Új hozzászólás Aktív témák

• gyerpi

aktív tag

válasz Sirandrish #3756 üzenetére

hát igen tegnap is a németek vagy kik az overgrown-on 15 perc amíg elkezdtük az egyiket valami cvar draw vagy mi az isten hibával is kidobott a PB
    utána még csodálkozunk mikor 1:9-el fordulunk :DDD
    tény és való tarthatatlan a csít ügy ugyan úgy mint a cod2-ben volt anno tavaly és tavaly előtt
    biztos az is közre játszik, hogy szünet van és a sok gyereknek több ideje van warozni mint iskola idő alatt
    szomorú de vagy elfogadod vagy nem játszol ez van
    igaz, hogy az 1.7 egy pár parancsot megszüntetett amit console-ből lehetett beírni és a PB-t is frissítik úgy ahogy csak a csítet is ez a gáz
    és valaki írta cod4 topic-ban hogy az eredetire sincs pénzük a magyar gyerekeknek nem még csítre ami 10 kiló
    hát én meg azt mondom legyen az német vagy magyar gyerek inkább kiad 10 kilót csítre mint origire mert az origvel még nem nyer wart és nem dagad a melle, nem tud vele dicsekedni csak ha nyer is - ennyi ( és ha már vannak 5-en akkor már csak 2 kiló amit a zsebpénzéből is kispórol), de ezt még az ember lenyeli mert még gyerek, de egyre több magát felnőttnek mondó emberke is 18-20 évesek is ha nem is csalnak olyan hasznokat húznak a cfg hegesztésből, hogy az már hihetetlen a minap is játszottam egy szerón és voltak olyan statok TDM-en hogy 78:8 vagy 63:10 egy 32-es szerveren
    szóval lehet egy játékos jó vagy a többi béna, de szerintem ezek a statok már túlzások és nem csak a tudás van mögötte

Új hozzászólás Aktív témák