Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4371 üzenetére
no látod,ez a hsz el is árulja itt is,ki szokott lázadozni mostanában,ha nem úgy megy a war,ahogy szeretné,már bocs....túlreagálsz mostanában apróságokat is.kapsz egy fejest és már a rinyától hangos a ts...meghát hozzáálás a múltkor,várok,hogy legyen war,elmentél keresni 6v6-ot,aztán visszajössz 5v5-tel,és épp azt nem mondtad igy,hogy menjek a gecibe,csak lazán benyögöd,hogy sorry nem vagy blizzardos,meghogy mértnem én keresek,no ez a parasztság,főleghogy megmondtam,hogy nem tudok keresni,mert sem klienssel,sem netoldalon,javán nem megy az irc,volt pont aznap téma.simán elmondhattad volna úgyis a dolgot,hogy "bocs,de lenne egy 5v5,nem gond Lorenzo?"mit feleltem volna rá szerinted,főleghogy előtte már waroztam?simán nem lett volna gond.nagyon benne vagy ebben a liderkedésben,el vagy szállva,ennyi a gondom.pedig te tudsz normális is lenni,csak most elkapott a gépszij,hajszolod a warokat,nem vagy türelmes,dettó mint Ent annó,amikor úgy volt,hogy indultok CB-n.tök mindegy,de ez a NYEV rovására megy megint,és ez a nagyobb gond.feláldozol mindent azért,hogy nyomulhass.ennek sem lesz jobb vége szerintem,ez a mentalitás már megölte a ph klánt,itt sem fog ez hosszútávon menni,vagy a nyev,vagy a blizzard vége lesz,ha igy marad.legalábbis én biztos nem fogok könyörögni,hogy warozhassak a blizzarddal,igyis ott tobzódik mindenki,ha meg a maradék NYEV hasonlóan nem lelkesedik,akkor ott meg nem lesz war...kiváncsi vagyok,hogy te még nyomod idegeneknek a TGF-et most is,meddig fogja birni a rendszer,igyis tumultus van,most még elmegy a dolog,de amikor beindul a szelektálás,lesz itt morcogás még,főleghogy még 3 hét a nyár,visszajönnek aktivabban az emberek.de te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest