Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
energy4ever #6599 üzenetére
Csak physx-re felesleges egy 660... egy 460, vagy 650ti bőven elég...
-
energy4ever
addikt
GTX-660 elmegy a regebbi driverekel is, vagy csak ujakal? 256.xx kornyeki driverhez mit szolna?
Regen volt ilyen karim, es lehet megint veszek egyet 2db 6970-es melle, hogy szamolja a PhysX-et, ha elmegy a regebbi driverekel is. -
marcusa
addikt
válasz
luckyboi82 #6592 üzenetére
Nekem egy FSP Hexa 400 táplálja a 660ti-t és az i5-2400-at.
-
luckyboi82
tag
Az FSP 400 60 GHN 80 plus elég lehet teljesítményben az Asus Gtx 660Ti -hez , ha az osztott ágon 12V1 - 17A és 12V2 - 14,7A -t kap , úgy hogy a PCI-E 6pin és a kártyához kapott Y molex to 6pin csatlakozókat használom? A mostani rendszer csúcson a konnektornál 110W körül fogyaszt. 225 W fölé is megy a vga áramfelvétel, mert akkor nincs nagy mozgásterem.
-
pipo112
őstag
hali mindenkinek akad a BF4
mert akármilyen beállításra rakom akad elviselhetetlenül
tök mind1 low vagy high vagy auto settingsen van
konfig adatlapomon -
Henker2
addikt
válasz
banderasz77 #6587 üzenetére
Grata!
Én meg most néztem, pont tegnap voltam 3000 napos!
-
banderasz77
addikt
Hehhej most nézem, hogy pont szülinapos vagyok a PH-n..... 6 év....
-
marcusa
addikt
válasz
banderasz77 #6582 üzenetére
Alulfeszelni nem tudod, plusz feszt sem tudsz adni, bioszt lehet esetleg átírni más feszültségre.
-
banderasz77
addikt
Mivel egy i3-3220 lesz alatta, a tuning nem érdekes. Ellenben az alulfeszelés igen.
Melyik programot ajánlanátok erre? GPU-t és a memóriát is visszavenném. Persze ha bírja.(#6583) marcusa : Ohh. Akkor meg van kötve a kezem....ezt nem szeretem.
-
BiP
nagyúr
válasz
banderasz77 #6579 üzenetére
Mindenféle fanboyoskodás és trollkodás nélkül:amikor én vettem, (meg ami miatt egy ideje nv kártyám van) nálam ez volt az egyik szempont.
-
BiP
nagyúr
válasz
banderasz77 #6576 üzenetére
Welcome. Én pl. mindig felteszem a legújabbat. (akár whql, akár béta), jelenleg az előbb linkelt 331.40, eddig semmi bajom nem volt vele. (Giga 660ti)
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Holnap belépek a klubba egy ilyennel....
Melyik driver ajánlott Win7-hez? -
smiti
veterán
Elérhető a 331.40 beta.
-
d@minator
addikt
válasz
Bjørgersson #6567 üzenetére
Kerreg némelyik egy idő után, illetve a boosttal is vannak problémák. Persze meg lehet venni de rizikósabb, mint más márka. A gariztatás több hét... Nekem sem tetszett.
-
Tenken
őstag
válasz
gyáliSanyi #6562 üzenetére
Nekem simából zotac volt. Az is teljesen jó. Tuningot is szépen bírta. Mellesleg rövidnyákos, így elfér ott is ahol, a nagyobb testvérei nem és sok "komolyabbnak tűnő" konkurenssel ellentétben ennek fémből van a takaró lemeze is (a sokat dícsért dcII-es asus-oké nem, ami számomra némi csalódás volt Ti-re váltáskor..).
Plussz ha okos volt a tulaj vásárlás után regisztrálva a vga-t még 2 év garanciát nyerhetett a gyártótól. Ez sem utolsó szempont. -
otto1
tag
válasz
Szia!
Nekem MSI TF van, bedugtam a slot-ba 3 hónapja és működik. Én nem piszkálom, halk és hibamentes.
Most 52K körül megkapod a nagyobb webshopokba ajándék játékkal. (Batman: Arkham)
(csak, hogy ne legyen könnyű a választás)
-
Henker2
addikt
válasz
Szerintem a Gigabyte kártyái nagyon jók most és a hűtésük is kiváló. Ezen kívül az ASUS-t tudom még neked ajánlani, bár még kicsit drágább szerintem a Gigánál.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Használtan néznék GTX 660 kártyát.
Ezek közül melyikek azok a márkák, amik "tartósabbak lehetnek". Mostanában a Gainward kártyákkal volt egy kis bajom.
Hűtőventi 1 év után se legyen nagyon elhasználtan zajos és a kártya is bírja. 95%-ban irodai felhasználást kellene kibírjon. -
milan18
aktív tag
Hali
Asus Dc2-őm van a sima verzió hol tudom a boostot bekapcsolni?
-
Szóval visszatérve hátlapot még senki sem vett rá?
-
marcusa
addikt
-
Shodan
őstag
-
marcusa
addikt
-
Anfänger
őstag
Pálinkás jóreggelt mindenkinek!
A monitorozáshoz,vagyis a játékon belüli kijelzéshez tudnátok segíteni? -
Shodan
őstag
Na végre én is beléptem a klubba egy ASUS-al, de ahogy a képeken, úgy élőben sem értem ezt az eltolt hűtőrészt, mi értelme hogy az egész jobbra van tolva és lelóg a kártyáról, míg bal oldalon ott van a bazi nagy hely és egy fémlemez a DVI csati fölött aminek gyakorlatilag semmi funkciója.
Egyelőre felépitésileg és kinézetben a meglévő MSI gtx460 cyclone jobban bejön, de holnap teszt aztán meglátjukszerk ja és még valami, az újabb karikon szinte kivétel nélkül a pcie tápcsati a házból kifele néz még a régebbieken a HDD-k irányába, ennek se értem a lényegét
nehezebb elvezetni a kábelt is , vagy csak én nem látom benne a logikát
-
BiP
nagyúr
válasz
milan18 #6521 üzenetére
Szerintem játssz vele, és ha elegendő a teljesítménye, akkor felesleges tuningolni.
De ha minden áron szeretnéd, akkor előbb huzamosan teszteld, hogy bírja-e a TOP órajeleit, mielőtt rátennéd a BIOS-t. Nem tudom, elfogadná-e egyáltalán, de én alapból nem is szórakoznék a biossal. Felesleges kockázat.
Afterburnerben be tudod állítani, hogy adott profilt töltsön be, tehát ugyanúgy automatikusan a tuningolt órajeleken fog menni, ellenben biztonságosabb. -
milan18
aktív tag
Sziasztok
Van egy asus gtx 660ti-dc2-2gd5 karim az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne e tuningolni?
Illetve mondjuk jó lenne e úgy hogy TOP biosát raknám fel rá? -
BiP
nagyúr
válasz
KaiotEch #6517 üzenetére
Az első teszt az főleg CPU-ra épül, abban simán elképzelhető, hogy a 2500k kevesebbet kap.
A 2. teszt kiegyenlítettebb, de még ott is sokat számít a CPU, a 3. (a verekedős) a GPU-ra kihegyezett teszt.
Meg érdemesebb összevetni a részpontokat is. (Graphics score)De shteer is jól írja. Tuninggal tudod tesztelni a kérdést. Ha vidkártya tuninggal nő a grafikus teljesítmény is, akkor a proci bírja még.
Ha pedig csak simán CPU tuninggal (vidkártya tuning nélkül) nő, akkor kevés volt a proci. -
Üdv. Gyerekek az létezik, hogy a GTX660 Ti-met a 2500k-m nem hajtja ki alapórajelen rendesen? Mert azt nézem, hogy 3D Mark 2013-ba kevesebb pontot kapok, mint a 3570k + sima GTX 660 kombós. Első tesztben 144k körül kapok én.
-
Faterkam
addikt
-
Anfänger
őstag
Lenne még egy kérdésem hozzátok. Még boost-os vga-m sosem volt,a jelenlegi viszont az. A Bf3 single-toltam és a GPU-Z a power Consuptionnál 346,9 %-ot ír a maximum értékre. Ez rendben van így? Nem kell vele foglalkoznom? A vàlaszokat előre is
-
Henker2
addikt
Üdv! Ezzel a 327.23-as WHQL driverrel mik a tapasztalataitok?
-
Anfänger
őstag
Hi mindenkinek! Vettem egy Asus DirectCu II Oc 3Gb -ot. Halk ès a hütèse is faja. A hozzáértö szakik segítségét kérném. Hogy tudnám monitorozni a höfokot és egyéb adatokat ùgy,hogy játékban láthassam? Tudom,hogy HWinfo+AB párossal mükszik,de én szeretném a GPU Tweak-el. Kivitelezhetö ez utóbbi párossal is vagy csak a HWinfo+AB pàrossal?
A másik pedig, a Vram höfokot nem találom az adatok között,ez a Vga nem képes ezt megjeleníteni? Egyelöre ennyi,de biztos jövök még pár kérdéssel titeket zaklatni .
Válaszaitokat elöre is köszönöm! -
smiti
veterán
Srácok!
Miért van az, hogy az Asus GTX660Ti-t olcsóbbra taksálják a Gigabyte-nál is?
A beárazós totyikban láttam. Akkor az MSI N660Ti PE 2GD5/OC mennyit érhet ~ 1 évesen? -
válasz
Bjørgersson #6498 üzenetére
Igazad van, megvettem és visszavittem pár napon belül. Szar volt és inkább a kártya sem kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- E-roller topik
- PlayStation 5
- PH! Szakszervezet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest