Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ö szerintem a két klán nagyon jól megvan egymás melett...az egyesülés nem lenne hülyeség..sokminden egyszerübb lenne...
Tomi viszont azt mondta hogy ez a két klános dolog nem fog müködni pedig szerintem nagyon is jólenne...
PCW war lenne ha sokan nem origival lennének és CB mikor az origisok...Kavics el is vállalta hogy ketté osztaná az oldalt hogy átlátható legyen...meg ugye ugyanugy lehetne két szeró...ha esetleg lenne 4 origis és 4 nem origis akkor mehetne 2 darab 4v4 külön szerón...szerintem kivitelezhető és nemtünik nagy hülyeségnek...
tehát teknikailag megoldható lenne és ha már ténylegesen minden wart ugymond mixlet csapatba játszunk akkor akár egy csapatként is játszhatnánk...persze azért ezt mindenkivel meg kéne beszélni..nemtudom ki milyen véleményen van és kiről..vagy ugy alapba erről az egészről mit gondol...
az hogy ki csatlakozik a CB-s klánhoz mindenki saját maga dönti el..szerintem minden NYEV-est szivesen lát minden Blizzardos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest