- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4380 üzenetére
az "EZ CSAK EGY JÁTÉK..." monológodhoz annyit azért hozzáfűznék hogy nem én szoktam lebambázni mindenkit ...
Meg enm én szoktam 5v5-be mondani hogy "elbasztátok" meg "ramboztok"...az hogy te kör vége előtt 30secel még kezdőn vagy nem azt jelenti hogy a többiek basszák el..én soha senki játékát nem ócsárolom...főleg nem mindenkijét a magamén kivül...
Mert szerinted pyrosnak,hunornak,ovecsnek vagy akármelyik NYEV-esnek hogy esik mikor küzd mint a hülye hogy leszedjen 1 embert azért hogy neked könnyeb legyen a plantelés és akkor nem azt mondod hogy majdnem srácok..vagy jó volt az...hanem ennyit kapnak hogy "elbasztátok"?
Szerinted ez a megfelelő hozzállás? én majdnem minden nyert kör után aztmondom hogy szép volt vagy szép volt fiuk...és ha bukunk egy kört akkor nem más baszta el hanem mi..az adott csapat...és akkor még én csinálom az 1 emberi közösséget vagy mit amit mondtál?
Meg azis furi mikor kb így néz ki a rangsor
Pyros 15kill 2 ass 8halál
Ovecs 18kill 0ass 10halál
Hunor 22kill 4ass 6halál
Lorenzo 3kill 0ass 15halálés akkor Te nyögöd be hogy "elbasztátok"...szerinted ugy őszintén ez milyen érzéseket vált ki a hőn szeretett csapatodból?
Szerinted ezt várják tőled??Én nem azt mondom hog rosszul játszol...semmi ilyesmit nem akartam ebből kihozni csak kicsit szálj magadba mielőtt engem becsmérelsz mikor én mindenkit dicsérek mindenkinek megköszönöük mindent...
Nem furcsa...én mindig tudok kivel játszani te szinte sose...
nem előlem menekülnek a csapattársaim!
Nem ellenem akarnak lenni a csapattásaim ha házi WARt nyomunk!Tényleg senkit nem akarok ezzel megbántani...
EGYETLEN NYEV-est SE!!!
Emlékszem hogy ők hányszor befogadtak...egy egy warra...
csak picit szálj magadba Lorenzo és ha ez megvan utánna ócsárold a másikat...
és mégvalami..
Nemtudom te hogy gondolod de a blizz és a nyev 2 külön klán...
az egyiknek én és Tomi (kiflee) vagyunk a liderei..engedd meg lécci hogy mi döntsük el hogy kit veszünk be és hogy akarunk-e CB-re menni...ha mi "vadidegen" emberekkel akarunk CB-re menni akkor azt is tesszük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest