- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ö szerintem a két klán nagyon jól megvan egymás melett...az egyesülés nem lenne hülyeség..sokminden egyszerübb lenne...
Tomi viszont azt mondta hogy ez a két klános dolog nem fog müködni pedig szerintem nagyon is jólenne...
PCW war lenne ha sokan nem origival lennének és CB mikor az origisok...Kavics el is vállalta hogy ketté osztaná az oldalt hogy átlátható legyen...meg ugye ugyanugy lehetne két szeró...ha esetleg lenne 4 origis és 4 nem origis akkor mehetne 2 darab 4v4 külön szerón...szerintem kivitelezhető és nemtünik nagy hülyeségnek...
tehát teknikailag megoldható lenne és ha már ténylegesen minden wart ugymond mixlet csapatba játszunk akkor akár egy csapatként is játszhatnánk...persze azért ezt mindenkivel meg kéne beszélni..nemtudom ki milyen véleményen van és kiről..vagy ugy alapba erről az egészről mit gondol...
az hogy ki csatlakozik a CB-s klánhoz mindenki saját maga dönti el..szerintem minden NYEV-est szivesen lát minden Blizzardos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest