- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a "hibával" jó helyre írok, de itt azért sok szaki megfordul, ezért ezt látom a legjobb opciónak.Év elején az Acer Aspire 5720G típusú notimban tönkrement az nVidia 8400m GS, a szokásos gyári hibával. Ezután némi olvasgatás után arra jutottam, hogy -mivel elvileg kompatibilis vele- veszek bele egy nVidia 9600m GT-t (512mb DDR3). Direkt Acer BIOS-ost kerestem, végül meg is találtam, megrendeltem, megérkezett, betettem a helyére, elindult rendesen a gép. Az első probléma akkor jött elő, amikor az nvidia.com-os driverek fel sem ismerték, hogy nV kártya van a gépben. Szerencsére mikor olvasgattam vásárlás előtt, rátaláltam [erre az oldalra] , ahol módosított drivereket lehet leszedni különböző kártyákhoz. Fel is mentek a friss driverek a .inf módosítása után, csak random időközönként elfeketedett a kép, majd néha kékhalállal újra is indult. Sok szenvedés után találtam egy drivert ami működik, azóta ezt használom, de ez elég régi, és szeretném frissebbre cserélni mostmár, mert néhány játék el sem indul, csak kiírja, hogy régi a driver, frissítsd.
Remélem tudtok segíteni, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest