- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
no szóval !
a pénz elég fontos szempont, de nem fő szempont azért kérdezem mi a véleményetek róla, megér mondjuk 7-8 kilóval többet adni a 9600GT-ért vagy elég ez a cod4-hez
mivel úgy is csak cod-ot játszom /a többire egyszerűen nincs időm/ arra kérem
összpontosítani
és a cod5 úgy is csak jövőre várható addig pedig úgy is veszek /persze ha élek és dolgozom/ más procit és kártyát mert akkor már a mostani bika kártyák is apró pénzért lesznek /mondjuk kérdés a mostani kártyák mire lesz elég/
szóval nálam nem az a prioritás, hogy legyen maxfps-em 333 de még 250 sem kell elég nekem ha van 125 de fix a cod2-őt is így játszottam és nem voltam annyira béna a játékban
tudhatjátok az fps nem minden tudom ha sok fps van akkor sokkal több fejest bead és csipával elég ha mellé lősz stb ez mind fps bug csak 1szerűen sztem felesleges kiadni akár 1 ezressel is többet kiadni ha mondjuk a gyengébb kártyán is szépen fix 125 fps-el megy a játék - lehet nincs igazam de nekem ez a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest