Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
marcusa #8948 üzenetére
Teljesen megértem, én is azt venném, műbalhé (3,5GB vs 4GB) ide vagy oda.
Én mondjuk 960-ban gondolkodtam, mint utód, (egészen addig, amíg ki nem jött) de így, hogy a 970 meg 2x olyan gyors, erősen elgondolkodtató. Bár nekem így is többe kerül, mint amennyiért egy vidkártyáért hajlandó vagyok kiadni. Sajnos, mert amúgy jól jönne egy
-
csabika0001
senior tag
válasz
marcusa #7966 üzenetére
Elég proci igényes ez a játék próbálgattam a vga-t és semmi, leheletnyit gyorsult. Aztán a procit piszkáltam egyből jelentős javulás lett lényegében édes kevés még egy 4,2GHz en járatott x4 955BE is hozzá.
Szerintem ha húztok ti is még a procin gyorsul. Maga játék szerintem szar max grafikán sem jön be a kinézete ósdinak tartom és lagol össze vissza, de ez lehet a proci miatt van. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
marcusa #7913 üzenetére
Igazad van, ahol erősebb volt, ott tuningolva volt a kártya
Elnézést! Akkor most már komolyan elgondolkodtam a váltáson
De ahogy látom, a te kártyád húzva van
Alapon mennyi lehet az eredmény?
Privátban esetleg kérhetnék egy részletesebb beszámolót? (Főleg BF4, Ghosts, AC4 érdekelne) Megköszönném
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
marcusa #7911 üzenetére
Köszi, megnéztem az összehasonlításokat, hát valahol a 270 (nem X) környékén van. Minimális húzással ez gondolom kompenzálható, de FPS-ben sem lényeges, max. 3-5 FPS talán. Még gondolkodok, de lehet akkor, hogy visszaváltok a zöldekhez (elegem van az AMD sz*r drivereiből, mantle ide vagy oda + zöldeken jobban is futnak a játékok, ha jól tudom)
Még valami: Ahogy elnézegettem a 660 Ti árait, a csillagos égen vannak. Ez a 700-as széria miatt van, mert kifogyóban vannak a készletek? Ha igen, érdemes inkább megvárni a 750 Ti-t?
-
BiP
nagyúr
válasz
marcusa #7751 üzenetére
Így van. (én is ezek miatt választom az nv-t az utóbbi pár évben) De ezeket nem akartam felhozni, mert nem akartam amd-nv vitát sem szítani, hanem csak a sebesség kérdésére szorítkozni.
Shadowplayt viszont valóban kifelejtettem, az is jelenthet jópár fps-t, ha valaki fel akarja venni/streameli a játékmenetet. -
gtamate2
veterán
válasz
marcusa #7751 üzenetére
Így van, nekem is HD 5750 volt előtte és nem volt bajom, viszont ismerőseim panaszkodtak hogy kifagytak játékból, kékhalál, amik a driver visszetételével helyre jöttek, nekem szerencsére nem jött elő semmi ilyesmi. A Shadowplay pedig egy áldás, amiatt tényleg irigykednek az AMD-s ismerősök
Bár kíváncsi vagyok mikor lép végre ez ügyben az amd is.
A proci+lap kombódat meg remélem nem vitték még el -
-
pipo112
őstag
válasz
marcusa #7686 üzenetére
most 1627-én szépen ment a AC Black Flag alatt minden maxon, lehet felmegy az 1700mhz-re is, a gpu-t nem bántom tovább nem rossz az a +5% így 1056mhz az alap frekije ,egyébként magasabb mem órajel dob az fps-en vagy azon csak a gpu órajele javít ?
a mhz-ket a gpu-z ben néztem -
pipo112
őstag
válasz
marcusa #7684 üzenetére
Saját progijával húzom nem tud kevesebbet mint az AB mert az AB -ben is csak 60mhz-t engedet a gpu órajelen ha fel vittem 70re akkor már fagyott de este meglesem a nem órajelet most 1627-én szépen ment a AC Black Flag alatt minden maxon lehet felmegy az 1700mhz-re is a gpu-t nem bántom tovább nem rossz az a +5% így 1056mhz az alap frekije
-
kengyel
nagyúr
válasz
marcusa #7565 üzenetére
Szia !
A Chrome-ot használom. Semmi tuning nincs a kártyán ,csak alapon megy. Most hogy feltettem a 331.82 WHQL drivert idáig nem tapasztaltam.
Csináltam egy Valley tesztet ilyen lett az eredmény. Akkor ha szépen lefutott, kizárható a kártya hiba ?
Most így utólag kivettem a hardveres gyorsítást a böngészőből. De érdekes mert BF4 alatt nem csinálja.
-
rayoliviero
veterán
válasz
marcusa #7413 üzenetére
Pár százalékok nem érdekelnek annyira. Megbízhatóság, halkság jobban érdekel. És hogy kevesebbet foigyasszon, mert a tápom csak 425-ös. És a proci tuningolva van és a kártyát is húznám.
A hűtőjük sem teljesen ugyanaz gondolom. Melyik a halkabb?
Windows 8.1 alatt használnám.
És még fontos kérdés, hogy melyik a hosszabb kártya. Fractal R3-ba kellene, nem fér bele nagyon hosszú kártya. Az Asus 7850 DCII v2 belefér, azt tudom, olyanom volt.
-
válasz
marcusa #7334 üzenetére
Volt egy BIOS update-m most, bár nem láttam, hogy változott volna vmit, ugyan az a számú van AB szerint. Kiszedtem közben a proci offset-emet is gondoltam, hátha az miatt nem, de nem. Ugyan úgy 967-en megy. Nincs másnál másik gép most sajnos
MSI AB-ben még a power limit csuszka sem húzható, nálatok igen. Szerintem vmi szoftveres baja lehet. Vagy tévedek?
(#7336) marcusa: AB nélkül is kéne alapból boost-oljon a gyári oc órajelen!
-
hex1
csendes tag
válasz
marcusa #7207 üzenetére
a tv-n, mikor a hdmi2-re tettem rá, fel sem ajánlotta választásnak, de mikor hdmi1-re tettem, azt írta ki, h ellenőrizzem a jelkábelt. A kábel viszont jó, mert az erősítőt összekötöttem a tv-vel ezzel a kábellel, és az jó volt.
De megpróbáltam az erősítőbe is bedugni a pc-t, de ott sem volt se kép, se hang... -
Frod
addikt
válasz
marcusa #7199 üzenetére
Szuper, már szedem is!
És akkor ez csak annyi, hogy játék alatt, valamelyik sarokban megy a számláló? (Kb ennyire volna jelenleg szükségem, a gép visszajelzéseire)
Minden másra meg GF Exp, Asus Tweak, GPU-Z, Aida64.Ezeken kívül? Valami jó benchmark program aminek meg tudnám osztani az eredményét, hogy azok jó számok-e vagy sem?
-
BiP
nagyúr
válasz
marcusa #7192 üzenetére
Na, most jobban megnézegettem a feszeket, érdekes dolgokat művel
0-nál és +100mV-nál is 0.987 és 1.175 között vesz fel, tehát ugyanaz a min.max, de úgy tűnik, a köztes állapotokban mintha picit számítana (ebből 5-öt számoltam), melyiket választja.
-100mV-nál pedig a legalsó érték lemegy 0.900-ra, de a max. ugyanúgy 1.175. Úgy látszik, ez nem változik, ezért nem lett jobb a tuning sem. Viszont jó tudni, hogy tudom némileg alulfeszelni a kártyát, ha épp nincs használva, ám terheléskor nem veszítek belőle. -
Faterkam
addikt
válasz
marcusa #6969 üzenetére
Na ez az amit én sose értettem :/
Atom stabil tuning ( 1070/1696Mhz) hónapok óta, Grid2, BF3, Tom Raider, stb. Ma elindítottam a Heaven-t maxon, és pár perc után alapra állt a kártya. Hiába vettem vissza a Gpu/ram-ból, akkor is.
A TDP 118%. Ha feltettem 123%-ra ua, levettem 110%-ra amit régen is használtam, onnantól lefut 3x is... -
d@minator
addikt
válasz
marcusa #6904 üzenetére
A régi drivert is leszedi és a registry bejegyzéseket. Bár lehet, hogy ez csak azt jelenti amit te is írsz. Egy cleaner az biztosabb. Hozzáteszem nem volt eddig gondom, hogy így csináltam. :-)
Perform clean install" which will remove all previous NVIDIA drivers and NVIDIA registry entries from your computer. This may resolve installer issues caused by conflicting older drivers.[link]
-
syberia
veterán
válasz
marcusa #6885 üzenetére
Így futott a progi, majd majd megnézem egy fullHD monitorral is
(#6886) ST05 Nagy előnye az 1680X1050-nek hogy a FC3 maximumra tolva is szépen fut, de a 4X AA már megfogja így, viszont nekem jobban tetszik az "élesebb" kép AA nélkülGondolkoztam hogy lecserélem egy 760-ra, de az Asus DCII hűtés nagyon bejön.
-
Mattey
tag
válasz
marcusa #6830 üzenetére
Úgy tűnik nálam is ez lehet a probléma, mondjuk nekem AASUS-om van... tudom ez így most szentségtörésnek tűnhet, de... ah órajelet lejjebb akarom húzni, akkor a memory, meg GPU órajelen kívül kell állítanom valamit ? Ki akarom próbálni, hogy be tudom-e még olyan helyzetbe állítani, hogy ne fagyogasson pár játék (mert megteszik, TDR-rel kideobnak csúnyán, csak hard reset segít, de ezt már mondtam)
Meg ha esetleg van tipp, akkor mennyire vigyem le ? (MSI Afterbunerrel akarom majd, most alapon van minden.)
-
Mattey
tag
válasz
marcusa #6809 üzenetére
Inkább kiszedtem a lényegi részét, bocsi a lámáskdoásért.
Total Frames: 3825, Total Time: 171.0137 sec
Average Framerate: 22.40
Max. Framerate: 42.70 (Frame: 10)
Min. Framerate: 9.55 (Frame: 8)Run 1 (D6 )
Total Frames: 3789, Total Time: 171.1673 sec
Average Framerate: 22.17
Max. Framerate: 33.52 (Frame: 3247)
Min. Framerate: 11.88 (Frame: 671)Run 2 (D6 )
Total Frames: 3807, Total Time: 171.1864 sec
Average Framerate: 22.27
Max. Framerate: 39.15 (Frame: 3250)
Min. Framerate: 10.30 (Frame: 2746)Average Results
Average Framerate: 22.00
Max. Framerate: 42.70
Min. Framerate: 9.55 -
Bjørgersson
félisten
válasz
marcusa #6788 üzenetére
Egy alap 660-at vagy egy ~1150-ig boostolt 660-at? Bár mindegy is, a lényeg, hogy még valószínűleg feszültséget is kellene emelnem, hogy gyorsabb legyen tőle. Az úgy nem pálya, úgy néz ki a legjobb egy 7870 csere lenne, annyi felesleges pénzem viszont most nincs, meg nem is játszom annyit manapság, hogy jobban érdekeljen.
-
pipo112
őstag
válasz
marcusa #6710 üzenetére
procit azért nem lehet kevés mert van akinek megy rendesen ilyen konfiggal de van akinek i7 4xxx -el s e megy szóval ezért én voksolok az optimalizálatlan motorra és mire alpha lesz addigra ezek el tűnek de az tuti hogy ultran nem fogom tudni játszani de egy egészséges high szintre azért számítok
viszont ez most jött , na ez komoly -
AAntii
őstag
válasz
marcusa #6704 üzenetére
Nekem is ugrál az fps, illetve fhd ultra és 1024*768 medium között nincs szinte semmi különbség (40-50 fps a max. mindkét esetben), hacsak nem létszükséglet a több mag vagy a 4 mag plusz ht a játékhoz (ami miatt a 4.2-es 2500k-val is ugyanúgy állok, mint te az alacsonyabb órajellel) nem a proci miatt droppol neked sem. Van aki gyengébb géppel sem panaszkodik, szóval valami szoftveres gebasz lesz.
-
Attix82
addikt
válasz
marcusa #6626 üzenetére
Meglátjuk. Nekem is volt GTX660, Én először a Hitmen új részébe vettem észre ,hogy túllépte a 1.5 Gbot természetesen minden maxon, és ott ugyan ez az akadás volt mint a videon az embernek.
Mondjuk egy személyes tapasztalat jó lenne, akinek van GTX660 vagy GTX660 Ti, megnézhetni FHD ultrán.
-
energy4ever
addikt
válasz
marcusa #6602 üzenetére
Jatek kozbe nem a proci, hanem az nvidia kari vegzi el a physx szamitasait, viszont nem az nvidia karirol menne, hanem amd-s karirol. Korbekerdeztem, mukodne, van rola iras is. [link]
Viszont az nem tudom, hogy a mai pl GTX-660-al hogyan mukodne.(Leirast sem talaltam, a Magyar lairas 2010-es, abban ilyenrol meg szo sincs) -
Shodan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Gigabyte RTX 4060 EAGLE OC 8G 34hónap Alza garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest