Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
elvileg 10 körös,de elég karcsú a cfg,amit adtak hozzá,még fel kell mennem majd valahová leszedni egy normálisat.vagyis mivel még nem vágom a cod2-t teljesen,lehetnek hibák a dologban,igérem javitva lesz hamarosan...de legalább egy jót játszottatok
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón...