- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
tegnap magam voltam otthon és semmi dolog stb. az asszony rokonoknál egész délután cod
látom a NYEV PUB tömegnyomor - ugrás fel köszönés semmi ( no mondom a sok nyári szünetes 12 éves gyerek) egész jól ment
ment a GL ezerrel - beírás GL nincs - reakció írd be a console-ba hogy érdekeljen minket
beírtam : console: GL nincs - de le sem szartak, név szerint kellett mindenkit szólogatni, hogy hagyja már abba - válaszként ez is amíg nem lesz meg dead silence vagy mi a fax ( a hangtalan közlekedés nem) addig Gl-ezek
amíg nem kickeltem vagy 2 gyereket rám sem hederítettek - amúgy volt egy két gyanús emberke is - meg persze a sok láma perk
ja és nem tudom nem kéne-e visszarakni a maxpackets-ot 30-100 -i g mert vagy 20 emberkét biztos kivágott a PB amíg játszottam és hiába írtam be a maxpacket parancsot valaki azt sem tudja mi az
Új hozzászólás Aktív témák
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest