- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3756 üzenetére
hát igen tegnap is a németek vagy kik az overgrown-on 15 perc amíg elkezdtük az egyiket valami cvar draw vagy mi az isten hibával is kidobott a PB
utána még csodálkozunk mikor 1:9-el fordulunk
tény és való tarthatatlan a csít ügy ugyan úgy mint a cod2-ben volt anno tavaly és tavaly előtt
biztos az is közre játszik, hogy szünet van és a sok gyereknek több ideje van warozni mint iskola idő alatt
szomorú de vagy elfogadod vagy nem játszol ez van
igaz, hogy az 1.7 egy pár parancsot megszüntetett amit console-ből lehetett beírni és a PB-t is frissítik úgy ahogy csak a csítet is ez a gáz
és valaki írta cod4 topic-ban hogy az eredetire sincs pénzük a magyar gyerekeknek nem még csítre ami 10 kiló
hát én meg azt mondom legyen az német vagy magyar gyerek inkább kiad 10 kilót csítre mint origire mert az origvel még nem nyer wart és nem dagad a melle, nem tud vele dicsekedni csak ha nyer is - ennyi ( és ha már vannak 5-en akkor már csak 2 kiló amit a zsebpénzéből is kispórol), de ezt még az ember lenyeli mert még gyerek, de egyre több magát felnőttnek mondó emberke is 18-20 évesek is ha nem is csalnak olyan hasznokat húznak a cfg hegesztésből, hogy az már hihetetlen a minap is játszottam egy szerón és voltak olyan statok TDM-en hogy 78:8 vagy 63:10 egy 32-es szerveren
szóval lehet egy játékos jó vagy a többi béna, de szerintem ezek a statok már túlzások és nem csak a tudás van mögötte
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest