Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38399) T.Peter válasza 3L1T3 (#38398) üzenetére


T.Peter
őstag

"Azért is kell a PC verziót kiadni , plusz 2-3 felújítást mert nem térülnek meg a fejlesztési költségek."

Habar erre a reszre pont nem latok ra, de nehezen tudom elkepzelni, hogy a horizon, uncharted, spiderman, stb azert jott ki pc-re mert nem hozta vissza az arat. Inkabb csak szimplan alacsony befektetessel magas megterules a cel. Latjak hogy mivel PC-re meg nincs es konzolon meg mar elhalt az erdeklodes, valamennyi penzt meg abbol is ki lehetne szedni. Ha az alap jatek nem nyereseges, nem gondolom, hogy megtobb eroforrast locsolnanak el ra.
Az osszes jatek amin dolgoztam akkor keszult el masik platformra a tervezetteken kivul amikor mar visszahozta a koltsegeket vagy ha volt ceg (pl Sony) aki kifizette a portolas arat a platformjara (psvr2).
Elfelejthetnek a cegek, hogy ezzel takaroznak, hogy jaj de rossz nekik, nem terul meg a jatek. Design es vezetoi oldalon kene modositani es akkor nem lenne ennyi eladhatatlan szemet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.