Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
no sziasztok !!!
megy a kártya meg minden csak a cod2 PAM módját nem szereti valahogy egyszerűen restar -ol a gépem, de érdekes csak a PAM módban mert rendes szerón kb. 2 órát nyomtam és semmi - átmentem PAM módba 15 prec után restart ( Hunor: ezért fagytam ki szombaton is 2x) - nem tudom mi baj lehet mert a grafika úgy néz ki jó mert ugye a cod4 jobban leterheli a gkártyát és elvileg ha nem bírná a gyűrődést akkor ott is restartolnia kéne pedig péntek este cod4 PAM módban futott a kártya
vírus a cod2 PAM módban ?: az csinálna valami gebaszt vagy mert nem volt win reinstal - amúgy everst stabilitás teszt semmi gond 3dmark 7850 pont még ezzel a xar procival is
ja és terhelés alatt amit a driver- hez adott progi mér 48 °C ami sztem nagyon jó ahhoz képest, hogy gyári hűtő van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Projektor topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest