- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
no sziasztok !!!
megy a kártya meg minden csak a cod2 PAM módját nem szereti valahogy egyszerűen restar -ol a gépem, de érdekes csak a PAM módban mert rendes szerón kb. 2 órát nyomtam és semmi - átmentem PAM módba 15 prec után restart ( Hunor: ezért fagytam ki szombaton is 2x) - nem tudom mi baj lehet mert a grafika úgy néz ki jó mert ugye a cod4 jobban leterheli a gkártyát és elvileg ha nem bírná a gyűrődést akkor ott is restartolnia kéne pedig péntek este cod4 PAM módban futott a kártya
vírus a cod2 PAM módban ?: az csinálna valami gebaszt vagy mert nem volt win reinstal - amúgy everst stabilitás teszt semmi gond 3dmark 7850 pont még ezzel a xar procival is
ja és terhelés alatt amit a driver- hez adott progi mér 48 °C ami sztem nagyon jó ahhoz képest, hogy gyári hűtő van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest