Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGArtist
tag
Kedves mindenki!
Egy ideje érdekesen viselkedik a notebookom. Egy Acer Aspire 5552G gépem van. Akármikor játszani kezdek vele, pár perc után, elkezd villogni a power led, és a töltést jelző led is, ha kihúzom, abbamarad, viszont még pár percet várva kék halállal elszáll általában. Próbáltam úgy, hogy kivettem az akksit, és hálózatról játszani, úgy nem villogott, hanem egész egyszerűen kikapcsolt, amikor játékot indítottam
Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.Valaki találkozott már ilyesmivel?
Előre is köszönöm:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam új töltővel, elemet is cseréltem, a jelenség ugyanaz. Frissítettem biost, próbáltam 4 féle Catalysttal, semmi változás. Garancia még van a notira, viszont Pesten, én Londonban élek, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessen a gép.
Pyttawrx