Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0314
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad L430 laptop amiben kicseréltem a HDD -ét egy SSD -re és tettem bele még + 4 gb ramot is a már eredeti 4 gb ram mellé. Viszont úgy néz ki a ramot nagyon nem szereti a gép amit én rakok bele. Ha ram nélkül indítom a gépet akkor minden gond nélkül indul. Viszont ha belerakom a +4 gb ramot akkor amikor bekacsolom fekete képernyőt ad és sípol rövideket ilyen sorrendben 1 - 3 - 3 - 1 és utána se hang se kép semmi. Utána olvastam ennek és azt írják hogy ez a jelenség alaplap/memória hibát jelent. Úgy gondolom hogy ebben az esetben a rammal lehet a gond. Csak azt nem tudom hogy mi lehet az...
Az eredeti ram ami benne volt azt hiszem olyan 800 MHz -es amit én vettem meg 1066 MHz -es. De elvileg ennek nem kéne gondnak lennie mert azt olvastam hogy ha magasabb a másik ram MHz -e akkor a legalacsonyabb mellé csökkenti magát az a ram ami magasabb. Vagy valami ilyesmi... Csatolom azért majd képként azt a ramot amit én vettem.
Az lenne a kérdésem hogy szerintettek vajon mi lehet a probléma? Rossz ramot vettem? Ha igen ezzel a rammal semmiképp nem lehetne működésre bírni a laptopot hogy érzékelje mind a 8 gb -ot?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest