Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
Na akkor este fel is tolom
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Kiadták a 331.58-as whql driver-t.
Most telepítettem. -
-
pipo112
őstag
akkor a geforce experience-t felejtsem el ? Esetleg az nv vezérlőben állìtsak valamit a bf3 nál vagy azt inkább hanyagoljam ?
-
pipo112
őstag
Üdv fórum társak az lenne a kérdésem , a napokban tapasztaltam hogy elég nagy az fps drop-om bf3 multiban 64-es szerókon ma néztem strike at karkandonaz amcsi base-nél van hogy beesik 30ra de átlag az 60 körül van a pálya többi részén . De gulf of oman-on is van lemegy 50re meg fel egész 90 ig ezt hogy tudnám kiküszöbölni jelenlegi beállìtásom a gforce experience 1.6.1 es optimális beállìtása a vga-n csak a gyári tuning van . A konfigom az adatlapomon a válaszokat előre is
-
Mans20
addikt
válasz
banderasz77 #6883 üzenetére
Köszi,épp kihalt az egyventis MSI-m,ha megjön garból lehet kipróbálok más márkát,eddig az asust nézegettem.
-
syberia
veterán
válasz
marcusa #6885 üzenetére
Így futott a progi, majd majd megnézem egy fullHD monitorral is
(#6886) ST05 Nagy előnye az 1680X1050-nek hogy a FC3 maximumra tolva is szépen fut, de a 4X AA már megfogja így, viszont nekem jobban tetszik az "élesebb" kép AA nélkülGondolkoztam hogy lecserélem egy 760-ra, de az Asus DCII hűtés nagyon bejön.
-
ST05
őstag
-
syberia
veterán
Fura mert nekem a 660Ti hozott annyit egy kis tuninggal
-
Mans20
addikt
válasz
banderasz77 #6878 üzenetére
Majd írd meg milyen hangba meg hőfokba.
-
BiP
nagyúr
válasz
Faterkam #6875 üzenetére
Na, akkor majd lemérem otthon még egyszer. Boosttal majdnem bír ennyi Mhz-et az enyém is, de mintha pontszámra kevesebb lett volna. (Vagy rosszul emlékszem).
Az általad linkelt képet/pontszámot tegnap nem tudtam rendesen megnézni mobilról, (kisebb minőségben töltötte be, 1386-nak látszódott) -
Dee Dee
tag
Köszi!
Az korlátozza valamennyire a mérést, hogy egy régebbi vga monitorom van? Max felbontását most fejből nem tudom, talán 1280 x 1024. Amúgy melyik kábel jobb, a HDMI vagy a DVI-D?
üdv -
shteer
titán
válasz
banderasz77 #6876 üzenetére
Meg sincs meg, de mar tuningolnad
miert nem akkor ha kevesnek erzed?
-
banderasz77
addikt
Holnap veszem át a kis Zotac 660-am. Érdemes lehet-e tuningolnom i3-3220 mellett?
-
Faterkam
addikt
Nálam ez a stabil vége, de van itt olyan akinek ennél is jobbat/többet sikerült kihoznia!
-
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Befosott az előző kártyám, így gyorsan beszereztem egy használt 660Ti-t, ezt:
http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX660_TIDC22GD5/#overviewÉrtelmesebb lett volna előbb kérdeznem, de mesélnétek róla? Van valami amit fontos tudni?
Továbbá, tudtok mondani valami menő tesztet, amit ha lefuttatok és megmutatom Nektek, akkor megállapítható, hogy jól működik/kihasználja amit ki kell.köszi & üdv
-
ST05
őstag
az tényleg nagyon kevés egy gk-104 től, lehet tdp limitbe futhatott,,
nekem nem oc 660ti -1097 es volt leggyengébb, egy oc meg 1149 on boostolt ..
660sima nem oc: 1110 most, 115w tdp limitbe ez fér, érdekesség,
hogy tizedre pontosan behoztam egy májusi 660Ti alap valley eredményem driverekkel csak! -
chewycl
tag
válasz
Bjørgersson #6867 üzenetére
Nagyszerű, remélem befog válni akkor!
A procit meg tudom húzni végső esetben csak még kell rá egy új hűtés abban az esetben.
-
chewycl
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy alap 660-at elbír-e egy alap órajelen lévő i5 760-as? Illetve, hogy mennyit eszik egy ilyen kártya az előző gtx 460 oc-hez képest ?
-
Faterkam
addikt
Szerintetek +10eFt-ért érdemes cserélni a 660Ti-t egy 760-ra?
-
DNS_65
senior tag
válasz
banderasz77 #6842 üzenetére
Üdv a klubban. Ennyiért sztem jo vétel.
Te sem kapkodtad véresre ezt a vga vásárlást hallod -
Mattey
tag
válasz
belinho #6854 üzenetére
Noh, első nekifutásra úgy tűnik működik, legalábbis a PES az nem fagyott le (első meccs utűnáltalában le szokott, de voltak annál kivételek) A nagyteszt majd a Planetside 2-vel jön, aztán még kipróbálok pár másikat is amivel fagyott. De úgy tűnik, hogy működik a dolog.
Köszi a segítséget.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet áttérek a sötét oldalra. Nagyon jó áron találtam Debrecenben egy 7870-et, ha minden jól megy, jövőhéten megyek megnézem, aztán lehet meg is veszem.
-
belinho
senior tag
Pont azért bontottuk szét, hogy ne egy ágon legyen a terhelés, mert ha jól látom netes képek szerint a 6pines csatik egy kábelen vannak nálad.
Tesztelni kéne hogy fagy-e továbbra is!
Minden benchmark és játék más, van amelyik a vga-t, van amelyik a procit van amelyik mindkettőt nagyon terheli így nem mindegyiknél jön elő a fagyás, ahogy a te esetedben.
Nem biztos, hogy megoldja a problémádat, de egy próbát megér! -
Mattey
tag
válasz
belinho #6846 üzenetére
Az gondlom mindegy, hogy melyik négypinesre kötöm rá őket.(remélem, összekötve már vannak csak még nem indítottam el a cuccot)
Amúgy lehetséges, hogy tényleg ez lesz a probléma, habár a bechmarkokat nem értem miért futtata le hibamentesen.
Amúgy a molex kábelnél miért csak 5 helyre megy a vezeték?
-
marcusa
addikt
válasz
banderasz77 #6842 üzenetére
Wow, ez nagyon jó árban van, új 660 41k-ért.
-
belinho
senior tag
Ennek a tápnak kétfelé van osztva a 12v-os ága 20A-ként, szóval ha combosabb konfig van mellette akkor terheléstől függően előfordulhat vele gikszer.
Annyit kéne megpróbálni, hogy a kártyára a táp egyik 6pines csatiját dugod, a másikhoz meg használod a molex-6pines átalakítót, amit a kártyához adtak. -
banderasz77
addikt
Jövő héten belépek a táborba ezzel...
Remélem jó döntés, főleg ilyen áron. -
belinho
senior tag
Ki kéne próbálni egy másik gépben a kártyát, mert lehet nem azzal van a baj, és így egy hosszú garanciáztatási folyamattól kíméled meg magad.
Tápod milyen pontosan?
A minap hoztak hozzám egy masinát, hasonló problémával, már két szervízben is megnézték, de nem tudták mi a baj. Aztán egyből kiderült, hogy a táp nem bírja a kettéosztott 12v-os ág miatt, csak ez terhelésfüggően bukott ki! -
AAntii
őstag
Az Asussal nekem eddig pozitív tapasztalatom van garancia-ügyintézés szempontjából, szóval küldd vissza. Ki tudja mióta idegeskedsz miatta és gondolom jó lenne már úgy játszani, hogy nem kell váratlan fagyástól tartanod. Mikor Bs-es 7850-et kaptam kétszer egymás után, már olyan szinten elment a kedvem az egésztől, hogy már a játékokat sem mertem elindítani utána, mivel mindig attól féltem, hogy vajon hány perc múlva fog kifagyni az egész, szóval én amondó vagyok mielőbb indítsd el a procedúrát.
-
Mattey
tag
válasz
Freiherr #6834 üzenetére
Bechmarkkal tökéletesen ment, vannak játékok amik simán mennek, fagyás nélkül max grafikán, Windowsban semmi problémám nem volt még. tehát a kártyával annyira nagy gond nem lehet. Lehet, hogy a driver a ludas, akkor meg hiába cserélem le, még mindig rosszalkodni fog.
Utóbbit arra alapozom, hogy állítólagosan az Nvidiás kártyáknál megint előjött a TDR hiba, nem is egy felhasználónál, pedig van akinek már elég rég megvan a kártyája. És náluk is csak bizonyos játékoknál.
Nekem pedig nem szokásom egész addig mutogatni valakire, amíg nem bizonyosdik meg, hogy valóban ő a ludas. a gari meg úgyis 3 éves szóval időm az van.Bár lehet neked van igazad és gariztatnom kéne...
ST05 köszi a tippet, majd megpróbálom azt.
-
ST05
őstag
asus gpu tweakben alul vannak kis gombok, 1,2,3,4 oda lehet menteni
és van ott egy G az gamer kicsit emeli, és S pedig (saver) tehát lejebb vett
orajelellel nyomatja, erre rányomsz ,és APPLY engedélyezed, [link]
ha igy is fenn áll a fagyás akkor lehet más: proci vagy táp hiba is lehet . -
Mattey
tag
válasz
marcusa #6830 üzenetére
Úgy tűnik nálam is ez lehet a probléma, mondjuk nekem AASUS-om van... tudom ez így most szentségtörésnek tűnhet, de... ah órajelet lejjebb akarom húzni, akkor a memory, meg GPU órajelen kívül kell állítanom valamit ? Ki akarom próbálni, hogy be tudom-e még olyan helyzetbe állítani, hogy ne fagyogasson pár játék (mert megteszik, TDR-rel kideobnak csúnyán, csak hard reset segít, de ezt már mondtam)
Meg ha esetleg van tipp, akkor mennyire vigyem le ? (MSI Afterbunerrel akarom majd, most alapon van minden.)
-
AAntii
őstag
válasz
ballington #6829 üzenetére
Msi Tf (hűtés) a legolcsóbb jelenleg, 47,5 a gamingnek (hűtés) alacsonyabb az órajele és hőcsövek elosztása (sőt, darabszáma is más). 49,5-ért pedig van Asus DirectCu (hűtés), az is szuper. Gigát nem vennék, 1300 Ft-tal olcsóbb, mint az msi, de az msi-vel kapcsolatban még nem olvastam ventigondokat. A többi egy ventis, azoknál hatékonyabb, halkabb hűtéssel rendelkezik a kétventis megoldás.Point of view engem ezzel a hűtéssel nem győzött meg az msi vagy asus ellenében, szóval a helyedben a kettő közül választanék.
-
marcusa
addikt
válasz
ballington #6829 üzenetére
Asus DC2, MSI TF, és még a Gigabyte is jó, de arra többen panaszkodtak, hogy egy idő után elkezd zörögni a ventillátor, vagy a burkolat, és volt olyan is többször, hogy nem bírták a gyári oc órajelet.
-
ballington
addikt
Sziasztok!
GTX660-ból 2GB melyiket tudnátok ajánlani, amelyiknek jó és halk a hűtése és árban is az olcsóbbak között van?
-
J.varga7
tag
Kedves fórumtársak, a segítségeteket kérem.
Fél éve vettem egy Gigabyte GTX660 TI videokártyát, egész pontosan ezt:. GV-N66TOC-2GD
A kártya minden eddig kipróbált új vagy régi driverrel 15-20 perc játék után (van, hogy előbb) fekete képernyő után kidob az asztalra, párszor még a driver üzenetet is dob, hogy összeomlott.
Ugyanez a konfig másik videokártyával ezt nem csinálta.Azt olvastam, hogy a GTX660Ti-k nem bírják a tuningot, márpedig ez a kártya gyárilag a köv. frekiken jár:
BASE: 1033 BOOST: 1111 Mhz és a RAM-ok effektive 6008 MHz-en.
A kérdésem az lenne, hogy más tapasztalt e ilyesmit és megoldaná-e a helyzetet az NVIDIA által ajánlott alap órajelek visszaállítása, illetve, hogy hogyan lehet ezt a legegyszerűbben megtenni?
Elvileg a Gigabyte-nak is van saját szoftvere erre a célra de ott a Voltage értékeket is utána kell/lehet állítani és nem igazán vagyok jártas a témában, nem tudom hogy kell-e feszültséget állítani.Kérlek segítsetek ha tudtok, mert így még becsülettel eladni sem tudom kártyát, nem, hogy használni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Varga Jenő -
syberia
veterán
Kíváncsiságból futtattam egy Unigine Valley tesztet, Extreme HD beállításon, bár a monitorom csak 1680X1050 felbontású
Minden alapon van.
-
nandi17
tag
sziasztok tudna valaki segéteni hogy kell kicserélni a biost
, videó kártyám ( GTX660-DC2O-2GD5 ) -
válasz
Bjørgersson #6795 üzenetére
Hupsz, napi régész vagyok
-
taknyí
senior tag
Visszatértem a száműzetésből!
Köszönet a kegyelemért!
Pedig szerintem elég egyértelmű volt és félreérthetetlen... -
Bjørgersson
félisten
Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy egy sima 660 épphogy 60 fps-hez elég Battlefield 3-ban high beállításokkal, utána elfogy, pedig sikerült megmókolnom a monitoromat, hogy 72Hz-en menjen.
-
Mattey
tag
válasz
marcusa #6809 üzenetére
Inkább kiszedtem a lényegi részét, bocsi a lámáskdoásért.
Total Frames: 3825, Total Time: 171.0137 sec
Average Framerate: 22.40
Max. Framerate: 42.70 (Frame: 10)
Min. Framerate: 9.55 (Frame: 8)Run 1 (D6 )
Total Frames: 3789, Total Time: 171.1673 sec
Average Framerate: 22.17
Max. Framerate: 33.52 (Frame: 3247)
Min. Framerate: 11.88 (Frame: 671)Run 2 (D6 )
Total Frames: 3807, Total Time: 171.1864 sec
Average Framerate: 22.27
Max. Framerate: 39.15 (Frame: 3250)
Min. Framerate: 10.30 (Frame: 2746)Average Results
Average Framerate: 22.00
Max. Framerate: 42.70
Min. Framerate: 9.55 -
Mattey
tag
-
Mattey
tag
Nah megvolt a kimaxolt is, ezt is végigvitte, 71 fokra melegedett a végén.
Ennek ellenére a játékokban még mindig kilépked :\ Ebből lehet videókártya-csere les, úgyis garis... (még egy windows reinstallt megpróbálok, bár egy tökéletesen friss windowson is produkálta magát.)
-
annyira egyértelmű volt, hogy ketten is félreértettük
igen, a Tahiti XT-nél kevesebbet eszik, de mint tudjuk, ezek a vérbe csonkított chipek egyedül az áruk miatt tudnak vonzók lenni.@csoty: akkor a 7870 volt 90-100k, most a 280X majdnem annyi. nincs változás. bár engem ennél jobban zavar, hogy azonos teljesítmény nem érhető el kisebb fogyasztással...
-
AAntii
őstag
Nem azt írtam, hogy a chip az, hanem, hogy teljesítményre tudja azt, mivel arra a kérdésre válaszoltam, hogy mivel van pariban. A válasz az eggyel későbbi hozzászólására ment a kollégának technikailag (arra nyomtam, tehát elismerem, bamba voltam), de a szövegkörnyezetből szerintem egyértelmű, mire válaszoltam. Az azonos teljesítményű (de nem azonos chippel rendelkező) Tahitinél pedig kevesebbet fogyaszt továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- RTX 3070Ti 8Gb GDDR6X Manli (Beszámítás)
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest