Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGArtist
tag
Kedves mindenki!
Egy ideje érdekesen viselkedik a notebookom. Egy Acer Aspire 5552G gépem van. Akármikor játszani kezdek vele, pár perc után, elkezd villogni a power led, és a töltést jelző led is, ha kihúzom, abbamarad, viszont még pár percet várva kék halállal elszáll általában. Próbáltam úgy, hogy kivettem az akksit, és hálózatról játszani, úgy nem villogott, hanem egész egyszerűen kikapcsolt, amikor játékot indítottam
Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.Valaki találkozott már ilyesmivel?
Előre is köszönöm:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M4 pro - 2024, 14/20 mag, 32/512GB, - Apple garancia (105)
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.
Pyttawrx