- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiles
csendes tag
-
Hambuli
újonc
válasz
Pyttawrx #20380 üzenetére
Amúgy x551cap Asus laptop, Bios reset szétszedtem elem aku ki vissza minden de nem oldódott meg , . Merevlemez nélkül is ez a probléma , külsö monitoron bekapcsolás után asus logo stb stb majd betölt a rendszer- saját kijelzőjén csak az üdvözöljük után jön be a kép - . Ha le választom a monitort akkor is ez a probléma ha látni akarom a folyamatot FN + F8 Akkor jó de minden bekapcsoláskor,. Különben csak az üdvözöljük től látom a képet,. Ötlet valaki?
-
válasz
DiamondBack #20392 üzenetére
Szia.
Igen vélhetően táp hiba, vagy tápkör hiba lesz.
Szerintem mielőtt veszel valamit ki kellene próbálnod, ha van rá módod. -
DiamondBack
senior tag
MSI GE62 6QF
Nem mai gyerek már de nem volt vele eddig gondunk, kapott már egy új akkut, folyamatosan bedugott táppal üzemelt. Tegnap felugrott hogy 25%-on az akku, kihúztam visszadugtam, de nem töltött tovább, de lentebb se ment, viszont ha elindítottunk bármilyen játékot a cpu lement 700 Mhz-re ami mondanom sem kell hogy gond. Kivettem az akkut, próbáltam így csak táppal, ugyanez a helyzet. Gondolom vegyek tápot másikat? -
csiles
csendes tag
válasz
sebokmatee #20390 üzenetére
Javaslom ezt elolvasni:
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x116---video-tdr-failure
-
sebokmatee
újonc
Sziasztok!
Következő problémával küzdök a laptopomon.
Lenovo Legion Y520
Nvidia geforce 1050TiVideókártya probléma lépett fel a következő hibaüzenettel:
VIDEO_TDR_FAILURE
nvlddmkm.sys
Az alap dolgokat megcsináltam, amik eszembe jutottak, újra telepítettem a gépet, drivereket újra raktam, de már a videókártya driver telepítése közben kékhalál a fent említett hibaüzenettel. Utána csökkentettmódban indítottam a gépet és DDU-val töröltem a drivereket teljesen és úgy próbáltam feltelepíteni utána ismét, sikerült is ,de amint a gép használni akarja a videókártyát egyből kékhalál és újra indításnál letiltja a kártyát és csak a integrált kártya használható. Driver-ből a legújabbat telepítettem gyártó honlapjáról. Gépet szétszedtem kitakarítottam, hátha, de nem segített.
Remélem van valami ötletetek és nem kell kukázni a gépet . -
csiles
csendes tag
Update:
Plusz megfigyelés, hogy nem kell hozzá bekapcsoló gomb ahhoz, hogy a power led kivillanjon, PC3L-el 5 secig, utána egy pislolgás után kialszik. PC3-al folyamatosan, míg ki nem húzom a töltőjét. Képet nem ad egyik esetben sem.
-
csiles
csendes tag
válasz
Pyttawrx #20382 üzenetére
Üdv!
1. ASUS X551MA
2. PC3L-12800S 4 GB gyárilag van benne.
3. Melegedést érzésre nem érzek.
4. A power led világít, majd 5-7 sec után elalszik. PC3-12800S 4GB Rammal folyamatosan világít. (kép nincs, külső monitorra kötve se.)
5. Aksija halott, a saját gyári töltőjéről megy.Köszönöm a válaszát.
Üdv. -
válasz
csiles #20381 üzenetére
Szia.
Szedjük picit szét a dolgot.
1. mi a laptop pontos típusa.
2. ha pc3l volt benne és csak azt tudja a kezelni, akkor a pc3-al nem fog indulni (1,35V vs. 1,5V miatt), azt vedd is ki belőle.
3. melegedni nem melegszik?
4. meddig jut a bekapcs után? Eljutna a win boot-ig?
5. Akksiról vagy töltőről? Stb.Kérlek ppontosíts, mert így csak futjuk a a fölös köröket. Köszi
-
csiles
csendes tag
Üdv!
Hátha valaki találkozott a hibajelenséggel. Asus laptop, bekapcsol, majd kb 6-7 sec után lekapcsol. Pc3l memória modul van benne, kicseréltem egy pc3-ra, aminek hatására bekapcsolás után már nem kapcsolt le. Kép nincs, külső monitoron se. Mi lehet a gond? -
Hambuli
újonc
Üdv, mindenkinek. lenne egy olyan kérdésem Asus laptop bekapcsoláskor már majdnem betölti a rendszert mire van kép. Ha bekapcsoláskor FN+F7 Gombot nyomok röktön van kép kezdő logo stb. Ha a monitort rákötöm akkor a monitoron minden látszik bekapcsoláskor ,de a saját kijelzőjén csak mikor már üdvözöl és majdnem betölt , mi lehet ez?
-
válasz
Sterilzona #20377 üzenetére
Szia.
Hwinfo64 progival nézd meg, milyen állapotban van az akksid. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Kerestem a megfelelő topicot, nem nagyon találtam.
Egy kérdésem, lenne. Van egy MSI laptopom. Mostanában, elég sűrűn előfordul, hogy bekapcsolom, alighogy betolt a rendszer, kész vége. Kikapcsol. Tehát nem leállítja magát, hanem leáll. S csak úgy akar bekapcsolódni ezután, ha rádugom tölteni közben.
Az aksi nincs lemerülve, azt mondjuk nem tudom milyen állapotba van.
Esetleg, van valakinek valami ötlete ? -
Sziasztok!
Adott egy Huawei Matebook 13 (WRT-WX9 - i5-8265U / 8GB ram / 256GB SSD), ami olyat produkál néha, hogy 50-60-70% környékén, fogja magát és kikapcsolt, bekapcsolásnál meg low battery képernyő jelenik meg.
Töltő bedug, utána szépen bekapcsol, és van hogy az akksit 0%-nak jelzi, de van, hogy ugyanannyinak, mint mielőtt kikapcsoltHWinfoval akksira már ránéztem, az jónak tűnik: [kép]
-
Anubris
őstag
válasz
Anubris #20363 üzenetére
Bocsánat annyi pontosítás:
-most volt olyan is hogy se billentyűzet világítás, se hang reagálás, kis kijelző ikonokon hdd dolgozást sem jelzett, csak pörgött a ventillátor, de ez csak akkor van ha F2-vel lenyomva BIOS-ba szeretnék kezdeni induláskor.
-másik esetben meg világítás, hang, hdd jel villog, "csak" kép nincs.Az még nem tudom normális-e hogy az akksi jel az nem folyamatosan villog, hanem össze vissza pislákor, töltőre bedugott állapotban.
Nekem egy régi laptopomon volt hasonló gond, ott az oldotta meg ezt a problémát, hogy kivettem az aksit. De ugye itt ilyen lehetőség nincs. Illetve még SLI VGA-nál az egyik vga kivétele okozott hasonló gondot.
-
Anubris
őstag
válasz
Pyttawrx #20362 üzenetére
Ma délután mikor megjöttem ki-be kapcsoltam ötször és mindig rendben működött.
Most kikapcsoltuk majd be és most megint nem jó, de nagyon furcsa, mert totál fekete kép, se asus logo se BIOS semmi, viszont a gép reagál, tehát ha bedugom az egeret hallom a rendszer hangot az usb rákötés végett. A billentyűzet is világít, fn gombokkal lehet a ventillátor sebességet is állítani. Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva a monitor.
Viszont ami érdekes hogy rendszer hangok működnek, de az asus logo indításkor nem ad hangot.
Ilyenkor biosba sem tudok már bemenni mikor ezt csinálja, és kicsit olyan érzésem van, mikor rosszul indul a gép, akkor a ventillátor sem pörög fel annyira.Ha ram vagy egyéb hiba akkor gariba visszaküldjük, mi semmit nem raktunk bele magunktól.
-
válasz
Anubris #20360 üzenetére
ezt írtad:
Asus logo stb sem jön elő induláskor ilyen esetben. Ez ram hiba, vagy háttértár szokott lenni főként, ritkább esetben más hiba.
Pont most volt nálam egy asztali gép, bekapcsolt, de feket lcd volt. Bár picit fura volt, hogy mindkét ram egyszerre romlott el, de teszteltem másik gépbe is tényleg a ramok voltak, másik rammal azonnal jó.
Most sem jön fel a logó, vagy a bios sem? -
Anubris
őstag
válasz
Pyttawrx #20359 üzenetére
BIOS frissítve, myasus átnézve, elvileg ott is minden frissítve. Geforce driver is.
Energiatakarékos funkciók (alvás stb) kikapcsolva.
A probléma továbbra is fennáll, de ritkábban. Most volt hogy egymás után 5ször jól ki-be kapcsol. Utána megint nem. BIOS-ban csináltam képeket nem tudom releváns-e bármi ezekből.
-
Jarod1
veterán
válasz
Anubris #20354 üzenetére
win10 van rajta?
töltés nem volt állítva hogy 60% ig töltse?
ha bejön a win10 egy rendszermentést csináljatok.
bootolásnak a ssd van elsőnek van beállítva biosban?
win10 alatt lehet bios frissíteni..
nézd meg hanyas bios van a gépeden és a neten nézd meg melyik a legújabb... -
Top cat
addikt
válasz
Anubris #20354 üzenetére
Ha már POST-nál nincs kép, az nem driver gond lesz.
CMOS törlés laposokon nem egyszerű és valószínűleg nem is hozna eredményt.Itt hardver gond lesz.
A 60% biztos az ASUS Battery Health Charging funkciója lesz, ami Maximális élettartam üzemmódra van állítva.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Páromnak ASUS ROG Strix G15 G512LI-AL041 gépével akadt az alábbi problémája az elmúlt időszakban.
A gép bekapcoslás után fekete a képernyő.
Van, hogy csak 10.-ik ki-be kapcsolás után indul el normálisan a gép és van újra kép.
-Asus logo stb sem jön elő induláskor ilyen esetben
-Billentyűzetvilágítás működik ilyenkor is
-Gép ventillátor pörög
-Próbáltuk töltőn meg kihúzva is (nem a töltöttségi szinntel volt gond)
-Akksi nem kivehető ebben a modellben
-2024.04-ig van rá jótállás, szóval vissza is küldhetjük ha komolyabb gondja lehet, de ha mondjuk csak nvidia drivert kell frissíteni akkor nem szórakoznánk a postázással.Mi okozhatja ezt a problémát?
BIOS update-el érdemes-e probálkozni? Ilyen esetben lehet-e adatvesztés?
CMOS gyári visszaállítása esetén lehet adatvesztés?
Valamelyik Asus program nem zavarhat-e be? Valamilyen energiatakarékos beállítása lehet, mert az akksit 60%-os töltöttségi szinten tartja, pedig nonstop tápcsatlakozón használja a gépet. -
Marchello19
tag
válasz
Cimbooora #20351 üzenetére
Pontosan milyen villogást produkál? Esetleg ha sikerül róla képet készíteni, sokat segítene.
Így nagy vonalakban lehet vga, alaplapi megjelenítő vezérlő ic, maga a kijelző elektronikája, vagy szalagkábel (bár ezt valószínűtlennek tartom).
Egyszerű és nagy előrelépés az lenne a hiba feltárásában, ha rá tudsz dugni egy másik kijelzőt, hogy azon is csinálja-e. Vagy akár külső monitort is ráköthetsz, hogy ott mi történik. Ha külső monitoron is szar, akkor alaplapi hiba lesz. -
Cimbooora
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell 9560-om.
Már pár hete villog a képernyő, és egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a próbléma, mit tegyek vele.
Röviden a történet. Egyszerűen teljesen gyengévé vált a gépem. Mint kiderítettem külföldi fórumokon, egyszerűen az akksit le kellett húznom egy percre, és láss csodát, megint bivaly erőssé vált a gépem. Persze ezt a műveletet megelőzte a Windows 10 újra rakása, BIOS frissítés, driverek cseréje stb...
Ezek után pár napra elkezdett villogni a képernyő. Néha 1 percig semmi, aztán ha nagyobb teljesítmény kell, akkor folyamatosan villog.
Próbáltam már Eszközkezelőbe letiltani a dedikált kártyát, és illetve az integrált kártyát, újra tenni a drivereket, stb stb... Hiába.
Kezdem feladni, lehet hogy a meghalt a videókártyám? Kuka lenne a gép?
Köszönöm előre a segítségeteket.
Máté -
Top cat
addikt
válasz
dokee78 #20346 üzenetére
Első körben a háttértárat nézném meg.
-
dokee78
félisten
Hali.
Egyik napról a másikra elkezdett ki fagyni a laptop.
Azt reméltem újra telepítés megoldja a problémát.
De lefagy telepítés közben is.Valakinek valami ötlet,mi lehet a gond?
Toshiba S50-B-14X
-
azur
tag
válasz
Marchello19 #20344 üzenetére
Köszi megnézem
-
azur
tag
válasz
Marchello19 #20342 üzenetére
Melyik az hogy találom meg kidobom belőle szivesen
-
Marchello19
tag
Nekem Asus laptopon volt ugyan ilyen probléma, hogy a beépített ssd kinyiffant (lehetett telepíteni másik ssd-re, de fagyott meg haldokolt az egész rendszer). Én magát az ssd chipet forrasztottam le a lapról, hasonló megoldás kreten67-hez. Azóta köszöni szépen, jól van a gép.
-
rukka
csendes tag
Van egy Dell Latitude e7440 es lapim, és elkezdett furán foltosodni a háttérvilágítás. IPS panel. Bekapcsolva így néz ki, de amikor töltődik a Win még a jobb oldali folt a világos, minden más alacsony fényerejű. Aamikor feláll a rendszer ez így is marad, a jobb oldali foltot látni normálisan minden mást nagyon alacsony fényerőn (de olvashatóan) lehajtom a laptop fedelét, visszahajtom és vagy megmarad ugyanolyannak, vagy ezt a világításkiosztást csinálja amit linkeltem lent. (nagyrészt normális, bal oldal alsóközépen egy sötét folt, jobb oldal alsóközépen egy világos folt). Mi ez? Inverter? Háttérvilágítás döglik? Teljes panel cserés?
-
Top cat
addikt
Egyes Acerekben elő lehet szedni a BIOS-ban az Advanced menüt. Ott talán betudod állítani, honnan bootoljon.
A BIOS főmenüben, tartsd lenyomva az Fn és a Tab billentyűt, és várj 3 másodpercet, majd mentsd el a beállítást. Újraindítás után, ha újra belépsz a BIOS-ba, ott lesz az Advanced menü.
-
azur
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene van egy kis régebbi Acer Swift 1 sf113-31 gépem és meghalt benne a beépített emmc 64 Gb-os meghajtó ezen volt a gyárilag rátelepített win 10, vettem bele egy M2-es ssd-t mivel lehet bele tenni fel is tudtam rá telepíteni az op rendszert viszont a boot menüben nem látni mindig a hibás emmc- röl akar bootni viszont az nem jó teljesen halott de csak azt látja meg a pendrivot melyröl telepítettem az SSD-re
Nem lehet valahogy kikapcsolni hogy az emmc-t ne lássa viszont lássa az m2-es ssd-t . A Biosban az első lapon látja mint írtam tudtam is telepíteni de nem látja a boot menüben mit tegyek vagy kuka és ennyi
Az emmc-röl nem tudok levenni semmit totál halott, nem formázható sehogy nem telepíthető újra rá semmi
-
Vasti74
senior tag
válasz
kreten67 #20333 üzenetére
Én is arra gyanakszom, hogy ez inkább tulajdonság, mint hiba.
Valószínűleg valami változott a rendszer lelkében ;-) (BIOS) , valamiket csinál a háttérben, ami energiát fogyaszt. Mert amióta ATX-es gépek vannak, a kikapcsolás nem igazi kikapcsolás, különben nem lehetne pl. billentyűzetről meg egérről, vagy akár hálózaton keresztül felébreszteni a "kikapcsolt" gépet... Az alaplap él kikapcsolt állapotban is, és alapvető funkciói működnek.
Talán ezeknek a funkcióknak a köre bővült (pl. a webkamera és a mikrofon kikapcsolt állapotban is működik, ha-ha ;-) , emiatt több villanyt fogyaszt?!
Most feltöltöttem, eltettem, és majd az új évben előveszem, hogy mi a helyzet vele: ha jó 3 hét után lesz benne még delej, akkor elkönyvelem, hogy ez ilyen, ha nem, akkor visszaküldöm, hátha. -
kreten67
senior tag
Nekem kb 50db notebookom van jelenleg itthon, és a 2016 után készült gépek csaknem fele produkálja ezt az akku lemerítést. A Dell XPS13 gépemben akkor is lemerül egy hónap alatt nullára, ha nincs benne SSD/HDD. Az akku állapota hibátlan, 6-7 óra átlagos használati idő. Nem kötődik a probléma gyártóhoz, mert Asus, Dell, és Hp gépeknél egyaránt, de a betegágy Sony Vaio notik esetében ez már régóta tapasztalható.
-
Vasti74
senior tag
válasz
kreten67 #20330 üzenetére
Köszönöm a választ!
Azért furcsa a dolog, mert egy kb. 10 éves Lenovo-t cseréltem erre a gépre, és a régi "akármeddig" elvolt, nem merült le az akkuja... Legalábbis amilyen gyakran én elővettem, az meg sem kottyant neki, ha 2 hónapig nem használtam, akkor is élt még az akkuja.
Ez meg - merül, mint a fene.
Na majd szemmel tartom, hogy pontosan mennyi az annyi, de ez így tuti nem normális: tönkremegy az akku :-( Sokáig el sem kezdi tölteni, szerintem nem sok ilyen ciklus kell neki, és egyáltalán nem fogja feltölteni. -
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Egy laptopakkunak a gép kikapcsolt állapotában mennyi idő alatt szabad lemerülnie?
Vettem pár hónapja egy Fujitsu A3510 laptopot, amit ha kikapcsolok és elteszek a fiókba (mindegy, hogy Windows 10 vagy Linux, mindkettővel próbáltam, többször is) kb. 3 hét alatt totál lemerül az akkuja, be sem kapcsol. Töltőre dugom, és kell neki kb. 10 perc, mire elkezdi tölteni az akkut, addig hálózati üzemmódot mutat csak, töltést nem, és ha kihúzom a villanyt belőle, azonnal kikapcsol...
A legutóbbi próbám: kikapcs, fiók, 9-10 nap múlva elővettem, és 50% körül volt már csak az akku.
Levenni nem lehet róla, mert beépített.
Szerintetek? Visszaküldjem? Még kb. 9 hónap gari van rá.
Vagy lehet ez normális??? De ha mindig mély kisülésbe megy az akku (ritkán használom, eddig amikor elővettem, kb. mindig le volt merülve teljesen) , gondolom hamar rönkre fog menni (mármint az akku)
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
-
kreten67
senior tag
Amennyiben nincs kontakt probléma a DC aljzaton, akkor nyíg valamelyik VRM folytótekercs. Ne foglalkozz vele, nem okoz gondot, mármint a VRM nyígása, de amennyiben a DC kontakt a probléma, akkor azt sürgősen orvosolni kell. A DC kontakt hibáját a csatlakozók forrósodása is jelzi, terhelés alatt a Dc azért melegedhet valamelyest, de nem lesz forró.
-
ezrrl
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Nitro 5 (Ryzen 7, RTX 3060)laptopról lenne szó. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire normális az, hogyha töltőn elindítok egy nagyobb igényű játékot, akkor hátul ahol töltő van elkezd a gép ciripelni, ha kilépek a játékból befejezi, ha játék közben kihúzom a töltőt akkor is befejezi, de amint visszadugom vagy visszalépek a játékba újrakezdi. Mi lehet probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Sziasztok.
Adott egy Hp EliteBook 2570P. Tulajdonosa jelezte hogy pár gomb nem működik az eszközön, mint például le-jobbra nyilak, g, h, a, s, d gombok. Akárhogy lesem, nem tudok rájönni hol a hiba. Szalagkábel baja lehet?
-
-
musicproo
tag
Amd Ryzen alapú laptopok mennyire megbízhatóak az Intellel összemérve? Gyakrabban előforduló kékhalál, fagyás, rendszerleállítási gondok.. Ilyeneket "hallottam."
-
szabi0314
csendes tag
válasz
Pyttawrx #20316 üzenetére
Hát az a helyzet hogy ezen a laptopon amihez hozzá tudok férni az csak a hátulján van és egy ram férőhely. Gondolom a másik ram az valahol máshol van. Nem is tudom ahhoz hozzá lehet e egyáltalán férni... (annyira azért nem értek hozzá) Így lefotózni sem tudom nagyon... Valami progival nem tudom megnézni pontosan milyen van benne?
Amúgy látom nem csatolta a képet amit akartam az előző posztomnál. Megpróbálom megint. (Ugye ez az amit én vettem) -
szabi0314
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad L430 laptop amiben kicseréltem a HDD -ét egy SSD -re és tettem bele még + 4 gb ramot is a már eredeti 4 gb ram mellé. Viszont úgy néz ki a ramot nagyon nem szereti a gép amit én rakok bele. Ha ram nélkül indítom a gépet akkor minden gond nélkül indul. Viszont ha belerakom a +4 gb ramot akkor amikor bekacsolom fekete képernyőt ad és sípol rövideket ilyen sorrendben 1 - 3 - 3 - 1 és utána se hang se kép semmi. Utána olvastam ennek és azt írják hogy ez a jelenség alaplap/memória hibát jelent. Úgy gondolom hogy ebben az esetben a rammal lehet a gond. Csak azt nem tudom hogy mi lehet az...
Az eredeti ram ami benne volt azt hiszem olyan 800 MHz -es amit én vettem meg 1066 MHz -es. De elvileg ennek nem kéne gondnak lennie mert azt olvastam hogy ha magasabb a másik ram MHz -e akkor a legalacsonyabb mellé csökkenti magát az a ram ami magasabb. Vagy valami ilyesmi... Csatolom azért majd képként azt a ramot amit én vettem.
Az lenne a kérdésem hogy szerintettek vajon mi lehet a probléma? Rossz ramot vettem? Ha igen ezzel a rammal semmiképp nem lehetne működésre bírni a laptopot hogy érzékelje mind a 8 gb -ot?
A segítséget előre is köszönöm. -
mekker
őstag
Dell Latitude 7420-on 2x USB-C és 1x USB-A van. Tápot kap tetszőleges eszköz, de nem ismeri fel őket az OS. Vajon mi lehet a probléma? Mindhárom portnál ugyanez a helyzet jelenleg.
-
kovacs85
csendes tag
válasz
Pyttawrx #20307 üzenetére
Nos másik töltőm sajnos nincs,de picit foglalkoztam vele.
Annyit el tudtam érni hogy aksi ki 40másodpercig bekapcs gomb aksi be azzal sem változott a helyzet.
Viszont aksi nélkül ha bekapcsolom akkor életjelet ad és elkezd dolgozni kb 5-10 másodpercre utána Semmi ahol bedugom a töltőt ott a panelon egy piros LED villog.
Remélem érthető ahogy leírtam. -
AssAssynn
addikt
Hali,
meghalt a laptopom bekapcsoló gombja. Gondolom innentől felejtsem el teljesen a kikapcsolást.
Milyen óvintézkedéseket tudok tenni, hogy véletlenül se kerüljön a gép olyan állapotba, amiből nem tudom visszahozni? Win10 van rajta. A gép egy régebbi Dell Inspiron. A gomb - bár szemmel nem látható - de gondolom beesett, mert nem mozdul lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest