már nem a progi hibája.szerencsére,most 1-2 hete stabilan megy jól a net 7végén is
-
BandiHUN
veterán
ezt én is hallotam,meg hogy 89w-osak lesznek.de hogy mikor ér ide...elvileg a gyártása már leállt 1-2 hete a réginek.csakhát nem hinném,hogy ami maradt,bezúznák
drágább,kajálósabb proci meg kinek kell majd?valami sántitani fog,vagy kifuttatnak,vagy drágább lesz az új szerintem,mert máshogy bukó...
-
BandiHUN
veterán
valahol tudsz arról infót,mit eszik egyébként az 5000+ BE a 3,2gigán?kell-e hozzá tápot emelni,vagy alapfeszen garantált?ilyesmi érdekel,mert én is arra jutottam,amin ti agyaltatok itt napközben,vagyis hogy inkább egy black olcsón,mint egy 6400as mindigkazán...bár mivel még nem tudom,hogy jut a BE a 6400órajelére,addig kétséges,mert ha az is annyit eszik,ráadásul a táppal is szórakozni kell,az megint egy rosszpont...
-
gyiku
nagyúr
Ezek a bekapcsolt C'n'Q hatására így módosulnak (1,1V mellett 5 x 200-as szorzó):
ADA4400DAA6CD: 49,0W
ADV4400DAA6CD: N/A
innen szedtem.na akkor nem a fele, hanem 50w, az is vmi!
15w orankent. akkor az azt jelenti, hogy ~6 ora alatt 36 huf.
naponta kb ennyit megy a gep, szal 1 evben a cnq-val sacc/kb 13 rongyot sporolok meg most. ha emelik aram arat, akkor meg tobbet.
-
gyiku
nagyúr
nezzuk csak. 65wattot akkor zabal, ha 11.5x200on megy. ha nem jaccom, akkor csak 5x200on pruttyog, tehat a fele. attol fuggoen, mennyit megy a gep, es mennyit jaccom, nem tom mennyit, de sporolok. elmut nem tamogatom 1 fillerrel sem, ha nem muszaj
1 ev alatt szep kis $ ez sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest