Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ennyi erővel mondhatnád azt is,hogy te miért vetted meg az eredetit,más meg miért nem,és mégis játszik...egyébként meg a gémben az aránytalanság is egy okra vezethető vissza:ha nem lenne,miért vennének az emberek jobb videokarit?no,EZÉRT nem tartom pofátlannak,hogy valaki,a sima csúnyitással(NEM olyan dolgok eltüntetésével/megváltoztatásával,ami tényleges játékelőnyt ad) igyekszik kompenzálni,amit sajnos nem tud a megfelelő vidkari/egyéb hardver használatával elérni.én is néztem tegnap,csak az ugrásmagasság és a sebesség simán nő annyit a 70fps-emhez képest,amit alig hittem,200 környékén,simán gyorsabban tüzel egy vacak mp5 is,nemméghogy egy miniak...igaz énnekem ez már megvolt élményben,amikor még 17-es lcd-n nyomtam,és procim lett végre jobb.csakhát most be is buktam én pl.a +fps-t a nagyobb monitorral...és fura,de egyébként nem értem,miért nincs pl.100ra limitálva a max fps?amikor efelett nem látszik úgysem?van itt sok fura dolog a codok körül,meg is értem,hogy a pam-ot nem folytatták tovább,és csodálkozom,hogy bármiféle elismert e-sport versenyen szerepelhet,leszámitva mondjuk a lanokat,ahol persze gép és cfg ellenőrzés,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi