Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ma volt szerencsém látni a GTA V-öt konzolon...hát mit is mondjak,maradok én PC-n inkább,nem akarok senki lelkivilágába gázolni,meg mondjuk én 1440p-ben is játszok,nem egy világ a kettő az biztos.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
válasz bombibmw #27703 üzenetére
Így van.
Bármennyire próbálják el lehetetleníteni a PC-t.
Nem gyengén dolgoznak rajta,hogy konzolra váltson a nép,de szerencsére még minden jobb szebb PC-n. Ki tudja meddig hagyják ezt...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ÁdiBá
veterán
válasz Balathruin #27697 üzenetére
Lemaradtam, ki volt ő?! Én is ott olvasgattam, elég szépen elküldött mindenkit a p*csába...
ÁdiBá
-
SzlobiG
félisten
válasz Balathruin #27697 üzenetére
Én tuti végleges bant adtam volna semmi értelme az ilyennek esélyt is adni.
-
WaterWawe
őstag
válasz SzlobiG #27707 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok nem beszélve arról hogy nincs kedvem csalók ellen játszani.
Keldor: Igen, ilyenkor azzal fognak jönni hogy de olcsóbb a játék
Ami igaz is, de ha 110k-ért építenék egy gépet akár még használtan is, akkor rosszabbul nézne ki a játék mint konzolon.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #27710 üzenetére
-El lehet adni, amennyiben lemezes.
-Össze lehet fogni, és ketten, többen megvenni.Legyen is drágább azzal a kemény pár ezer forinttal, csak maradjanak meg ezek az előnyök.
110 ezres PC meg valóban karcsú... aki PC párti, az nem ilyen géppel rohangál itt a fórumon, ez elmond sok mindent, ha ilyen géppel kéne játszaniuk mindenki húzná a száját.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
Idén jön 980 ti vagy valami Titan x verő nv kártya?
-
Televan74
nagyúr
válasz WaterWawe #27710 üzenetére
Én pc fan vagyok,de már több ismerősömnek is ajánlottam konzolt gyereknek és neki is játékra.Az is bőven elég,sok embernek aki napi 2-3 órát szeretne játszani,munka vagy tanulás után.
Ne kell mindig azt figyelni,hogy most futni fog e a gépemen az adott játék,nincsenek driver problémák.
Még egy dolog amit nem szeretek PC -n,az olyan emberkék akik több százezret elkölt a hardverre,játékokat meg letölti.És közben tellene arra is neki.Na az ilyen ember húzzon a picsába.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
WaterWawe
őstag
válasz Televan74 #27713 üzenetére
Amit az utolsó részben írtál, lehet az oka annak hogy itt tart a PC-s optimalizáció. A játékkészítők helyében én sem cselekednék másképp. Illetve így a VGA gyártók is lehet jobban járnak, mert nem lesz elég egy 950 ha maxon szeretnél játszani hanem kelleni fog egy 970. Emlékszem azokra az időkre amikor a középkategóirás kártyával is lehetett maxon játszani az akkori nagynak számító felbontásban.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz Neoteric #27724 üzenetére
Mindkét konzolon lószar a pc-hez képest, ez a játék az előző generáción egy csoda volt, most abszolút nem volt az, a multi része lehet hogy csak boxon szar, de viszont mindenhol ezer évig tölt, ez sincs pc-n, márpedig én valamikor 15 percet is vártam hogy legyen valami de semmi se lett.
Egy szó mint száz, amit anno a régi gépekre dolgoztak, itt az újakon úgy leszarták, erőből oldották meg és kész, sebaj, majd a 6-nál itt lesz a box, most már nem követem el azt a hibát hogy szoptatom magam a másfél év várakozással.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Neoteric #27727 üzenetére
Elején nekem is bejött, de aztán ahogy raktam bele a tíz órákat, szembeötlő volt a különbség, hogy a régiekhez képest kb az 1080p javulás van de más nem, és még ez se stabil 30 fps-sel.
Ja, nekem is ez volt a baj, csak én alig játszottam, meg ember sincs, csak gyökér, megyek én pc-re azt ott lesz sok magyar, tudok rabolni is rendesen, nem szarják el mint itt, még álmodni se lehetett a 10 milláról.(#27726) freestyée
Itt tökmindegy, a Ps4-be is hiába teszel, nem lesz eget verően gyorsabb. -
-
CJ4567
nagyúr
http://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/bioshock-and-borderlands-pre-sequel-studio-shuts-down/
Szomorú hír... Ők jó, optimalizált, szép, jó sztorival rendelkező játékokat csináltak...
No Sana No Life
-
SzlobiG
félisten
Project Cars ps vs xo. [link]
Box itt mar megint elvérzik esős részen ráadásul 900p-be.
-
TTomax
félisten
Hát nálam megvan az év játéka... GTA V.... Hó végén érkezik még egy Titan X,mert nagyon adja 4K DSR-el... viszont a 45-55fps nekem kevés.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
válasz TTomax #27739 üzenetére
Azt hittem natív 4K-ban játszol.
Akkor miért használsz DSR?! Szerintem nem lesz tőle szebb picit sem ha a monitor nem képes a több pixelt lerajzolni.(#27741) TTomax Szerintem annyit nem eszik a 4K. Nem akartalak megsérteni félre ne értsd.
Főleg te is WQHD - ban játszol többnyire úgy tudom.
Ahhoz képest nem olyan nagy az előre lépés mint egy FullHD-hoz képest.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Mondod te,én meg látom hogy nem kell MSAA,és jobb a minősége mint a 8XMSAA-nak,ami kb ugyanúgy zabál
De hát magad is meg tudod nézni,vedd le az msaat meg fxaa-t és küld fel DSR-el 4K-ra...Ott van az aláírásomban ugyanolyan Asus ROGom van mint Keldornak... 1440p,144Hz,G-sync.
Szerk:
Mondom,nézd meg magad,az összes töredezett él meg vonal eltűnik,erre még a 8xMSAA sem képes.Már a 4ben is rohadtul idegesített,de most elimináljuk...[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz TTomax #27741 üzenetére
Nekem ez az egy bajom van a játékkal, élsimítás nélkül kifejezetten ronda, távolabbi élek teljesen szétesnek. 2xMSAA felett meg úgy elhasal a 980, mint a szél, úgyhogy én nem mondanám olyan hű de jól optimalizáltnak, és a grafika is hagy kivetni valót maga után bőven. Viszont vannak olyan grafikai részletek, amik tényleg eszméletlen jól néznek ki....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #27742 üzenetére
Eszméletlen zabál benne az MSAA,és látványosan ronda ha nincs.4X-röl (ami azért még mindig nem az igazi,még 1440p-ben sem pedig elég szokott lenni a 2X) 8x-ra felezi az fpst... amit nem is bánnék mert az ellen lehet tenni,csak akkor adna 100% hibátlan végeredményt,csak sajnos nem az.. dsr-el jobban néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz daveoff #27744 üzenetére
Az injectSMAA-t próbáltad már alatta? Én sajna nem tudom megnézni, mert nincs meg a játék. Viszont, ha működik, akkor valszeg a játék alatti RivaTuner OSD-ről le kell mondanod. Utóbbit sem mondom 100%-ra, mert Precision-t használok.
GTA IV-t így játszottam anno, egész jó lett az eredmény, bár V-nél nagy eséllyel mondom, hogy nem fog működni, de egy próbát megér. -
Rasiel
senior tag
válasz daveoff #27747 üzenetére
Bár most olvasom, hogy csak x86-os .exe-vel rendelkező játékoknál működik. Próbát megérhet, de akkor még az előzetesen gondoltnál is kevesebb esélyt látok rá, hogy működésre tudd bírni.
Szerk.: MSAA-t sosem értettem miért van erőltetve, annyit nem ér az egész, mint amennyire eszi a gépet. TXAA-t sosem használtam egyetlen játékban sem.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Egyébként sajnálom, hogy nem lett tovább fejlesztve az injectSMAA, bár biztos meg volt az oka, erről Abu gondolom tudna infókat megosztani...
Anno a Need For Speed HP2010-ben borzasztó sokat javított a látványon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest