- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchello19
tag
Sziasztok!
Igaz, ez nem hardveres / szoftveres probléma, de hátha valakinek van valami jó módszere.Cigiszag semlegesítésében esetleg valaki jártas? Kívül-belül büdös, odaszagol az ember és megszédül a nikotintól. Egy Latitude E5450 az áldozat.
Természetesen már 5000-szer áttöröltem minden xarral, de nem tűnik el a szag, talán egy nagyon enyhült. -
Marchello19
tag
válasz
Cimbooora #20351 üzenetére
Pontosan milyen villogást produkál? Esetleg ha sikerül róla képet készíteni, sokat segítene.
Így nagy vonalakban lehet vga, alaplapi megjelenítő vezérlő ic, maga a kijelző elektronikája, vagy szalagkábel (bár ezt valószínűtlennek tartom).
Egyszerű és nagy előrelépés az lenne a hiba feltárásában, ha rá tudsz dugni egy másik kijelzőt, hogy azon is csinálja-e. Vagy akár külső monitort is ráköthetsz, hogy ott mi történik. Ha külső monitoron is szar, akkor alaplapi hiba lesz. -
Marchello19
tag
Nekem Asus laptopon volt ugyan ilyen probléma, hogy a beépített ssd kinyiffant (lehetett telepíteni másik ssd-re, de fagyott meg haldokolt az egész rendszer). Én magát az ssd chipet forrasztottam le a lapról, hasonló megoldás kreten67-hez. Azóta köszöni szépen, jól van a gép.
-
Marchello19
tag
Sziasztok!
Dell Vostro 5471-emhez vettem egy új wifi/bluetooth kártyát , mert a gyári Qualcomm QCNFA344A-ra hibakódot írt ki az eszközkezelő, és nem működött a wifi. Beleraktam a bontottan vásárolt Intel 9462NGW-t, de fel sem ismeri az eszközkezelő. Olyan, mintha benne se lenne a gépben.
Összes létező drivert felraktam, de ugyan úgy semmi. Próbáljam ki egy 3. kártyával, vagy mit javasoltok? Nem tudom eldönteni, hogy most belefutottam egy rossz vételbe, vagy valami más probléma miatt nem működött a gyári is, vagy esetleg a Windows 11 ront el valamit (bár az új kártyát is támogatja elméletileg). Jelenleg usb-s wifi stick van benne, de így elég ramaty a sebesség.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Marchello19
tag
Sziasztok!
Van nálam egy Acer Aspire VN7-592G-57WF, aminek az egyik wifi antennája elszakadt a zsanérnál, ahol megy fel a kijelző felső sarkába. Olvasgattam utána, próbáltam keresni ilyen antenna kábelt. Ez egy szimpla "kábelként" működik, tehát bármilyen bontott / új jó hozzá, vagy specifikusan kell a wlan kártya típusához választani a megfelelő működés miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Elitebook 830 G5 13.2" FullHD i5-7300U 8G/512GB SSD, Win10Pro, üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest