- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
NEMO1968 #2457 üzenetére
ha kellően utána nézel és kérdezel a bios flash-nek (milyen bios, hogyan mivel flashelik, stb) akkor nem hiszem hogy olyan nagy gond lenne, én csak tudom rá ment néhány hónapom, hogy kiokosodjak a notimból, bár ott nem egyszerű flash-ről volt szó!
Szóval ha van frissebb esetleg érdemes elolvasni mivel nyujt többet mint az ami most van rajta! Egyre viszont figyelj nagyon, az alaplapi elem jó legyen, mert én pl amiatt szívtam 2 hónapot és addig nem is ment a gépem, majd egy szervizes, azota ismerős, akinek eszébe jutott ez a bibije lehet és igaza lehet, ezért nem indult el a flash után!
Gondolom az alaplapi chip-szett hűtése ami megy sokat, főleg ha a jobban melegedők fajtájából való! De tényleg érdemes sok helyen utána olvasni a gépednek, ha amugy elégedett vagy vele!
nálam gyárilag desktop proci forrt benne és nem is kicsit volt meleg, majd szereztem belöle egy mobil példányt és ahhoz hogy azzal menjen kellett a bios flash, meg ugye keresni bios-t, na ezek mind nem voltak egyszerűek és én még a biztonság kedvéért mivel foglalatban van a bios chip, szereztem egy tartalék db-ot, ha vmi bekrepálna közben (rossz biost rakok föl, stb), akkor legyen amivel ujra tudom indítani a vasat!
A bios-od típusa kell először is, majd a gyártónál meg lehet nézni van-e rá ujabb és mivel kell csinálni a flash-t! Elsőre ijesztőnek tűnhet, de érdemes utána nézni, ha pedig végképp nem mered csinálni, akkor vannak erre szakosodva a neten akik 5e-körül megoldják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Lexus, Toyota topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Hibátlan Apple MacBook Air 13" 2017 magyar !! 1 Hó Jótállás
- Dell Latitude 5430 i5-1245U / 16GB / 256GB SSD 143.990 Ft
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest