Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
Picit át akarom nézni a biosokat.
Nagyjából rájöttem mit baktam el az előző bios módosításokban.
De egyébként nem főképp feszültség állítás a cél hanem power limit -et akarom kitolni kb 150-170%-ra ez a legfőbb korlátozó tényező.
Egyelőre választ várok az MSI 660 TF tápáramkörével kapcsolatban mert fogalmam sincsen mekkora + visel el.
Tudomásom szerint van rajta valami borda majd meglátjuk.
Egyébként a tiednek alapesetben 175W a maximálisan megengedhető fogyasztási limit amit kitolhatsz 200W-ra ha 114% -ra állítod.
Mivel PE meddig engedi állítani a feszt? Elvileg 1150mV ról indulsz teljesen kiengedi tolni 1215mV -ig ?
Elvileg ott már jókora tuning van benne. -
szasanyi
félisten
Nincs mit köszönnöd!
Hangos, vagy miért jutott eszedbe?
Vigi: oké, de úgyis lesz alap és tuning teszt is.
Ezért háborgok kicsit, mert még mindig ~80k bruttó, bolti áron mennek a 660-Ti (!) kártyák amik ránézésre közel sem úgy néznek ki mint egy költségesen épített termék. Nem rossz kártyák amúgy nem arról van szó, de ez akkor is vicc. Mint ahogy a 670-ek 100k fölötti árai is.
-
Henker2
addikt
Itt vannak a RE6 Bench eredményeim:
Az i5-2500K 4,2 MHz-en mindkét eredménynél
-
csoty
aktív tag
Ez kicsit karcsúnak tűnik.
Nekem ezt produkálta 1254/1700MHz-n -
-
enterlaci
senior tag
Őszintén szólva nem tudom pontosan mert elég kevés ideig használtam WHQL driverrel, 3DM miatt ment fel a BETA. Szerintem kellene egy picit gyorsulnod tőle, próbáld ki!
kovsol Thx! Én komolyan azt gondoltam max beállításoknál jobban elhúzol. Driver-ed legújabb? Egyébként tök jók vagyunk!
JoolsNOS Letöltötted? Mikor jönnek a számok?
-
kovsol
titán
nem értem mi a gondod
1000/1200 első link = alap órajele és maxra van állítva a teszt program
1111/1333 második link = kb itt hozza ugyan azt a szintet mint az alap 660ti egy korábban linkelt tesztben
és 1290/1450 amit max bír az én kártyám és ilyet nem linkeltem. Nem offolok többet. -
kovsol
titán
Maxon:7870@1000/1200 7870@1111/1333
Persze nem ez a maxos OC amit bír, csak kb be akartam lőni hol van egy szinten kb a 660ti vel.Úgy látom ez a teszt jól fekszik az NV kártyáknak.
-
Halfer
tag
-
-
Asbee
veterán
Hát emelni lehet pl msi afterburnerben, de nem megy feljebb a fesz. Hiába emeled. Lehet csak az újabb driverekben van ez. Bár azt is olvastam msi adott ki saját mókolt drivert amivel lehet. Nekem gainward van. Mondjuk azért megvagyok vele így is, de gpu-ban nem maradt sok tartalék alapfeszen.
-
smiti
veterán
Meg is találtam toyone írását, de úgy rémlik, hogy nem ő volt az egyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest