- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5088 üzenetére
fogalmam sincs
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5086 üzenetére
ezt nem tudom, nem próbáltam, de nézd meg hátha
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5082 üzenetére
Igen, és nagyon hülye is volt. Szted erre a pam mód készítője nem gondolt? Gondolt, csak tudta hogy baklövés lenne. A pam mód készítőjének kicsit több tapasztalata van, ami a két módot összehasonlítva azonnal szembetűnik.
megj.: Nem egyedül vagyok a maxpacketes gonddal, van még ismerősöm akinek ugyanez a gondja...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5080 üzenetére
Csak hogy azzal, hogy nem kapcsolhatod be az árnyékot tök ugyanazzal rendelkezel a játékban mint a másik (ő sem tudja bekapcsolni). Ergo senkinek nincs semmiféle előnye a másikkal szemben.
Azzal viszont, hogy nem állíthatod a maxpacketet, egyeseknek kirúgóan megugrál a pingje, másoknak meg tökéletes, tehát az egyik előnyben lehet a másikkal szemben.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5077 üzenetére
csakhogy a maxpackets lefixálásától nem lesznek egyenlőbbek a játékfeltételek, inkább az ellenkezője
a magyarázat a hsz-omban van -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5070 üzenetére
Remélem ezt most te sem gondoltad komolyan.
Mindenkinek meg volt a lehetősége, hogy a neki megfelelő értékeket állítsa be. Mindenki beállíthatott 60-at vagy 100-at, netkapcsolatától, igényeitől függően. Olvassatok utána, le van írva számtalan helyen, hogy az erősebb nettel rendelkezőknek magasabb maxpacket értéket érdemes beállítani, míg a gyengébb nettel rendelkezőknek érdemes kisebb értékeket beállítani a jobb ping érdekében illetve hogy a bepingelések ellegyenek kerülve.
Itt nem lesz senkinek semmilyen előnye azzal, hogy magasabb vagy alacsonyabb értékeket állít be, mindenki megkeresi a neki megfelelőt. Nem lesz se több, se kevesebb fps-ed, nem fogsz olyan dolgokat látni mint a másik. -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #5061 üzenetére
én simán járok pubolni 128k fel+300k le egyéb forgalom mellett is,nem szokott az se laggolni,csak 32-es szerver felett.pedig nekem csak 4mega/256 van,rém kicsi a feltöltés.ráadásul ez a mocsok Fibernet a 8 mega mellé is csak 384k-t ad,nem is éri meg feljebb váltani,a 10es mellé is csak 512 jár,csakhát az meg már 12ezer...előnye mondjuk,hogy stabil és kicsi mindig a ping
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5048 üzenetére
Mondom. Volt egy bugos, de alapjába véve jó PAM a játékhoz. Egy PAM, mely már megszokott volt és ugyanolyan volt, mint az alapjáték, csak nem volt benne perk, stb.
Sajnos a PAM-ban lévő egy-két bugot nem volt hajlandó kijavítani a készítője, ennek okát nem lehet tudni és már nem is fogjuk. Valakinek kipattant a fejéből, hogy ő majd megoldja a dolgokat és elkészítette a promod-ot. Teljesen érthetetlen miért kellett olyan dolgokba belenyúlnia, amik amúgy tökéletesek voltak. Megváltoztatta a futássebességet és a fegyverek viselkedését, más az egész. Az már csak egyéb finomság, hogy csipafix és fegyverfix is helyett kapott a mod-ban. A fix 100-as maxpackets pedig hab a tortán, egy ökörség. Mindenki tudja, hogy még legszigorúbb beállítások esetén is az alsó határt 80-ra kell kiterjeszteni. Ők ezzel homlokegyenest szembeszálltak és fix 100-ra lőtték be. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4991 üzenetére
Azzal, hogy vagyunk jópáran, akiknek a 100-as maxpackets sürjen 500 feletti pinget eredményez, ha pedig TS-elsz is közben, akkor garantált a 900-as ping. Csupán erről van szó. Nem véletlen, hogy PAM módban 60-100-ig lehet állítani az értéket.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
Havernak itt Debibe semmi gondja nem volt a UPC nettel
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
mi baj van vele?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4901 üzenetére
nem azt mondom, hogy ujra megcsinalnam, mint 8-10eve, hogy minden hetvegen megraktuk a pupunkat haverokkal, de azert kozbekozbe egy evben ki kell engedni a gozt.na!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4899 üzenetére
a jatek a fontos, nemhiaba. Mi is, mikor a gyori phsokkal osszfutottunk parszor dartsozni..eleinte ment a krikett,meg az 501,meg ezek,aztan azt vettem eszre, hogy egyre tobben, egyre tobbszor mennek a tabla melle a foldrol osszeszedni a felrement tuket...de jo buli volt senki le se szarta, csakugy mint nalatok
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4897 üzenetére
Itt a finom konyak, ettol leszunk mozgekonyak...
Sajna mar ez se megy ugy, mint legenykoromban
.
Mikor Vera megkapta a munkat gondoltam oromomben csapunk egy bulit Gyiku exklantarslakotarsaval. Vettem neki egy Jegert, magunknak fijugnak meg egy Martell-t..hat, azota is ott van a hutobe, kb 2 deci hianyzik, pedig mar lassan 1 honapja volt.
Ennel mar csak tovabb kb 4-5 eve a Tesco gazdasagos brandy birta, az kb fel evig lapult megkezdve a hutoben havernal, aztan egyszer egy kocsibeallobetonozaskor mindenmindegy alapon lenyeltuk
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4891 üzenetére
azt nem vitatom, mi is probalkoztunk ilyennel egyszer Balatonalmadiban a Melyviz nevu egysegben, de ott meg a viszki,metaxa es konyakkeszlet fogyott el..aztan mar nem akartuk tulsagosan keverni mindenfele egyeb szutyokkal.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4888 üzenetére
az ilyennel nem jo kiserletezgetni,szorakozni, mert konnyen hanyaskozeli allapotba kerulhet a delikvens... Mondjuk az megint mas kerdes, hogy sokszor egy konnyitto vuk utan megnagyobb lendulettel lehet belemartozni az etilalkoholba.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4809 üzenetére
Igen,te is láttad?
Bali : te meg egyszerűen HÜJE vagy
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4734 üzenetére
Hát ebben van valami mert azért vagy egy-két sötét folt az emlékek közt
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4729 üzenetére
Na és persze pihenni és áztatni a habtestemet
.Ja meg a Bacardi amiből sikerült egy jó pár üveggel elpusztítani.
Odáig azért nem fajultak a dolgok,vagyis nem emlékszem,hogy lett volna ilyen.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4727 üzenetére
A többi kép amin nem gamelek az sajna nem publikus
.Amúgy inkább kishordó és nem kocka
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4642 üzenetére
nanneee...nem am megharagszol ram! nem vagyok en Gyiku, hogy egymas miatt tempbant kapjunk a PH!-n..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4640 üzenetére
teee..simuljon ki az EKG-d sinusgorbeje... birkozoszart reggeliztel, Sir?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4638 üzenetére
soot, latom az agyhullamaidat is...kisimulva
nem, csak jarok az iranyirorszag.com forumara, ott szoktak irni a magyarorszagra hazautazok, hogy elegge megbizhato a Malev, es a stewardesek se olyan taplok, mint polo a RyanAirnel..
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4560 üzenetére
van esetleg valami uj ip vagy passz a ts hez
mert folyamatosan error -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4557 üzenetére
ma igen akár több warra is
ja csak nekem nem mükszik a ts -
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4551 üzenetére
kettö fölösleges
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #4455 üzenetére
Reggel még az ftp nem volt jó nem tudtam feltölteni semmit!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4442 üzenetére
ja,hogy Booz nem a Malevre gondolt, hanem a csalad Learjetjere? Haat...megfontolando..
-
válasz
Sirandrish #4391 üzenetére
"Csak egy játék..."
Akit nem érdekelnek az eredmények, annak FFA-n a helye puffogtatni. Ha CB-n ugye rangsoroltakkal lehet játszani, akkor elvileg nem lesz skill szerint lutri minden meccs, mint a mircen keresettek. Múlt héten volt kb. két nap, hogy olyan "lowokat" szedtem össze egymás után, hogy szinte még lőni se tudtunk, nemhogy ölni meg plantelni...
Olyanra én sem emlékszem, hogy NYEV war maradt volna el, mert nálunk volt vki is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4391 üzenetére
be vagy te veszve öregem....egy beteg ember vagy esküszöm.nem tudom,honnan veszel ilyen statokat,ha ez lenne,be se tenném a lábam többé egy warra se.és ne beszélj a rinyáról úgy,hogy amire volt példa,hanem úgy,ahogy most csinálod.nyomod a rinyát,mint akinek a farkára lépnek.és ne vond bele a többieket,semmit nem mondtam ami másra terhelő lenne,nem kell terelni....játszod itt az eszed,fasza gyerknek gondolod magad,pedig nem úgy van.a stat nem minden,öregem,és NEKED kéne magadba nézni.de hát látszik is a hsz-búl,hogy kezelni kellene...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4387 üzenetére
"de azthiszem ehhez MEGINTCSAK semmi közöd se neked se a NYEv-nek..."
Ezt nem értem miért címzed a NYEV-nek is, mikor Lorenzoval vitázol egyedül. Tényleg jó lenne ha ügyelnél arra amit írsz, mert ez így elég flamekeltő.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4373 üzenetére
szerinted egyébként miért nem megy több nyeves?mert igyis 7-8 ember van fent ts-en,én már fel se megyek,ha látom,hogy eleve 5-6os war van...mindenki nyomulna.egyébként a nyevnek is lenne létszám,ha kicsit jobban szerveznénk mi is,meghát nem lehet mondani senkinek,hogy ha ott akar játszani veletek,mert ott jobbak vannak,akkor kapja be.én Boozt is megértem,kell neki a sikerélmény,igaza van,kell a társaság.de én annó ezért is dobtam fel,hogy legyen a 2 klán összevonva,mert el is vagyunk együtt,ki is lenne 2 war,ha sokan vagyunk...de viszont ebbe már nem fér bele ez az 1emberközpont,amit most csinálsz,meghát pl.engem se kérdezett a kutya se,akarok-e cb-zni,szar vagyok,oké,de nem is mennék,ha ez számit,van ennyi önbecsülésem.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4373 üzenetére
Úgy látom nem érttel semmit és belekutyulsz olyan dolgokat a hozzászólásodba amiről szó sincs. Tulajdonképp a hozzászólásod 90%-a ilyen.
Szerintem te azt olvasol, amit olvasni akarsz!Az utolsó bekezdésed meg félrecímezted, ne nekem írd, mert egy szót sem ejtettem ilyenekről.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4371 üzenetére
no látod,ez a hsz el is árulja itt is,ki szokott lázadozni mostanában,ha nem úgy megy a war,ahogy szeretné,már bocs....túlreagálsz mostanában apróságokat is.kapsz egy fejest és már a rinyától hangos a ts...meghát hozzáálás a múltkor,várok,hogy legyen war,elmentél keresni 6v6-ot,aztán visszajössz 5v5-tel,és épp azt nem mondtad igy,hogy menjek a gecibe,csak lazán benyögöd,hogy sorry nem vagy blizzardos,meghogy mértnem én keresek,no ez a parasztság,főleghogy megmondtam,hogy nem tudok keresni,mert sem klienssel,sem netoldalon,javán nem megy az irc,volt pont aznap téma.simán elmondhattad volna úgyis a dolgot,hogy "bocs,de lenne egy 5v5,nem gond Lorenzo?"mit feleltem volna rá szerinted,főleghogy előtte már waroztam?simán nem lett volna gond.nagyon benne vagy ebben a liderkedésben,el vagy szállva,ennyi a gondom.pedig te tudsz normális is lenni,csak most elkapott a gépszij,hajszolod a warokat,nem vagy türelmes,dettó mint Ent annó,amikor úgy volt,hogy indultok CB-n.tök mindegy,de ez a NYEV rovására megy megint,és ez a nagyobb gond.feláldozol mindent azért,hogy nyomulhass.ennek sem lesz jobb vége szerintem,ez a mentalitás már megölte a ph klánt,itt sem fog ez hosszútávon menni,vagy a nyev,vagy a blizzard vége lesz,ha igy marad.legalábbis én biztos nem fogok könyörögni,hogy warozhassak a blizzarddal,igyis ott tobzódik mindenki,ha meg a maradék NYEV hasonlóan nem lelkesedik,akkor ott meg nem lesz war...kiváncsi vagyok,hogy te még nyomod idegeneknek a TGF-et most is,meddig fogja birni a rendszer,igyis tumultus van,most még elmegy a dolog,de amikor beindul a szelektálás,lesz itt morcogás még,főleghogy még 3 hét a nyár,visszajönnek aktivabban az emberek.de te tudod...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4370 üzenetére
Egy war, egy egymás elleni totális funwar!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4353 üzenetére
ajandek booz lepke volt? juheeej!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4357 üzenetére
Követési mániád van.
Mindig morogtok az ilyen warokon, de ez nem csak rád vonatkozik!
Pedig ha megbeszéltük volna az ilyen warok után az eseményeket, sokat lehetett volna belőlük tanulni. Persze ez csak az én véleményem, lehet hülyeség. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4353 üzenetére
Sajnos mi is hallotuk
.Ja holnap küldök neked egy csomag pelenkát,hogy ki bírd a gép előtt
.
Esetleg egy NYEV vs Blizzard war?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4348 üzenetére
Amióta bele finxxxxál a mikrofonba azóta büdi az a TS szeró
.Nem azért írtam,de ha már ott van a miénk is használhatjuk azt is.De nekem mindegy.
Bali:Ja akkor lemaradtam egy kicsit,sorry
.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4348 üzenetére
Kicsit félreértetted. Én azokról a helyzetekről beszélek, mikor elég sokan vagyunk a két csapatból (pl. 8-an). Ez az utóbbi két hétben többször is előfordult.
Mikor a 2 csapatból vagyunk összesen 5-en, akkor érthető hogy együtt játszunk. -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4343 üzenetére
izeee.oooo...bocsanat..
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
no dobtam már én is egyet,hadd örüljön az asszony
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
egy szavazat gombikere..ooo..akarommondani Pimaszra..olyan sniperes nezese van, nem?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Ööö milyen gépen volt neked 4060 fps-ed?
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Hunor írta : "Azt a cfg-t kipróbálhatod. Én megnéztem és be kell valljam még az embereket sem láttam rajta olyan ronda"
ezért mondtam valamit valamiért -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4213 üzenetére
félre értesz én nem azt mondom, hogy ez így jó csak vedd a másik oldalt van egy szerényebb gépe valakinek és azért szív mert nincs pénze 8800 GT-re - jó lehet mondani játsszon 40 FPS-el ( én játszottam nem olyan nagy élmény hidd el) és akkor ő berakja ezt a cfg-t, attól ő még nem lesz jobb játékos
és mindenki tudja, hogy az FPS miatt van az is milyen a szórása a fegyónak, több fejlövés stb., ha nem lenne FPS bugos a cod sorozat ez nem volna - ennyi
és 1 példa az adó szakmában dolgozom mint vámos - sok kiskapu van az adó rengetegben és aki ezt kihasználja csaló vagy nem ?
sokak szerint igen, de a maszek társadalomban ez egy ügyes ember aki kihasználja a kiskapukat amit az állam nyitva hagy és nem utolsó sorban spórol egy két millát magának -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4199 üzenetére
30.000-et akartal irni, khm...nem?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4193 üzenetére
mit venne le...hát a textúrákat meg a shadermodellt.becsúnyitja egy kábé cod2 med szintre.egyébként próbáld ki,és lesz fix 125 helyett fix250-ed.nem kell mást csinálni,mint kimented a profilodat,vagy csak a config és a config_mp.cfg-t.egyébként meg tényleg funkcionális,hogy a falak szépen erezettek,vagy csak simán textúrázottak pl.és ez még mondom,nem is csiter cfg volt,láttam olyat,ami még a padlót is egyszinüvé varázsolta,meg kikapcsolta a domborzatot,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4191 üzenetére
ennyi erővel mondhatnád azt is,hogy te miért vetted meg az eredetit,más meg miért nem,és mégis játszik...egyébként meg a gémben az aránytalanság is egy okra vezethető vissza:ha nem lenne,miért vennének az emberek jobb videokarit?no,EZÉRT nem tartom pofátlannak,hogy valaki,a sima csúnyitással(NEM olyan dolgok eltüntetésével/megváltoztatásával,ami tényleges játékelőnyt ad) igyekszik kompenzálni,amit sajnos nem tud a megfelelő vidkari/egyéb hardver használatával elérni.én is néztem tegnap,csak az ugrásmagasság és a sebesség simán nő annyit a 70fps-emhez képest,amit alig hittem,200 környékén,simán gyorsabban tüzel egy vacak mp5 is,nemméghogy egy miniak...igaz énnekem ez már megvolt élményben,amikor még 17-es lcd-n nyomtam,és procim lett végre jobb.csakhát most be is buktam én pl.a +fps-t a nagyobb monitorral...és fura,de egyébként nem értem,miért nincs pl.100ra limitálva a max fps?amikor efelett nem látszik úgysem?van itt sok fura dolog a codok körül,meg is értem,hogy a pam-ot nem folytatták tovább,és csodálkozom,hogy bármiféle elismert e-sport versenyen szerepelhet,leszámitva mondjuk a lanokat,ahol persze gép és cfg ellenőrzés,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4185 üzenetére
van fű,van füst,stb,azokat a részeket kiszedtem,amik ilyet csinálnak...tulképp a fő része az a dolognak,hogy sm3-ból sm2-ben megjelenitésre teszi át a dolgot.nomeg butulnak a textúrák sok mindenen,kikapcsolja a töltényhüvely megjelenitést,a hullákat....talán még a hullakikapcsolás egyébként nem ártana senkinek sem,mert ugye voltak már párszor hullában bújkáló egyének warokon,ami elvileg tilos is.egyébként meg kifejezetten Balinak kerestem az alapot,amiből faragtam az"elfogadott" változatot,hogy tudjon ő is normálisan játszani.meghát tulképp amit a pb és a game-violations megenged,azt szabad...mondjam azt,hogy amiből indultam,az pl.nem jelenitett meg füvet és más rombolható tereptárgyat 4-5méteren túl?és nem zavarta a pb-t,pedig ezzel simán nem okozna gondot lelőni a messzebbi bújkáló ellent...csipáról ne is beszéljünk.egyébként meg úgyis a klánok 99%-a configol,ha másért nem is,akkor ezért,hogy magasabb fps-e legyen,mert ez a játék ilyen tetű módon lett megirva,és ilyen tetű módon nem törődtek vele,,hogy letiltsanak a grafika butitásánál sokkal durvább dolgokat,az aimról és társairól nem is beszélve...én nem fogom használni,ne izgulj,de egyébként kipróbálhatja bárki,ha valami olyat lát,még alakitok rajta legfeljebb,jelenleg nem nagyobb csalás,mint az,aki fullextrás géppel hangtalanul fut,stb.ja,furamód megy a beállitott 250fps korlát ellenére a gém 300 felé is,no,ezt még én sem tudom,mitől lehet...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4188 üzenetére
hat, reszben egyetertek, de mivel jelenleg 2 lehetosegem van, vagy jatszok igy, remelem nem leszek keresztrefeszitve valamelyik palyan levo antennara, ha hasznalom. Gyk. rizikot nem valalok, mert lvl1 leszek, meg nem is origi a jatek. Meg amugyis csak a NYEV pubra mennek,warozni nem.
-
válasz
Gondolom, a VGA-t terhelő dolgokat leveszi a képről.
Ami kb. annyit jelenthet, hogy megmarad az ember, a falak, azt kész... -
Balinov
titán
válasz
hat,remelem hogy nem. esetemben nem mindegy, hogy ki lehet csikarni az X1200-bol egy stabil 30-40-50FPS-t 800*600ba
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4178 üzenetére
mert nyíregyhez van közelebb és nem Debrecenhez, Debrecen meg 50km-re van nyíregytől
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4176 üzenetére
micsoda? én lakok 50km-rel messzebb
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4141 üzenetére
Tudtommal Booznak van állandó barátnője, nem?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4141 üzenetére
Hogy ezért mit fogunk mi kapni Booztól
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4138 üzenetére
30k szerintem nem egy kiélt Tescosat kapott Booz
.Azért van egy két dolog amiben van különbség,de majd ha idősebb leszel rájössz
Huni:4123-as hozzászólás és egy picit előrébb van az előzménye.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4136 üzenetére
Úgy látom rossz példa volt ez a Tesco-s
.Viszont lehet,hogy a 30k-ás többet és jobbat nyújt mint a kis hamvas
.Bár erről majd megkérdezzük Boozt
.
Amúgy meg már megint szét off-oljuk a topicot.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4129 üzenetére
"lehet azt látni hogy melyik milyen..."
Pont hogy nem lehet.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4129 üzenetére
Öreg vagyok én már az ilyenekhez
.
Tegnap,hogy ment a warozás?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4127 üzenetére
Hát lassan a mai "fiatal kis hamvas csajszik" a kurvák,de ezt inkább hagyjuk
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4124 üzenetére
A MINŐSÉGEN van a hangsúly
.Nem mindegy,hogy egy Tesco Value pipihús vagy egy pl:Ság@ minőségi termék
.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4110 üzenetére
na de mind1 sokat kell még sodrodnia hogy nagy kavics legyen belölle (szilárdkábol-szilárd)de jofej csávo az biztos
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4088 üzenetére
este walami? 10 felé jövök szolj a többi vén kö...gnek is
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4083 üzenetére
akkor atomreaktort kellet volna vennie és azon még öis elfutna
(vagy futopadot)
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #4071 üzenetére
nem jellemző
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #4060 üzenetére
nagyjából igen....
Úgyhogy ha hazamegyek szétlövöm mindenki fejét.... csak fusson a CoD4
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4050 üzenetére
bazz nemakarom a fejem rángatni 119cm ren még a végén elszédülök
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4048 üzenetére
22ˇ" de néha kiteszem a tvre is
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4046 üzenetére
már van othon csak 47 col
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #4027 üzenetére
kb a biztositás annyi rá
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4012 üzenetére
Én is erre gondoltam, de azt nem hiszem el, hogy a nyomára akadt, és visszaszerezte a rendőrség.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3994 üzenetére
igyekszik az ember,tudod hogyvan ez,Sir..
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3954 üzenetére
persze te is Kifli is Kavics a kis Kavicsot nem mert ő még korhatáros filmet nem nézhet
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #3948 üzenetére
Békéscsaba.... A tó amin mostanság pecázok a belvárostól 8 Km-re van! Kialakítottunk egy 7m x 6m-es lekövezett placcot. Döngölt agyag a környék... nádas... földbeásott verem-hűtő... stbstb.... a kis "házikó" most készül
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3934 üzenetére
Már nem írja ki azokat akiket más szerón bannoltak,Lorenzo megoldotta a dolgot.Viszont a mi szerónkon Hunornak is jó lenne a pingje.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3932 üzenetére
Mi ez Blackjack
.Majd egyszer nyomunk egy visszavágót teljes létszámmal.Ami csak 20 körös lesz és a mi szerónkon
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3929 üzenetére
Ja tényleg 17-4 lett mert abban is csaltatok
.Nem volt elég a 20 kör simán,nektek kellett a 21
.
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #3913 üzenetére
Én ezzel a hsz-al teljesen 1etértek! ...és szerintem Kifleevel is megflehetne beszélni a dolgot mert ha több ember látja a fantáziát abban hogy lenne 2 WARos csapat akkor adjuk meg a lehetőséget ennek!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3910 üzenetére
Ha jól emlékszem először én kezdtem el hozzátok járni, de általában csak akkor, mikor nem voltak elérhetők a nyevesek. Később ovecs is egyre sűrűbben járt át, aztán mindenki átjárogatott. Ezután már azok játszottak együtt a két klánból akik elérhetőek voltak. Az utóbbi két hétről viszont semmit nem tudok írni, mert nem játszottam senkivel. Xfire-röm szerint az utolsó egy hétben 1 órát játszottam Cod4-gyel.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3910 üzenetére
"meg hogy mindig együtt fogjuk-e tolni"
Látsz rá esélyt hogy egy idő után a két cspat egyáltalán nem fog egymással játszani illetve foglalkozni?
Látsz esélyt az egyesülére illetve mi a véleményed az egyesülésről?
Én úgy tudom gyerpi is csatlakozik később a CB-s csapathoz. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3908 üzenetére
csak van közöd hozzá, mivel veletek szoktunk elegyedni
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3836 üzenetére
szeretnék válaszolni erre és gondolom nem lesz ellenvetés senkitől tőlünk
én mindenképp veszek origit legkésőbb nyár végén tehát augusztus utolsó hetére lesz egy origim és néha ha kellek persze elmegyek egy CB warra is persze ha kellek.
nem akarok kiválni a bandából sőt esténként nagyon jókat szórakozom a warokon egymás ellen is stb.. de mondjuk hetente 1-2 cb war beleférne
NYEV :ha valakinek nem tetszik most szóljon és akkor inkább nem CB-zek maradok ahogy ez előtt
ja és mikortól akartok regelni? -
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #3852 üzenetére
Engem az se zavar! Csak JÁTSZUNK! Szabályosan, CFG mahináció nélkül a fair play szellemében! A többi nem érdekel...
-
athomi
veterán
válasz
Jelenleg csak Botoz és Lorenzé rendelkezik originalitással a klánból.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3838 üzenetére
Nem telik a kisnyugdíjunkból
.
Ja vasárnap aktív pihenés,persze ha lehetne aludni a motorosoktól.
-
PyroS
senior tag
válasz
Hello.
Ha jól tudom akkor csak Lorenzonak van origi
.
Ma este sem leszek mert 21 óráig meló
.Vasárnap viszont végre szabadnap
,akkor leszek.
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
Ezt most dícséretnek veszem és nem terelem jogi útra a dolgot!
Nem akarok én Bali utódja lenni, hiszen teljes virtuális valójában jelen van a topikban, ámde hülye kérdésre hülye válasszal illik reagálni!
A Prága szóra is összecsordul a nyál a számban, jókis helyben főzött söröcskékkel folytani le a knédlit ügyesbe...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
es raadasul fejlodokepes is,ahogy nezem..
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #3777 üzenetére
Mijaza PK??
Nem Team Kill?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
Nem értem mit élveznek benne, sztem elég uncsi mikor vkit akkor lősz le, amikor csak akarsz.
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3756 üzenetére
hát igen tegnap is a németek vagy kik az overgrown-on 15 perc amíg elkezdtük az egyiket valami cvar draw vagy mi az isten hibával is kidobott a PB
utána még csodálkozunk mikor 1:9-el fordulunk
tény és való tarthatatlan a csít ügy ugyan úgy mint a cod2-ben volt anno tavaly és tavaly előtt
biztos az is közre játszik, hogy szünet van és a sok gyereknek több ideje van warozni mint iskola idő alatt
szomorú de vagy elfogadod vagy nem játszol ez van
igaz, hogy az 1.7 egy pár parancsot megszüntetett amit console-ből lehetett beírni és a PB-t is frissítik úgy ahogy csak a csítet is ez a gáz
és valaki írta cod4 topic-ban hogy az eredetire sincs pénzük a magyar gyerekeknek nem még csítre ami 10 kiló
hát én meg azt mondom legyen az német vagy magyar gyerek inkább kiad 10 kilót csítre mint origire mert az origvel még nem nyer wart és nem dagad a melle, nem tud vele dicsekedni csak ha nyer is - ennyi ( és ha már vannak 5-en akkor már csak 2 kiló amit a zsebpénzéből is kispórol), de ezt még az ember lenyeli mert még gyerek, de egyre több magát felnőttnek mondó emberke is 18-20 évesek is ha nem is csalnak olyan hasznokat húznak a cfg hegesztésből, hogy az már hihetetlen a minap is játszottam egy szerón és voltak olyan statok TDM-en hogy 78:8 vagy 63:10 egy 32-es szerveren
szóval lehet egy játékos jó vagy a többi béna, de szerintem ezek a statok már túlzások és nem csak a tudás van mögötte -
athomi
veterán
válasz
Cod2-ben meg 10-ből 9 waron nyomatják a közösbe a hülyeséget, pedig vissza sem írunk.
-
PyroS
senior tag
válasz
Főleg az utolsó 2v2-es csapaton belüli waron látszott meg
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3747 üzenetére
Szebbnek hangzik a "Pro"
.De mi legalább nem csalunk
.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3675 üzenetére
Mondtam hogy jó.
Aztán negyed óra múlva hívtam, hogy nem megyek.
Most biztos ők is sértődöttek, mert a horgászatot én szervezgetem 2 hete, csak nappalra nem tudok kocsit kérni (csak estére).Ezzel a mondatoddal viszont nagyon egyetértek: "de ha annyira segítőkész akart volna lenni akkor felajánlja..."
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3673 üzenetére
Nem vágta volna le hogy mit akarok?
Azt hittem egyértelmű, ha felhívom azzal, hogy elég sok a cuccom. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3671 üzenetére
Sajna még sem megyek.
Haverom jön kocsival. Úgy volt, hogy talizunk egy másik havernál ma reggel 9-kor. Reggel kiderült, hogy sok a cuccom, így felhívtam és jeleztem a problémám. Erre csak annyit mondott, hogy nem baj hozzam mindet. Eszébe sem jutott, hogy azért hívom, mert nem tudom levinni a találkozóhelyre a cuccaimat. 20km messzire megyünk, de egy 1.5 km-es kitérőre nem képes pedig fizetném az üzemanyagköltséget.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3633 üzenetére
Stabil 33-as pingem van!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest