Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a "hibával" jó helyre írok, de itt azért sok szaki megfordul, ezért ezt látom a legjobb opciónak.Év elején az Acer Aspire 5720G típusú notimban tönkrement az nVidia 8400m GS, a szokásos gyári hibával. Ezután némi olvasgatás után arra jutottam, hogy -mivel elvileg kompatibilis vele- veszek bele egy nVidia 9600m GT-t (512mb DDR3). Direkt Acer BIOS-ost kerestem, végül meg is találtam, megrendeltem, megérkezett, betettem a helyére, elindult rendesen a gép. Az első probléma akkor jött elő, amikor az nvidia.com-os driverek fel sem ismerték, hogy nV kártya van a gépben. Szerencsére mikor olvasgattam vásárlás előtt, rátaláltam [erre az oldalra] , ahol módosított drivereket lehet leszedni különböző kártyákhoz. Fel is mentek a friss driverek a .inf módosítása után, csak random időközönként elfeketedett a kép, majd néha kékhalállal újra is indult. Sok szenvedés után találtam egy drivert ami működik, azóta ezt használom, de ez elég régi, és szeretném frissebbre cserélni mostmár, mert néhány játék el sem indul, csak kiírja, hogy régi a driver, frissítsd.
Remélem tudtok segíteni, köszi előre is!
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy Acer Aspire 5720G Laptopom. Tegnap este még tökéletesen működött, ma viszont bekapcsoltam és fekete volt a kép, pontosabban csak a háttérvilágítás működött. Lévén már nem garanciális, gyorsan szétkaptam, kimértem a szalagkábelt, de azzal nincs gond.(előtte teszteltem és külső monitoron, DVI,VGA működik)
Szerintetek mi lehet a probléma? Tudtok valakit ajánlani aki emberi áron vállal javítást?
Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx