Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Igen,el lett adva,de megbízható embernek,nem újoncnak.
El sem tudod képzelni,hányan jelentkeznek és kérdeznek fárasztóbbnál fárasztóbb dolgokról,ami tisztán le van írva a hirdetésben.
Basszus,kezd már elegem lenni és leginkább azért,mert ezek az emberek csak virtuálisan vannak előttem.
Lehet,hogy meghagyom a francba a gépet és veszek majd egy Titan X-et.(#26251) Anubris:
Csak egy bejárat van,de azt védem lángvágóval.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
-
bombibmw
veterán
válasz Anubris #26255 üzenetére
Sok ilyen volt.
Azok a legjobbak,hogy megbeszéltetek mindent és a huszadik levélváltás után még elkezd alkudni,mire írod neki,hogy ott van a hirdetésben,hogy fix az ár,erre ő még gondolkozik rajta.
Min ember?
Hát már így is a béka pi..ja alatt van az ára!!!!!
ÁÁÁáááááááááá!!!! -
hszilard666
veterán
válasz bombibmw #26249 üzenetére
Szia Uram!
Azé' én ez így nem jelenteném ki! Nekem az első üzletem aprón egy 60k-s vga volt 0 pozitívval, nem baxtam át senkit. A vizemet 0 pirosas újonctól hoztam, a 2. 780Ti-t is egy újoncnak adtam el! Nekem nem volt még szivornyám miatta. Ha egy cipőben járnék veled, én kelenteném őket.(#26258) h1mpi:
Én 50k ért egy OEM 3770K-t egy éve!
Amúgy a Titan Z hez:
Szerintem nincs baj a kártyával, sem az árával, csak nagyon necces hogy se gari se semmi, megmurdel nálad, aztán nem tudsz mit csinálni.Blekk:
Az aztán bitang monitor! Mondjuk én nem fizetnék ennyit egy hardverért sem[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #26257 üzenetére
Én minden rétegből szoptam már, igaz csak annyit hogy jegeltem, ezáltal biztos vevőtől estem el, mert akinek jegeltem meglepő módon lemondta, szal drágább értékű dolognál kérek foglalót, és ha nem kell neki a cucc, ugrott a foglaló, ennyi, **szom se fog szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #26257 üzenetére
Persze,én is üzleteltem már nem egy újonccal,vannak kivételek,de az utolsó 3 gyökér volt.
Ezeknek nem számít a becsület?
Jó,tudom,hogy nem,mert ahány ember van,annyi féle,de ez miért jó neki,hogy nem tartja be azt,amit már lebeszéltünk?h1mpi:
Ja,most meg 100k.
Csak a lap-proci-hűtő-VGA-m 300k fölött van újonnan én meg ennyiért adom az egész gépet.
Vicc az egész na.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz norb55 #26254 üzenetére
Titan X...
Többnyire a Titan jobb volt mint a 780 játékban is. Többnyire a Titan Black jobb volt mint a 780Ti játékban is. Többnyire a Titan X jobb lesz mint a N/A játékban is szerintem
Titan tulajok közül csak azok buktak, akik szimplán játékra vették, és 1080p-ben gondolkodtak, és azon belül sem érdekelte őket, hogy a 180k-s 780 alig 5-15fps-el teljesít rosszabbul, ami tuninggal meg is oldható.
Én a Titan X-el a K6000 ellen megyek. Titan X ha $999 lesz, akkor az kicsit olcsóbb, mint az $5,500-os K6000, ami jelentősen gyengébb is, és játékban semmit nem ér.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
daveoff
veterán
válasz BlackSoft #26264 üzenetére
A Titan X 1350$ lesz, ezt már tényként közlik az oldalak, ha a szokásos módon átváltjuk 1350€-ra, akkor itthon 400k felett fog nyitni, ennyivel számolj. És arról is beszélnek, hogy dupla pontosságban ez már nem lesz annyival gyorsabb, mint pl a kepler esetében a titan vs 780 volt.
Ez csak egy picsa drága gamer kártya, amivel jól lerántanak egy bizonyos réteget......NV recept....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #26265 üzenetére
meg a supportot.
a 24/7es support, aminel adott esetben az ejszakai hibara reggel mar Nemetorszagbol jon a mernok, na az a draga. szerverkornyezetben meg az, hogy harom hetig malmozol a replacementre varva nem opcio.
Anubris: lassan eljutok oda, hogy most nem akarom egy ideig belulrol latni a hazam
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
norb55
őstag
válasz BlackSoft #26264 üzenetére
Persze 1000 dollár. inkább 1500-vagy 2000 Dollár.
Jobb volt csak a Titan 320K volt a GTX 780 meg 170K. Én várok még türelmesen.
Titan X bányászásra kiváló. Játékra is jó lesz, de nem játékra van tervezve.
SzlobiG ebbe 100%-ig egyet értek veled. régen én is ebbe a cipőbe voltam, de majd rájönnek hogy az a pénz máshova is jó lenne....
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
daveoff
veterán
-
Asbee
veterán
-
BlackSoft
addikt
válasz daveoff #26266 üzenetére
A bulvárlapok közlik tényként. Senki nem mondott eddig árat, csak valamelyik oldal felhozta, hogy valakitől azt hallotta, akinek az ismerőse tudja, hogy a feleségének a lánya látta, hogy egy ember hallotta, hogy 1350 dodó lesz. Ezt gyorsan megírta mindenki más is, majd gondolom már oda fajult, mindenféle hivatalos közlemény nélkül, hogy ez sziklaszilárd tény...
Dupla pontosságban verni fogja a K6000-ret, nekem ennyi már bőven elég, nincs is kérdésem. Én $999-os árcédulára számítok, de ha valamivel magasabb lesz, az is olcsó lesz, csak viszonyítás kérdése. Gamer kártyának drága lenne, az egyértelmű, de itt sem a játékos réteg a célközönség, ahogyan a Titan Z esetében sem az volt, még akkor sem, ha minden gyártó gamer marketing bullshittel etette a népet a kártya kapcsán.
(#26268) norb55: 1500 vagy 2000 dodós árral az NV tényleg beszopná, mint ahogyan a Titan Z történetet is beszopta.
(#26269) SzlobiG: Én szvsz leszarom mennyibe kerül, mert minél erősebb, annál gyorsabban tudom vele visszahozni a befektetést. Játékra felesleges. Arra majd ott lesz a következő butított kártya, ami 180k lesz, és 8/12GB vrammal lesz szerelve, az is első sorban 1080p fölé. Ez a 4GB vram nagyon kevés már 1440-en is, 4K-nál meg pláne az.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #26237 üzenetére
Ez nem úgy 100Hz meg 200Hz ám, hogy te ezt Windows-ban be tudod állítani, ne arra gondolj.
Az ugyanúgy 60Hz lesz, TV-ből nincs nagyobb.
Ezeket a TV beállításaiban találod meg, TrueMotion meg hasonló fantázianeveken és csak filmezésre jó. Játéknál olyan 500-1000ms késleltetést okoznak, hogy öröm nézni!Erre figyelj! TV max 60Hz! Monitorban találsz 120-144Hz-est is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #26277 üzenetére
Létezik (vagy csak létezett?) 100hz-es TV, de elég ritka. Többnyire mindegyik 60hz-es. Én is szeretem, amikor odaírják, hogy 1800Hz, meg 2000Hz...
(#26276) BlackSoft: Jah, és egy ideje nagykertől vásárolok, és nem fizetek áfát sem. 250k-t megér egy TX még játékra is...
[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #26280 üzenetére
Jah, és a 30Hz-es szutyokra ráírják, hogy 400Hz Mint TV még azt mondom nem is, olyan rossz, de már gondoltam egyszer, hogy beviszek egy ilyen üzletbe egy Air-t, hogy rádugjuk, aztán megkérdezem, nem azt írja a táblán, hogy 400Hz? Meg oda adom az eladónak, próbálja meg koordinálni az egeret 30Hz mellett... 144 után 60Hz-en sem tudom normálisan, mint aki nem használt még optikai eszközt
-
keIdor
titán
Abunál amúgy az lenne jó, ha játszana. Mert úgy szerezne saját tapasztalatot is. Vannak kapcsolatai, ez tisztán látszik. Azzal tisztában van, hogy valaminek hogyan kéne működnie, de saját tapasztalata hiányos.
Ő maga is mondta, hogy nem játszik, ez az adatlapján le is jön mondjuk elsőre, olyan hardvereken már nem tudja megnézni magának a legújabb technikákat. Maximum a szerkesztőségben.
Arra szeretnék kilyukadni, hogy egy nagyon jó szakembernek tartom, látszik, hogy ért hozzá, de a saját bőrén a mai hardverek, de inkább szoftverek negatív oldalát személyes tapasztalat híján soha nem fogja megérezni.
Ha leültetnénk egy komolyabb AMD CFX elé, szerintem ő maga is rácsodálkozna a microlag és egyéb hibákra.(#26276) BlackSoft: 8GB csak akkor lehet ha csonkítják a 384bit-et. 12GB meg házon belüli konkurencia lenne a Titan X-nek. 6GB lesz, mérget lehet venni rá.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
daveoff
veterán
válasz BlackSoft #26276 üzenetére
Inspired by Gamers. Built by Nvidia.
Ezt a Titan X-et gamer kártyaként tervezik kiadni, ez nem is kérdés, a célközönség is ez....
Árát majd meglátjuk, eddig mindig bejöttek az előzetes hírek a árral kapcsolatba. Mondjuk én magasról teszek rá, tőlem aztán lehet 1000$ is....[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz keIdor #26286 üzenetére
A fene se tudja. Az NV csinált pár agymenést az utóbbi időben... Ha a konkurenciát nézzük, nos a Titan X $1350-ért is érdemesebb beruházás, mint $5500-ért egy K6000. Még ha néhány több százmilliárd dolláros cég ennek ellenére is a célhardvert veszi meg, a legtöbb normális user, de még cégek is az olcsóbb, de hatékonyabbat fogják megvenni. Ezzel már itt csináltak magának elméletileg egy hülyeséget.
-
Asbee
veterán
válasz keIdor #26283 üzenetére
El tudom képzelni, hogy tud ilyenekről, de nem fog maga ellen beszélni. Kíváncsi lennék, ha a másik oldalról is lenne egy ilyen ember mi lenne.
Egyébként a higgadtságát nagyon becsülöm. Azért közbe oda-oda mondják neki keményen. Mondjuk olyankor, szeret terelni, vagy nem reagálni.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BlackSoft #26287 üzenetére
"Még ha néhány több százmilliárd dolláros cég ennek ellenére is a célhardvert veszi meg, a legtöbb normális user, de még cégek is az olcsóbb, de hatékonyabbat fogják megvenni."
A cegek hulyek lennenek egy hol mukodo, hol nem kartyat venni, amit nem 24/7es nyuzasra talaltak ki, es nincsen quadro szintu support. 4500USD egy senior mernok/fejleszto havi fizuja (vagy ket frissen vegzett/felvett junior). Namost ha a szokasos harom eves avulasi idovel csak evi 10 munkanapot veszt az alkalmazottad, mert valamit elszurtak a driverrel / all a gariban / megse birja annyira a nyuzast, akkor mar olcsobb megvenni a quadrot. Plusz nem art ha van valaki a cegnel aki meg tudja oldani a titanos kartyak supportjat (fizetni kell, mi van ha szabin van aki ert hozza?). Plusz ott a lehetoseg, hogy ket ev mulva lehal a kartya, kap a ceg titan3mat ami gyors meg minden, csak eppen plusz egy hardver es innentol kezdve annak a nyugjeihez is erteni kell. Ha meg van athidalni par extra kartya a polcon backupnak, akkor az megint penz.
Dragak a workstationok, de pont amiatt mehetnek ilyen aron, mert meg igy is megerik a cegeknek adott esetben.
Ez halo produkt. Titan Zbol se adtak el sokat, de ott se tunt ugy, hogy nagyon cel lett volna a marketingerteken kivul.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
cyberkind
félisten
BF hulladék Hárdlájn: Xbone 720p, Ps4 900p, még ha 1 zsilliárd dollárt fizetnének, akkor se játszanék ezzel a szarral.
-
törölt tag
Assassins Creed Rogue? Ubisoft Már előre félek.
-
Anubris
őstag
válasz #35434496 #26299 üzenetére
Én őszintén szólva, amilyen szar játékok készülnek manapság, semmit sem veszek meg addig, amíg ki nem próbálom.
Szerintem a Rogue jó lett, a grafika az talán még a Black Flag-nél is rosszabb, de szépen fut, úgy hallottam gyengébb gépeken is jól optimalizálták, bughalmazok sincsenek benn, és maga a sztori is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest