- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem értem..most az a baj hogy morgolódunk?
szerintem mindenki morgolódik...nemtudom..nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel amíg nem írkálják be...TS-en szvsz mondhatják..engem nem zavar...De megint nemtudoom mivan itt..
eddig tök jól megvoltunk együtt...mostmeg megint az van hogy nálunk mindenki bunkó...
nemtudom megint min borult ki a bili de arról szerintem sem én sem a Blizz klán nem tehet hogy a NYEv klánból 2nél több ember mostanában nincs fent és ezért hozzánk csapódnak..
de ha ez ekkora gáz akkor nem kell közösen játszani...sőt Booz is visszamehet csak NYEVesnek..ilyen dolgokon nem akarok és nem is fogok vitatkozni...
az meg hogy kick/jelszócsere melett kurjuk ki a klánokat meg a mi dolgunk...ezért is akarunk CB-zni...ott nem lesz olyan hogy low-ot keresünk és HIGH tim jön mert ott van info a klánról...és ha LOW-ot keresek és 5:0nál még náluk 2ember halt meg 5v5 warba 1szer 2szer valószinüsitem nem low-ok..és akkor ezt akár ugy is fel lehet fogni hogy ők a bunkók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest