- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah csak lebuktál
Am az ilyet szeretem..ezért nem is mentem(mostmár nem is tudnék de nemis akarok) sose más szerójára..mert ott a következőket tapasztaltam 90%ban éppen ezért tisztelet a kivételnek mindenhol.
1. Mod haverja akármit mondhat akármi csinálhat,anyázhat stb az nem gáz..de ha visszaszólsz akkor jön a kick/bann
2. Ha esetlegesen tényleg elkapod a fonalat és jól játszol akkor megint csak az van hogy te csalsz blabla kick/bann
3. Perkek...először tetszettek de aztán rájöttem hogy nem sok értelme van mert mikor én Frag3aztam akkor az volt a láma Perk...ha MD-ztem akkor az volt a láma perk...ha ezt csináltam az volt a láma perk..tahát mindig az volt a Láa perk amit én használtam..persze mikor legközelebb felmentem mindenki ugyanugy azokat használta..valahogy nálam nem szerették..tény a Frag3al elég jól birtam irtani de akkoris.
4. Ami a legjobban idegesitett a PK...voltak sokan akik azért jártak mert mekkora móka a 4. körben -50pontal az utolsónak lenni..és az anno RFA szeron tapasztaltak adták be a kegyelemdöfést...ha Modot vagy annak a csapatából valakit PK-ztak folyamatosan..1 figyelmeztetés másodszor kick...ha téged vagy azt a csapatot ahol nem volt MOD azt leszarták...ha szóltál a MODnak hogy "he ez PK-zik " akkor kaptál egy olyan választ hogy "ha nem tetszik valami menj máshova"..ha jobban elgondolkodnék akkor biztos jutna még eszembe de nem érdekes..elég ennyi..elég ennyi ahhoz hogy ne legyen sose kedvem PUBolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bundle topik
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest