Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#3837) Tirexi válasza gabor0077 (#3832) üzenetére


Tirexi
addikt

Hidd el azt én is jól tudom, hogy mi a troll fogalma. :R
Csak az a baj, hogy a velük felállított érv miszerint ne etesd őket nem működik ezen a fórumon. (olvass vissza a látottak alapján)

Elmondom miért nem működik ez itt: (ne vegye senki ez magára)

Az a baj, hogy az emberek nagyon naivak és bármit elhisznek ha azt már egynél több ember állítja. Ugyan ez volt a hamis társkeresős account is. Mindenki elhitte, hogy én csináltam holott nem.
Amit ki akarok hozni a dologból az csak annyi, hogy ha betéved ide egy troll és te nem véded meg magad vele szemben akkor az lesz amit ő mond mert a többiek naivan elhiszik nekik főleg ha mondjuk még valaki rátesz egy lapáttal. Az oké, hogy te magad tudod az igazat de valahogy vissza kell hozni a többi fórumtárs bizalmát is mert akkor már tényleg nem áll majd senki szóba veled, hogy ha látják hogy nem szólsz vissza. Hallgatás beleegyezés szindróma.
Így hát néha muszáj vissza írni nekik még ha tudod is egy egy nagy nagy flame war-ba torkollik az egész.
De persze vannak határok ott is. Nekem a moderátorok azt írták PM-be hogy inkább jelentsem őket mintsem válaszoljak. Igazuk is lett mert jó pár kellemetlen ember kipontozódott így.
Valami ilyesmi van itt.

De amúgy már tényleg be kéne fejezni a témát mert már uncsi és úgy sem jut senki egyről a kettőre mert mindig tudok mindenre választ adni.

A poén az volt amikor SG fórumra bementem magamat megvédeni az ellenem készített topicba. Tudod mi volt a válasz? Az hogy "hazudsz!!" Na ennyi volt kb. Olyan emberekkel akkor nincsen miről tovább beszélgetni.

(#3834) shaddam:
Azért mert oda már túl iskolázott lettem volna. :DDD

(#3830) norb55:
"Ha nem lennének szakmunkás emberek a világ összeomlana"
Köszönöm. :R

(#3835) norb55:
Várj csak még tejeskifli nem jött meg. Na ő megint egy nagy egyéniség és a Tirexi ellenes SG fórum topic alapítója. Állítólag emberekkel foglalkozik szal ő enyhítheti a problémáimat.
Ja persze az. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.