- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudee1983
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is szeretnék segítséget kérni ezügyben:
"Van egy IBM R50e laptopom, amelyik kb máfél hete érdekes jelenséget produkált. Menet közben egyszer csak olyan táphiány effektus volt és megállt a gép. Utána bekapcsolni ugyan be tudtam, de a gép addig jutott hogy elinditja a procihűtőt illetve jelzi hogy tölt + be van kapcsolva.
Ezután elkezdtem átézni, egyszer sikerült két napra elinditani, utána semmi. 4 napja már csak bekapcsolom és a venti megy, semmi más + jelzi a töltést plusz a bekapcsolt állapotot
Kézikönyv szerint ez alaplap hiba... Már szinte midnent végigpróbáltam, (szerintem) így várok midnen ötletet, hátha sikerül kezdeni vele valamit...
Ami fura nekem, hogy a tápcsatiba ha bedugom a tápkábelt érezhetően laza. a 16V-ot ugyan leadja az alaplapon, de ez esetleg nem okozhat olyat, hogy mozog a csati bent a dugóban és fesz ingadozásra "kiáll" az alaplap?
Ha a bekapcsoló gombbal kapcsolom ki, akkor hallani egy halk kattanó hangot az alaplapon a BIOS környékén(nema ventilátorért)."
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop hűtő bazár!
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest