Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a "hibával" jó helyre írok, de itt azért sok szaki megfordul, ezért ezt látom a legjobb opciónak.Év elején az Acer Aspire 5720G típusú notimban tönkrement az nVidia 8400m GS, a szokásos gyári hibával. Ezután némi olvasgatás után arra jutottam, hogy -mivel elvileg kompatibilis vele- veszek bele egy nVidia 9600m GT-t (512mb DDR3). Direkt Acer BIOS-ost kerestem, végül meg is találtam, megrendeltem, megérkezett, betettem a helyére, elindult rendesen a gép. Az első probléma akkor jött elő, amikor az nvidia.com-os driverek fel sem ismerték, hogy nV kártya van a gépben. Szerencsére mikor olvasgattam vásárlás előtt, rátaláltam [erre az oldalra] , ahol módosított drivereket lehet leszedni különböző kártyákhoz. Fel is mentek a friss driverek a .inf módosítása után, csak random időközönként elfeketedett a kép, majd néha kékhalállal újra is indult. Sok szenvedés után találtam egy drivert ami működik, azóta ezt használom, de ez elég régi, és szeretném frissebbre cserélni mostmár, mert néhány játék el sem indul, csak kiírja, hogy régi a driver, frissítsd.
Remélem tudtok segíteni, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx