Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
decisurex
csendes tag
Hello,
Nekem egy Asus A6m laptopom van két és fél éve. Ma délután elindítva hagytam és este mikor hazamentem a lapotop ki volt kapcsolva és utána többet nem tudtam elindítani.
Kipróbáltam akkuval és akku nélkül de semmire sem reagál semmit.
Ha valakinek volt ilyen problémája vagy esetlg tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves irjon.
Én arra gyanakszom, hogy a töltővel lett valami és fullba lemerült az akku.Mikor bedugom a laptopba nem gyúl ki a vörös led ami mutatja, hogy tölti az akkut. Vagy vajon a táp,proci, alaplap hármasból romlott el valamelyik? Ha valaki tud segíteni az légyszi irjon,
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest