- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DamonJay
csendes tag
Az én barátnőm Compaq 610-ese is szervízre szorul. Nálunk olyan probléma adódott, hogy eleinte a kijelző hajtogatás után a kép elment és ha eltaláltál 1 bizonyos pozíciót minden ment tovább. Egyre inkább nehéz volt eltalálni azt a pontot amikor bejött a kép. Elvittük szervízbe, ott 1 nap után hívtak,hogy megvan, állítólag sikerült megforrasztani az lcd kábelt. 2 napig működött minden aztán ismét a régi. Rendeltem lcd kábelt, és a HP szervízkönyv alapján már jómagam cseréltem ki azt, persze a régin forrasztásnak nyoma sem volt. Csere után semmi változás . Rájöttem hogy ha az ellentétes sarkaknál megfeszítem a kijelzőt akkor a kép bejön. Nem találtam sehol sem szemmel látható kontakt hibát. Van valami ötletetek ,hogy mivel lehet a gond? Inverter csere? esetleg teljes display panel csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest