Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Ha minden igaz a mai napon beléptem a klubba egy SNSV 660Ti oldalán.

Backplate-t talált már vki hozzá?

(#6496) kovy29: AMD már rég nincs. 6850-ről váltottam GTX 650 Ti Boost-ra ami még mindig megvan.
-
Mattey
tag
Nah jó, akkor mmint leendő Gigabyte GTX660 2048MB DDR5 OC PCIE3.0 vevő... Érdemes ebbe a kártyába feccőlni? Mik a felhasználói vélemények ?
-
-
Vigneau
félisten
-
marcusa
addikt
válasz
Vigneau
üzenetére
Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem... Feltenném, de van egy olyan bajom, hogy az eddig feltett driverek, hiába választom mindig a tiszta telepítést, itt maradnak a C:\ meghajtón az Nvidia mappában:

Egyenként kb 270Mb-ot foglalnak, ha felteszem ezt a legújabbat, szintén tiszta telepítéssel, akkor ezt a négy mappát törölhetem? több mint 1GB-ot szabadítanék így fel... -
Vigneau
félisten
ForceWare v327.23 WHQL szintre emelkedett - hátha elkerülte a figyelmeteket.

-
törölt tag
Üdv mindenkinek!

én is beléptem a 660Ti tulajok klubbjába egy Palit gtx660 ti jetstream OC-vel.
kíváncsi vagyok mit tud , és hogy mire megy egy öregecske i5 750-nel! 
-
LSL1337
őstag
válasz
kalap12
üzenetére
A Hang mindig az alapértelmezett hangeszközre megy (elvileg)
vezérlőpulton tudod kiválasztani. Ha valamit a TVden szeretnél hallgatni, akkor kiválasztod az Nvidia HDMI cuccot, ha meg PC-n, akkor, a hangkártyádat válsztod ki.
ezt el lehet játszani jobb mediaplayerekkel is, ahol meg lehet adni a windows alapbeállítástól függetlenül hova küldje a hangot. Ha pl. filmet mindig TVn akarsz nézni, akkor beállítod media palyer classicban a hangkimenetet az nvidia HDMI-re.
Érdemes egy parancsikont csinálni a Vezérlőpult/Sound-ról, hogy 1mp alatt tudj váltani, ha TVn akarsz maszatolni.SoundSwitch nevü programot is használok erre, amivel pl billentyáparancsra tudsz windows alapértelmezett hangeszközt változtatni.
Képnél meg Clone-t használd.
Először azért láttál csak hátteret, mert az volt az asztalod folytatása, olyan mintha TV és a monitor egymás mellett lenne.
Viszont a Clone-t csak azonos felbontású monitor-TV kombónál ajánlanám., hiszen csak így tudod mindkettőt natívban hajtani. Ma már persze nem ritka egy FHD monitor, szóval elvileg ezzel nem lesz problémamég figyelmedbe ajánlanám a windows gomb+P kombinációt win7 alatt, amivel gyorsan tudsz clone és Extend közt váltani
üdv
-
kalap12
tag
Egy nagyon idióta problémát írok le. Vettem hdmi kábelt rákötöttem a tévére, és itt kezdődtek a gondok, a driverébe beállitottam hogy tévére menjen a kép, oké, erre csak háttérképem volt ott a tévén...ez nem jó, állitgattam tovább, mig nagy nehezen két képernyő beállitása és egyik klónozása után felugrottam örömömben, a tévén is ugyanaz látszott mint a monitoromon, na már most ha zenét hallgatok winampban akkor a tévén nem szól, ha mediaplayyerrel hallgatom ugyanezt akkor meg szól, ha winamppal játszok filmet akkor nincs hangja a tévén, ha mediaplayerrel akkor van, ha youtube videót nézek (itt jön az idióta másik fordulat) akkor a gépen NINCS hangja a tévén van, na ekkor már teljes a káosz, mondom ez abnormális, vissza kellet állitaniom a klónozást meg beállitást törölnöm hogy a gépemen legyen hangja a youtube videónak, de következő pillanatba megint játszani akartam a tévén, állithattam mindent vissza, ááá ez igy nagyon gáz, nincs ötletetek hogy mit kéne máshogy csinálni? Preset beállitás sincs a rohadt gtx650 ti driverébe hogy legalább elmentsem ha igy vagy úgy akarok nézni valamit, írjatok
-
csoty
aktív tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Nekem sima DC2-m is volt, most éppen DC2T van, a sima az 1240-50et ment GPU-n és 6800-ig ment a memória, DC2T-m alapon felboostol 1202-re, 6800as memót is viszi, tovább nem nyúztam

-
pipo112
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
nekem is ilyen van tuti vétel húzni is lehet szépen
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
ajánlott vétel

-
shteer
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Jo cucc

Tuning peldanyfuggo -
marcusa
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Tuning lutri, nekem ilyen van, és nagyon jól tuningolható, de van ilyenből itt olyan is, ami csak nagyon kicsit...
-
banderasz77
addikt
Na úgy néz ki, hogy Ő lesz a befutó...
Van bármi amit tudni kellene róla? Tuning esetleg?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
az iponos roccat+660ti akcióra kellett volna lecsapnod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nézd, ha nem probléma a pénz a 660ti-t válaszd, mert az amd a 13.4 driver óta nem áll valami túl fényesen.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Jelenlegi physixes játékokkal megbírkózik tökéletresen. Pesze, hogy megy egykártyás rendszeren

-
shteer
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
phisyx

-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
7870 vs 660 akkor 7870
7870 vs 660ti egyértelmű 660ti
előny? lenne egy tökszuperjó csini zöld drivered
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Két kártya között vacilálok.
Mindkettő ASUS 7870 V2 ill. 660TI.
Milyen előnyöket kapnék még az NV oldalon a kb. 10% erőfölény felett?
-
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ami a 7** szériára hatással van az jóeséllyel a 6**-osra ugyan úgy

-
Bjørgersson
félisten
Van értelme telepíteni az új drivert, vagy abban már semmi újítás nincs a 600-asokhoz?

-
BiP
nagyúr
Valóban dizájnosabb, modernebb, van autodetect is, viszont hiányosabb is.
(#6448) shteer: Én is így csináltam. Az ipon akcióról lemaradtam, de apróban elég hamar megjelentek azok kártyák. Igaz, drágábban, mint amennyiért el lehetett csípni, viszont az épp elérhető boltinál olcsóbban.
-
BiP
nagyúr
Mai napig nem jöttem rá, hogy miért van külön geforce.com is a régi nvidiás oldal mellett.
Miközben nvidia.com-ról az All nvidia drivers alól le lehet tölteni már a ma megjelent -általad is linkelt- új drivert, addig a Geforce driver kiválasztása esetén átdob az újított dizájnú geforce.com-ra, onnan meg még nem. (sőt, onnan quadro driverek sincsenek, persze nforce meg van
)(#6444) Shodan: Ne mondj le róla, jó kártya nagyon. Iponban érdemesebb venni, amit a webshopban írnak, az úgy is van. Igaz, most nem olcsó (min. 60e), de ha akcióznak valamit, ki lehet fogni.
-
Shodan
őstag
Ismételten rendeltem az aquaból és megint visszautasítottak, ahogy a best markt és korábban az aqua és a4tembe is. Kezd vicces lenni
azt hiszem lemondok a 660ti -ről 
-
bsh
addikt
van már whql is. 327.23 64bit
-
donatel
tag
Érdekes az NVIDIA honlapján a letötléseknél az utolsó WHQL driver a 320.49-es (az én mobile Geforce GT555M-es karimra, az op. rendszerem Windows 7 x64). Amit linkeltél onnan letötltömme a 327.24-es driver ami a notebookra és windows 7 -re vonatkozott. Ezt kipróbáltad már (ha nem is notebook-os verzióját), jól működik, nincsenek vele gondok. Érdekes hogy a fájl nevében nincsen beltüntetve a BETA jelzés.
-
donatel
tag
Sziasztok!
Az NVIDIA 326.80 BETA drivert próbálta már valaki? Minden rendbe van a driverrel (elsősorban mobile GPU-un érdekelne, nekem Geforce GT555M-em van)? Jobb mint az NVIDIA 320.49 WHQL driver? -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Tuningnál, ha játék közbe, kb. 1h után a kép átvált 256 színre és megáll, fekete kép majd 2mp után alapra áll a kártya és megy tovább a játék kilépés nélkül, ez Ram vagy GPU? miből kellene visszavenni? Amúgy mindennel leteszteltem Heaven, Valley, ezt 1h GTA IV után csinálta. Utána még 1-2h játék, de nem jött elő megint. Legújabb Beta driver.

-
marcusa
addikt
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Nekem nincs bajom a 7850/70 kártyákkal, használd nyugodtan egészséggel, viszont lehet velem van a hiba, de nem tudom másként értelmezni azt hogy egy olyan hónapokkal ezelőtti hozzászólást amiben az NV driverekre panaszkodik kiemelsz, és azt írod rá kacsintós szmájlival, hogy még jó hogy az NV driver téren is tökéletes...
Mondom, ha nem trollkodásról volt szó, akkor megkövetlek, és elnézésed kérem, de én még mindig nem értem, hogy hogy lehet ezt nem trollkodásként értelmezni.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Az utóbbi kb 2 hónapban pedig azért nem voltam aktív az általad emliített topikban, mert közutálat tárgyát képeztem mikor meg mertem említeni, hogy bizony én szívesen meglépném ezt a cserét, mert igenis jó a zöld oldal is főleg a Kepler lett nagyon eltalálva, ugyanis testközelben láttam működés közben egy 660ast és meggyőzött...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
marcusa
üzenetére
Neked üldözési mániád van úgy egyébként?
Te mindenkiben trollt látsz és habzó szájjal rohansz a modker topikba? Nem értelek... Na mind1, gondolj amit akarsz. Nem foglalkoztat a téma innentől.Él hozzászólók? Viccelsz?
Pörgesd vissza... Jelenleg MSI TF 7850 kártyám van, előtte zöld volt. -
marcusa
addikt
De elolvastad a két hónappal ezelőtti hsz-t amire válaszolt? Ott Kovy29 panaszkodik, hogy ha hiba nélkül akar játszani a BF3-mal akkor egy márciusi drivert kell használnia, azt, ami a legnagyobb gyorsulást hozó driver előtti. Erre írta hogy még jó, hogy NV oldalon sosincsenek problémák... Szerintem ez nem félreérthető

(#6431) BiP De egy olyan tagról beszélsz, aki az él hozzászólók között van a 7850/70 topic-ban, szerinted így is ez a helyzet? Ha igen, akkor én kérek elnézést...
-
BiP
nagyúr
Szerintem ő pont nem akart se trollkodni, se ironizálni. Csak mostanában mindenki szarkasztikus meg ironikus, aztán olyankor is azt hisszük, ha valaki épp komolyan beszél.
DEV_NULL: Szerintem is jobbak, kiforrottabbak az NV driverek, de
1. itt felesleges ennek hangot adni, mert itt úgyis tudja mindenki
2. főleg ne ilyen stílusban, mert ez önmagában tényleg trollkodás, mert bár épp NV kártyánk van, nem véletlenül, de nem is elvakultságból (remélem legalább). Szóval nem fikázzuk az AMD-t sem
3. amire írtál, az a hsz. épp egy nv driverre vonatkozott, de már írták, hogy mi történt.(#6432) marcusa: Én igen (lásd 3-as pont). De ha ő speciel nem olvasta vissza az előzményt, hanem csak azt az 1 szem hsz-t, akkor simán hihette, hogy ati driverrel szemben elégedetlenkednek (elvégre nv topik). És akkor beleillik az alap meggyőződésbe is, hogy nv driver jó, ati driver nem jó.
szerk: Nem olvasom a 7850/topikot, így DEV_NULL-t sem ismerem. De ha így van, nem szóltam.
Ha nem olvastam volna vissza, én is azt hittem volna, hogy ati driverről beszél kovy. AMD-sek szoktak panaszkodni, hogy a 13.4-es az utolsó használható whql.
Aztán jót feltételeztem, abból indultam ki, hogy nem trollkodás a szándék, hanem a -szerintem is- megbízhatóbb NV driverek mellett ír. -
marcusa
addikt
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Igen, trollkodni, egy két hónappal ezelőtti hsz-re reagáltál, ami azóta érvényét vesztette, mert a kollega visszakapta gariztatásból javítva a giga 660 kártyáját, és azóta nem produkálja a korábbi hibákat a visszajelzései szerint BF3-ban sem... Mi más lenne ez amit csinálsz, hogy kiragadsz egy negatív tartalmú hsz-t, aminek sem az előzményét, sem a fejleményét nem ismered, mint trollkodás?

-
DEV_NULL
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen... Szerencse, hogy az NV tökéletes driver téren (is!), míg a piros kártyákhoz nem tudnak normálisakat készíteni.

-
JoolsNOS
veterán
Na most vettem ki a 660ti-t a gépből, holnap adom el. Búcsúzok a topiktól!

-
Üdv. Kollégák 660 Ti-t érdemes még venni? 650 TiB-ról váltanék. Vagy érdemes megvárni az új generációt? Amúgy az ASUS mennyire húzható, mert nem biztos, hogy megér 7eFt-ot az a pár MHz.

-
tibur5555
csendes tag
Vettem egy ASUS GTX 660 Ti 2 GB TOP-ot (gyárilag tuningolt verzió), de ha egy picit is próbálom (tovább) tuningolni, pár perc után fagy játékban és Heaven-ben is. (ami nem gond, így is majdnem GTX 670 szint).
Egy kérdés: nem csak a videokártyát, hanem egy komplett gépet (alaplap, proci, stb.) vettem egyszerre, egy számlán. Ha pár hónap múlva el akarom adni a videokártyát külön, hogy egy jobbat vegyek, akkor hogy tudom a garanciát is továbbadni? (mert a számlát nem szeretném odaadni a többi alkatrész miatt) Lefénymásolom a gyűjtőszámlát? Vagy elszúrtam, külön számlán kellett volna venni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
-
Ashikaga
csendes tag
asd
-
Tenken
őstag
válasz
Ernest.
üzenetére
Szerintem ezzel a zaj lesz a legkevesebb. Consumer vonalból kiindulva az ilyen 4 cm-es ventik 12v-on is max 150-200 mA-t vesznek fel, ami had ne mondjam el mire elég...
Lehetne ez jó is, ha van hangja persze. Nekem vannak ekkora 1U-s szerverből kiszedett légkavaróim. Azok 1,5 A-t is felvesznek, na azzal akár 1 db-al is lebegtetni lehetne egy ilyen kártyát. -
Shodan
őstag
Na most hivtam a webshopot ahol rendeltem az asus 660ti-t, persze nem tudjak teljesiteni a megrendelést

-
JoolsNOS
veterán
Szerintetek mennyit érdemes ráfizetni egy 680ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ne mondj le róla, ha megint lesz ipon akció majd szólunk.