Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Boci_83

őstag

válasz BandiHUN #4376 üzenetére

Bocs, én voltam az a gyökér tajparaszt aki azt a wart szervezte, nem kell Andrist ócsárolni érte. Sajnos igen faragatlan módon adtam elő magam, ezt hozta ki belőlem a helyzet, mivel egy fél óra tökölés és war keresgélés után sem találtam 6v6-ot, és kicsit idegbeteg voltam már a sok türelmetlenkedés miatt is. Szóval bocsánat!

Mindenkinek:
    A többi hsz-t is végigolvasva úgylátom kezd feszültség kialakulni a 2 klán között, (2 klán mert valóban nem lett egyesülés, akkor nem mindenkinek tetszett ez az ötlet, voltak széthúzások.)
    Nincs ezzel baj, azt gondolom mindenki el tudja dönteni saját maga hogy akar-e jönni játszni velünk, vagy sem.

Csináljuk úgy ha az mindenkinek jó, és igénylik még egyesek velünk a játékot, hogy akinek kedve van velünk játszani, az a mi/közös ts-ünket használja, akik pedig nem akarnak közösküdni, azok használják a Nyev ts-t. Nem kell ekkora feszültséget generálni!

Vannak/lesznek mindíg is emberek akik nem értik meg egymást, nem tudnak együtt játszni ilyen-olyan okokból, de akkor ne is erőltessük.
    Szóval ha valaki szivesen jönne, az jöhet/jöjjön!!! továbbra is,én személy szerint szivesen látom, de ha vakamilyen okból kimarad, abból ne legyen vita, nézeteltérés! Mindenki ennek tudatában csatlakozzon. :R

Azt meg hogy Booz akar-e továbbiakban maradni, azt is engedjük meg neki hogy eldöntse.

Hunornak nem értem a morgolódását, neki is vannak saját klánon belüli nézeteltérései. :U

• Sirandrish

legenda

válasz BandiHUN #4376 üzenetére

LOL..
    keversz valakivel drága barátom mert én egész biztosan nem mentem el 6v6ot keresni és mondtam hogy 5v5van csak és te nem vagy Blizzes..ez tuti nem én voltam...azt meg hogy keresel-e egyetlen egyszer kérdeztem meg amikor közelted hogy nemtudsz...nem értem minek ferdited el a valóságot.

a PH-t az ölte meg ami most van a NYEvnél..a punny...mivel voltak akik játszottak volna csak nem votl kivel..mindenki menni akart CB-re csak elfelejtettek megjelenni...stb.
    Semmit sem áldozok fel..semmit nem döntök el egyedül stb...ez sem igaz..

a TGF-et had nyomjam már pls...5-6 ember kevés..kell még 2...ezzel Pl mibajod?
    meg kiket keressek ha ne vadidegeneket???
    a PH tim mint only PH-s tim már egyszer végetért..rémlik...nem igazán van sok aktiv PH-s cod4 gamer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés