Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atimester

aktív tag

Sziasztok!

Van egy Acer Travelmate 5730 -as (5730-654g25mn) laptopom. Már korábban írtam, hogy csak nagyon nehezen kapcsol be. A bekapcsoló gombot nyomogatva, néha egyből, néha csak a sokadik próbálkozás után indul be. (Közben próbáltam: akku ki-be, táp csati ki-be, de teljesen rendszertelenül indul be. Hol töltés közben, hol anélkül.)

Tesztelem már egy ideje:
    Az aksija már elég gyenge. Kb 20 perc, majd kikapcsol készenlétibe, de utána vissza lehet kapcsolni, és akkor még megy kb további 20 percet, miközben azt írja ki, hogy 0 töltöttség. Ha töltőn van 1-2 órát az utolsó kikapcsolást követően, akkor rendszerint egyből beindul. Ilyenkor ha kiveszem az aksit (közben megy) és kikapcsolom, akkor kikapcsolás után 5-6 mp elteltével még vissza tudom egyből kapcsolni (akku nélkül, csak 230V-os tápról), de 10-15 mp után már nem lehet bekapcsolni. Aztán aksi vissza, táp ki-be, néhány perc, és újra belehet kapcsolni.
    Ha lecsukom a tetejét, készenléti állapotból mindig gond nélkül beindul (tápról és aksiról egyaránt.)

Biost már frissítettem. Operációs rendszer újra rakva. Minden más tökéletesen üzemel.

Találkozott már valaki hasonló problémával?

Új hozzászólás Aktív témák